World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézzétek meg tifling nevû játékos statisztikáját.. 😄
VanDaal:
T21: igazi fun jószág, én szerettem vele menni, sokan utálják, pedig nagyon jó kis gép
T71: ez szimplán OP, a löveg iszonyat jó, jó a mozgékonyság, látótáv, camo, nagyon szuper
T69: gold ammo-val használtam, bár mivel HEAT elég sok érdekes lepattanót produkált, szakesz vegyesen használja, azt mondja úgy jobb, lehet van benne valami
T54E1: a lövege botrányosan pontatlan, nagyobb, mint egy heavy, nehezebb, mint egy heavy, lassabb is... én nem szeretem
Még az E-100 150mm-es ágyúja is elég hozzá prémium lõszer nélkül.
Szerintem kb. 200-as átütéstõl senkinek nincs vele gondja, de ha jó helyen eltalálod akkor 175-ös pen. is viszi.
Jó erõs a teste, csak a tornya olyan hatalmas hogy kicsi az esélye hogy nem ott találják el.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Végre megszabadultam ettõl a hasznavehetetlen fos jármûtõl Szebb lesz az élet nélküle. Csak a beleölt idõt sajnálom. Még a két kiegészítõ skilles legénységet is kihajítottam. Soha többé nem játszom semmivel ami francia. Legfeljebb egy francia kurv@ melleivel.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Illetve, hogy ezen az ágon az eddig letudott tankok közül melyikkel nehezebb/könnyebb az élet, mire érdemes free xp-t félre tenni, esetleg néhány tipp?
A hosszú kihagyás után nagyon kijöttem a gyakorlatból, és hasznos lenne pár jótanács velük kapcsolatban...
Viszont érdekes, hogy attól a kevés 50B-tõl amivel találkozni szoktam nem látok heroikus last standokat, beforgatást vagy brutális páncélzaton alapuló harcot. Alapvetõen azt látom tõlük amit a batchat szokott mutatni (nagy DPS de szétesik amint lõnek rá, és mivel francia, priority target 😊 ).
De ha neked van, nyilán a te véleményed mérvadóbb. Én megálltam az 50-100nál.
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
Viszont ez már igen:<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
[HUN]Kami*, kiskami*

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Lehet bekereteztetni vagy a többi közé rakni.
Nem okoskodni akarok, csak sokan nem ismerték/ismerik ezt az opciót, pedig ez is telefonos fizetés, csak nem úgy hívják... szerintem egyszerû, és gyors is, én is így szoktam rendelni, persze a döntés a tiéd 😊
Ez az új regisztrálók csomagja .

Bónusz kód

Van egy repülõs játék, akad benne 1-2 bombázó, teszetosza dögök, a semmibõl lebombázzák a jónépet. Na, barátnõm mai megszólalása: utálom ezeket a repülõket, mint abban a tankos játékban azokat, akik csak hátul állnak és meg se kell mozdulniuk.
Na, kitaláljátok kikre gondolt? 😄
Valahol meg tudom nézni azokat akiket tiltottam , akik tiltottak esetleg engem , akiket feljelentettem , és ha van akik , és miért feljelentettek ? ( ha van olyan , hogy valakinek nem tetszett valami , és feljelentett) bár 1 rõl tudok . Az a nevem miatt . Lehet valami hívõ volt ? <#mf1>#mf1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle