World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
nézzétek meg tifling nevû játékos statisztikáját.. 😄
Nem is kell forgatni az 50B-t, ha csak az orra látszik ki elég sokat pattog. Volt olyan csatám, ahol E4, Jpze100, IS-7 állt velem szemben 50m-en belül és 38hp-m volt a találkozáskor. Miután mindhárman pattantak, kitáraztam az E4-be, utána pattintottam az IS-7et újra és elmentem onnan a fenébe, de arra is volt példa, hogy himmelsdorf hegyen hull down-ban 3db nagy med nem tudta átlõni a tornyomat, mert folyamatosan a löveg környékét célozták.

VanDaal:
T21: igazi fun jószág, én szerettem vele menni, sokan utálják, pedig nagyon jó kis gép
T71: ez szimplán OP, a löveg iszonyat jó, jó a mozgékonyság, látótáv, camo, nagyon szuper
T69: gold ammo-val használtam, bár mivel HEAT elég sok érdekes lepattanót produkált, szakesz vegyesen használja, azt mondja úgy jobb, lehet van benne valami
T54E1: a lövege botrányosan pontatlan, nagyobb, mint egy heavy, nehezebb, mint egy heavy, lassabb is... én nem szeretem
Eagle16
Azért mert mindenki tudja hogy csak elég rálõni arra a hatalmas toronyra és kb. minden átviszi ott...fõleg Tier 10-ben 260-300-as átütéssel.
Még az E-100 150mm-es ágyúja is elég hozzá prémium lõszer nélkül.
Szerintem kb. 200-as átütéstõl senkinek nincs vele gondja, de ha jó helyen eltalálod akkor 175-ös pen. is viszi.

Jó erõs a teste, csak a tornya olyan hatalmas hogy kicsi az esélye hogy nem ott találják el.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

voivod32
A következõ tank sikeresen eladva 'AMX 50 100' Kaptál kredit: 1 355 191 kreditet.
Végre megszabadultam ettõl a hasznavehetetlen fos jármûtõl Szebb lesz az élet nélküle. Csak a beleölt idõt sajnálom. Még a két kiegészítõ skilles legénységet is kihajítottam. Soha többé nem játszom semmivel ami francia. Legfeljebb egy francia kurv@ melleivel.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ugyanezt tapasztaltam én is, fõleg leláncolás volt sok. Köszönöm a választ!
Ha idõd engedi, pár szóban elmondanád, neked mennyire volt szenvedõs az út a T57-ig?
Illetve, hogy ezen az ágon az eddig letudott tankok közül melyikkel nehezebb/könnyebb az élet, mire érdemes free xp-t félre tenni, esetleg néhány tipp?
A hosszú kihagyás után nagyon kijöttem a gyakorlatból, és hasznos lenne pár jótanács velük kapcsolatban...

Hmmm... most hogy mondod, megnéztem és tényleg van frontja (gondolom az a 170mm nagyon meg van döntve hogy ér is vmit).
Viszont érdekes, hogy attól a kevés 50B-tõl amivel találkozni szoktam nem látok heroikus last standokat, beforgatást vagy brutális páncélzaton alapuló harcot. Alapvetõen azt látom tõlük amit a batchat szokott mutatni (nagy DPS de szétesik amint lõnek rá, és mivel francia, priority target 😊 ).

De ha neked van, nyilán a te véleményed mérvadóbb. Én megálltam az 50-100nál.

Értem. Errõl jutott eszembe, hogy mennyire sajnálom, hogy abba hagytad a youtube csatin a nép okítását. Én rengeteget tanultam volna belõlük az biztos. Mindegy.

[HUN]Kami*, kiskami*

Megmondom õszintén meg, de semmi hasznát nem látom, sõt egy rakás 0dmg critet lövök mióta megvan.
diegho, megvan az 50 meccs a "halálos szem"-el? Ajánlod bizonyos vasakra?
Köszönhetõ a gold lõszernek is, meg annak, hogy elég hülyéket kaptam csapattársnak egész nap, így nem volt konkurencia, aki elvegyem elõle a sebzést. 1 kört mentem 50B és E-50M-el, a többi T54E1-el.
Ez a nagyon dúrva átlagsebzés a goldnak köszönhetõ elsõsorban? Vagy milyen tankokkal nyomtad? A t-54-et nagyon érzed, az jött le.

[HUN]Kami*, kiskami*

Van, bõven.
50B zéró védettség? Na! Hull brutálisan erõs, löveg környéke 0dmg zone, még az arty is pattog onnan! Tegnap szakasztársam igaz csak 50 120-ban kapott egy telitalálatot GW Tiger-tõl, amin a top löveg volt és 47-et sebzõdött, pont telibe lõtte a lövegpajzsot. Ma lesz meg a T57, azzal kell egy 50 csata és tudok véleményt mondani, hogy melyik az erõsebb, de egyelõre számomra az 50B a legerõsebb 10-es tank a játékban.
mijki
Ah, az semmi.<#rolleyes>

Viszont ez már igen:<#vigyor2><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És hogy látod? Van még hova fejlõdni?

[HUN]Kami*, kiskami*

Én a T57-re szavaznék, ugyanis annak van páncélzata, nem is gyenge (ha jól olvasom az adatokat lényegében a 110E5tel azonos a védettsége), ami tierX-ben már szerintem szükséges. Az 50B igaz hogy harap, de védettség az zéró.

