World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rátaláltam . csináltam 😄
Tetszik ez a jószág. Kell... <#smile>

Roger6
Én sem találtam most, lehet megszûnt?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hmm az a 90mmes front elég jó lesz, képek alapján baromi jó a front döntése.

WoT: Nishizumi77

Hogyan találok rá az SG csetre a WOT-on belül ?
Jakuza1
Van benne valami, de a vita volt a trolleledel. 😛

Roger6
Amúgy nem tudom észrevetted-e, de így végigolvasva rajtad kívül nem törõdött más ám a diego vs foxbat vitával, és még adod is alájuk a lovat, miközben azt írod, nem kérsz belõlük. Tiszta paradoxon. Amúgy az én egerem nagyon drága volt, van rajta ilyen izé... hogy is híjják... görgõ. Lehet használni meg minden.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Ha lett volna annyi eszem, hogy utánazézek alaposabban, akkor azelõtt rájöttem volna , hogy revolvertáras, mielõtt megvettem. de nem volt... Nekem ez a játékstílus viszont nagyon nem fekszik. De azért köszi a jótanácsot.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Axon
A sima utazás képesség (vezetõnél) van hatással a TD-kre?

Valamint nem lesznek közös modulok a régi ágakkal, se motor, se ágyú, de sztem még rádió sem. Az Indipz motorja elég gyenguszkának tûnik és nehéz is, de ha jó lesz a tank talaj ellenállása, akkor még OP cucc is lehet belõle, elnézve a páncélját és a lövegét. Mármint ha ezek a statok maradnak.

Biztos hogy csak az indy kapja. Eddig is azt pletykálták, hogy 90mm-es lesz a top ágyúja.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

na te spammer! 😊
A 9mm KwK 54 az új Indien panzer ágyúja lesz, vagy a Panther II is megkapja?

Ne szólj hozzá!
Épp most írtam neki privátot.
Ha nem foglalkozunk vele, lehet elunja magát és elmegy.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Bocs, tényleg nem voltam túl konstruktív, csak felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg nem a megfelelõ módon használtad az egyik legjobb t8as tankot. (lehagytam az irónia: on/off kapcsolót)
Budapest20, te mindig ott vagy, ahol a flamewar is. Ez is véletlen lenne? Csoda, hogy Szpecnyaz még nem bannolta ki a fél társaságot.

Indien Panzer vs p2

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

GaBenc
Te most komolyan bevállalod ezt a felesleges vitát? Szerinted meg fognak gyõzni az igazukról? Vagy Te fogod Õket meg gyõzni? Felesleges vita. Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.
Ez egy játék, ha nem élvezed akkor nincs mirõl beszélni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Jakuza1
Tudjuk teged nem erdekel, de azert az elmult par percben vagy 6szor irtad le a nevem. Akarsz meg valamit errol flamelni es okoskodni a semmire ?

GaBenc
Ja azt elfelejtettem, hogy az egyik az "kritikus" (kritikán aluli) volt. :-D

Amxekkel úgy kell játszani, hogy elõre tudod hová fogsz menekülni.
Én ha ilyen helyzetbe kerültem az 5. lövésnél elindultam.
Amikor kinézett rám ellenfél, még visszafelé nézve ellõttem magam, ezen általában pont annyira meglepõdött, hogy visszahúzódott 1 pillanatra.
Illetve, mint mondtam 2. vonalas support tank.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

voivod32
Ja?! Páncélzat?! Hát olyan nincs rajta.

GaBenc
Jakuzát hagyjuk már. Beszéljünk fontosabb dolgokról. Lábat mostál? <#eplus2>

voivod32
Ne legyél egyszerû! Mondjuk azért, mert 50 másodperc az újratöltés, és mondjuk egy T-44 addig körbefut, és ötöt rámdurrant. Azért.

GaBenc
Hellcat kilõve, 2 hit 7(hetes) sebzéssel. Mind ezt egy S-35 CA (Löveg Canon de 105 mle1930 Schneider AC). Nekem tetszett. <#eplus2>
Szánalmas.

Nem tudom ki rakta le a "megidézem Jakuzát" idézõkártyát, de még egyszer ne tegye kérem! <#nevetes1>

Igaz is. Pedig a létrejötte napján még bent is voltam, de megfeledkeztem róla 😊

Engem untat.
Én pl. leszarom mi Jakuza ingame neve.
Nem õ az egyetlen észosztó név nélkül, ha lenne neve, akkor születhetne újabb 500 post, hogy miért nem hiteles, ha meg mint most, nincs neve, akkor meg szintén 500 ugyanezért.

