A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #256236 Érdekes, mert én kimondottan élvezem vele a játékot :)
Fele-fele arányban viszek goldot és AP-t, majd a hierarchiában elfoglalt helyem alapján eldöntöm, melyikkel érdemesebb kezdenem. Amit nagyon szeretek benne, hogy a csapat teljesítményétől függetlenül ki tudom osztani a sebzésemet vele.
A grindelést mondjuk még én is szeretném letudni a peccs előtt, biztos ami biztos alapon :D
De ha élvezhető marad, akkor tuti megtartom, mert nagyon bejön.
Az érdekes világlátású emberek témához meg:
Szintén tegnapi eset: rég halott, 0 killes magyar E5 retardozik, mert stock Centurionnal valami érthetetlen okból kifolyólag nem akartam rárohanni az Obj.263-ra. Így is én lőttem vissza róla a capet többször is, szóval védő is lettem a 2k sebzésem mellé.
Csata végén látom, a szájhősünk SEMMIT nem sebzett...
Azért az ilyeneket úgy (.....), hogy nem elég, hogy top tankként abszolút semmit nem csinál, még van bőr a képén ezek után másokat becsmérelni, ahelyett, hogy inkább szégyellné magát a gyökérsége miatt, aztán csöndben maradna.