Tegnap nem szarral gurigáztam úgy nézem:
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nagyon jó tank a Löwe, ha az ember észnél van. 😊

Nagyobb lövegre biztos nem telik neki, bezzeg festésre... 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ugyan, nincs mit. Szóval, ha legközelebb meglátsz egy Tigrincset derppel az elején, akkor dícsérd meg, hogy mennyire szép festéte van<#taps>

😄 😄

Igen, köszönöm mester<#worship>

Semmi baj, de mostmár érted a logikát<#nyes>

valóban😄, én kérek elnézést😄

Hol itt a probléma? Kétféle szín is van az ágyún, tök jó<#wave>

Ma esti MVP..

Lehet bekereteztetni vagy a többi közé rakni.

Köszi a választ , és a segítséget . Mindenkinek köszi .
Hivatalos oldalról most 1500 gold 2178 ft-ba kerül a jelenlegi euro árfolyamon. Nem kell paypal (nekem sincs), hanem a /More options/ fülecskét választod a fizetési opcióknál, és ott a Dao Pay nevû szolgáltatást. Itt is ugyanúgy egy telefonhívással fizetsz, de mégis olcsóbb.

Nem okoskodni akarok, csak sokan nem ismerték/ismerik ezt az opciót, pedig ez is telefonos fizetés, csak nem úgy hívják... szerintem egyszerû, és gyors is, én is így szoktam rendelni, persze a döntés a tiéd 😊

Köszi . Jogos , valahol igazad van . De a munkám miatt nem sokat birok játszani , és egyéb ügyeim miatt .... Így nem is szoktam venni havi prém fiókot , csak szimplán egy telefonos rendelés ( azt viszont minden hónapban , hogy a tankokról át tudjak szerelni ) És ha esetleg van olyan hétvégém , akkor váltok 1 napi prémiumot . Havi rendeléssel 1500 at fizetek 850 gold ért . itt meg ad 1500 ért 1000 aranyat , ami már 250 el több , a 3 nap prémium meg ajándék . De ez csak az én szemszögem ! paypal persze olcsóbb . régebben úgy fizettem . Az viszont eszembe sem jutott , hogy ez tényleg lehetne új regeseknek szoló is , de nem .
Ez az új regisztrálók csomagja .
Am mit gondoltok T57 vagy 50B a jobb jelenleg?
Makettes kód mellé adnak 3 meghívó kódot.
Leleményes a srác,h aranyáron adja.
itt

Nem tudom leduplázni. Mit tegyek még?

Egyrészt szerintem túl drága, másrészt nem kizárt, hogy csak új regisztrációval kapnád meg a bónuszokat. Szerintem tisztább ügy, ha a hivatalos oldalon veszel goldot, ott sem sokkal drágább, és abból tuti nem lehet gond.

T9-Tx meg fõleg az arty-k játszótere!ne csodálkozz😊
Errõl tud valaki valamit ? törvényes ?
Bónusz kód
Innen is üdvözlöm a barátnõdet<#vigyor>Az enyémet nem érdekli sajna :/

Szomorú vagyok, hogy T6-osként T8-as csatában csak az ellenfél IS3-a sebzett többet nálam. Persze bukó...

Az... Azt már nem is mondom h ha csak 1 arty van az már ünnep. 3-4 az általános. Bár ezt már megszokhattam(?) volna....
Melyik ez a T57 heavy?
De biza 😄 Igazi SG-s lehetne 😄
Nem mondod , hogy a párod is utálja az artykat ? <#taps>
félig OFF

Van egy repülõs játék, akad benne 1-2 bombázó, teszetosza dögök, a semmibõl lebombázzák a jónépet. Na, barátnõm mai megszólalása: utálom ezeket a repülõket, mint abban a tankos játékban azokat, akik csak hátul állnak és meg se kell mozdulniuk.

Na, kitaláljátok kikre gondolt? 😄
TE jó isten nem hittem volna h ekkora szopás lesz a T57... Ha nem elmebeteg MM-be rak be, érsd 6db! 13-90 ellenfélnek!! (kilehet találni mi lõtt ki..) akkor már simán elsõ hitre megkapom az ammo rack-et! Most vettem rá vizes lõszertartót de így is megkaptam... Eddig 1 gyõzelem 5 vereség😞 Azt már nem is mondom h most a legutccsó "csapatom" 3 perc alatt elhulott... Maradtunk 3-an 10 tank ellen és IS frontjáról pattantam... Ha ez így megy tovább eladom a büdös picsába.
Sziasztok

Valahol meg tudom nézni azokat akiket tiltottam , akik tiltottak esetleg engem , akiket feljelentettem , és ha van akik , és miért feljelentettek ? ( ha van olyan , hogy valakinek nem tetszett valami , és feljelentett) bár 1 rõl tudok . Az a nevem miatt . Lehet valami hívõ volt ? <#mf1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NEm fikáztam,ha annak is tûnt,csak arra értettem,hogy hatalma a külömbség a sebzést illetõen,a 2 szint,és a többi nemzet td-hez képest!Jó az adataid alapján ezt a tûzgyorsasága behozza!Ezt a statisztikát én me ismertem!Köszi
El se találtuk.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
Mocorgott utána ? vagy már elsõre kilõttétek a legénységet és utána nem sebzõdik.