Sajnálom, hogy diego nem csinál több videót, bár egyet sem láttam.
Majd jön más, aki szintén csinál, néhányan megkérdõjelezik, megsértõdik, és nem csinál.

Egy ideje a képes, linkes postoknál lassítok a görgõvel, a többi gyakran úgyis csak arról szól ki, miért kancsó...

Ha kifogy a tár, az miért jelent halált? Te a betöltött lövedékekkel védekezel? Mennyire módosul a páncélzat vagy a mozgékonyság ha be vagy töltve?
Axon
Erre én sajnos, csak azután jöttem rá, hogy megvettem.

mijki
Van SG chat WoT-ban, bár még nem túl népes, de ott ált. lehet találni platoon-t, TS is van.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A nevembõl speciel nekem sem derülne ki 😊
Angolomra meg úgyis ráférne egy kis gyakorlás, mert sajnos jócskán berozsdásodhat az utóbbi idõben... Viszont a felvételi követelményektõl elég messze vagyok.

Stoppos:
Õket viszont nem találom.

Jakuza1
Twe meg ot buziztad le es pampogsz a befejezodo flamewarrol.

döntetlen lett! <#unalmas>
Jakuza1
Mint sok mast is.

Ez nagyon LOL ez tetszik csetharc gyõztes majd összefoglalja a betûpárbaj eredményét <#fejvakaras><#nevetes2><#eljen>
<#taps>

WOT nick: tepi1

Azt hiszem, ez az eddigi rekordom. 4 kill mellett azért nem rossz az a szárnysegéd <#vigyor2>.

Húúú srácok, Matildát és az ICt tapossátok most rendesen ,mert iszonyat mennyiségû kreditet össze lehet szedni.alapból is ,de a mostani eventel meg pláne..

barom <#banplz><#violent> 😄
Én nem folyok bele, csak annyit kérek, ne itt.
Beszéljétek meg privátban, aztán ha mindenféleképpen közzé akarjátok tenni írjatok 1 összefoglalót ide a fórumra.

Eagle16
Prémium nélkül, a lényeg kimaradt. Persze ha mindenképp magyar klán kell akkor nem jó, vannak magyarok de a nevükbõl nem derül ki.

Múltkor is egy magyarral játszottam jó pár csatát, végig angolul dumáltam hozzá aztán a végén derült ki hogy magyar 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Már bocs, de nem buziztam le senkit. Próbáld meg értelmezni, amit írtam. Õ buzizott le én csak kérdeztem mire alapozza.
Eagle16
UNICA. Nem tudom mik a követelmények most, de ha összeállsz 2 random emberrel akkor 80%-os WR-t lehet hozni. Klánozni nem kell és nem is nyaggatnak miatta. Tegnap VK3002-vel így szedtem össze ~ 10k xp-t, 15 csata 12 gyõzelemmel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lol!
Nevetséges vagy!
Épp 2 perce buziztad le.
Tényleg menjetek inkább szobára.
Nem kérek belõletek.

T-50-2-t én meg se veszem, semmiben se jobb a T-50-nél, csak drágább a javítása és mehet T10-ben is.

Lucifer: mivel scout, ezért rohadtul csapatfüggõ. Saját sebzésem elenyészõ, csak a villantásokból meg a spotdmg-bõl jön a pénz. Ha jó a csapat akkor jól hoz, 20-30 ezer között van a tiszta haszon úgy hogy nem vagyok valami nagy scout mágus. Viszont egyre gyakrabban rak be T5-T6, ahol csak szívom a fogam.
De egyébként szerintem megéri megvenni, mert rohadt nagy fun tank, hetvennel szaladgálni a lomha T8 dögök közt leírhatatlan élmény, plusz az artyk egybõl maguk alá hugyoznak ha meglátnak. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

csak válaszoltam b+ 😄
Valaki linkelt itt egy hobbitból tankozunk klánt egy hete köbö. HOT, vagy mi...

Látod, most is magad minõsíted, de primitív mivoltodból adódóan ezt nem veszed észre.
<#hehe>
én az õvét nem 😄
én meg nem engedem meg neki mert nem akarom kitenni ekkora "élménynek" 😄