A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
shbg #256300 Sziasztok! úgy néz ki ma többet írok ide mint gondoltam!
Most jöttem egy csatából! természetesen cumika volt. Megint egyik oldalt meg tudtuk nyomni viszont a másik oldalon bejöttek a 3 T9 hevy és páncélvadsz messzire csücsül és semmit nem csinál! ugye megy a nagy noobozás meg a szokásos, és erre az egyik srác ilesmit mondott, hogy ez XVm statisztika miatt van, mert így lehet legjobban húzni, hogy beülni egy bokorba és csak lőni kőni stb. Erre én visszakérdeztem, de hát azért a Win rate nem játszik? Ő erre azt mondta, hogy nem. Nos a kérdésem az,hogy csak srác fröcsögött a ühtől vagy tényleg van stat növelő szerepe,hogy nincs bekapott sebzés csak találat. Na oké jó hogy van ,csak fajsúlyosabb-e mint a Win rate? MErt ha igen akkor ez sok mindent megmagyarázna.
T44 témához: Én kérdeztem itt ,hogy csak át akarom ugrani mit javasoltok ,hogy milyen motor stb , mondván nem akarok vele játszani. Na azóta megkedveltem, mindent kihúztam rajta és egy körberohangálós tank. Nagyon szeretem.