World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WoT: Nishizumi77
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Épp most írtam neki privátot.
Ha nem foglalkozunk vele, lehet elunja magát és elmegy.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ez egy játék, ha nem élvezed akkor nincs mirõl beszélni.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Én ha ilyen helyzetbe kerültem az 5. lövésnél elindultam.
Amikor kinézett rám ellenfél, még visszafelé nézve ellõttem magam, ezen általában pont annyira meglepõdött, hogy visszahúzódott 1 pillanatra.
Illetve, mint mondtam 2. vonalas support tank.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szánalmas.
Én pl. leszarom mi Jakuza ingame neve.
Nem õ az egyetlen észosztó név nélkül, ha lenne neve, akkor születhetne újabb 500 post, hogy miért nem hiteles, ha meg mint most, nincs neve, akkor meg szintén 500 ugyanezért.
Sajnálom, hogy diego nem csinál több videót, bár egyet sem láttam.
Majd jön más, aki szintén csinál, néhányan megkérdõjelezik, megsértõdik, és nem csinál.
Egy ideje a képes, linkes postoknál lassítok a görgõvel, a többi gyakran úgyis csak arról szól ki, miért kancsó...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Angolomra meg úgyis ráférne egy kis gyakorlás, mert sajnos jócskán berozsdásodhat az utóbbi idõben... Viszont a felvételi követelményektõl elég messze vagyok.
Stoppos:
Õket viszont nem találom.
WOT nick: tepi1

Beszéljétek meg privátban, aztán ha mindenféleképpen közzé akarjátok tenni írjatok 1 összefoglalót ide a fórumra.
Múltkor is egy magyarral játszottam jó pár csatát, végig angolul dumáltam hozzá aztán a végén derült ki hogy magyar 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nevetséges vagy!
Épp 2 perce buziztad le.
Tényleg menjetek inkább szobára.
Nem kérek belõletek.
Lucifer: mivel scout, ezért rohadtul csapatfüggõ. Saját sebzésem elenyészõ, csak a villantásokból meg a spotdmg-bõl jön a pénz. Ha jó a csapat akkor jól hoz, 20-30 ezer között van a tiszta haszon úgy hogy nem vagyok valami nagy scout mágus. Viszont egyre gyakrabban rak be T5-T6, ahol csak szívom a fogam.
De egyébként szerintem megéri megvenni, mert rohadt nagy fun tank, hetvennel szaladgálni a lomha T8 dögök közt leírhatatlan élmény, plusz az artyk egybõl maguk alá hugyoznak ha meglátnak. <#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
én az õvét nem 😄
én meg nem engedem meg neki mert nem akarom kitenni ekkora "élménynek" 😄