A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #254952 Ultimate en működik. Ha butább pl professional vagy basic akkor lehet nem tudjátok állítani, én csak ultimaten tudtam és emiatt évek óta bármi kijön csak ULTIMATE et használok mert sosincs vele gond.
ezt REGEDIT be ha 10 vagy annál nagyobb pl 100 Mbps os netetek van. Aki FPS ezik annak meg kötelező mert magyar honba szervereken 4 es ping. :)
Szal REGEDIT be!
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters.
új duplaszó(32 bites)
ForwardBufferMemory = 148992 hexadecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters.
új duplaszó(32 bites)
NumForwardPackets = 10 hexadecimális
új duplaszó(32 bites)
DisableTaskOffload = 0 hexaDecimális
katt rá 2x
DefaultTTL=64 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\ahol a tcpackfrequency is van
TcpDelAckTicks=0 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\
ezt kell keresni, majd megtalálni azt a mappát, amiben a legtöbb registry található, többek között az IP címed is.
új duplaszó(32 bites)
TcpAckFrequency=1 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ
új duplaszó(32 bites)
TCPNoDelay=1 hexaDecimális
Beírod a következőket!
netsh int tcp set heuristics disabled
netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp
netsh int tcp set global ecncapability=enabled
netsh int tcp set global rss=enabled
netsh int tcp set global chimney=enabled
netsh int tcp set global dca=enabled
netsh int tcp set global netdma=enabled
regedit megnyitása > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\ megkeresése, utána DependOnService kulcson 2x katt és a végéről MMCSS törlése. Ezután ismét egy gyors reboot és lehet élvezni a laggmentes játékot."
QOS CSOMAGÜTEMEZŐT KIKAPCSOLNI ÉS TÖRÖLNI, MAJD RESTART
Mondtam hosszú!
Nekem ez a config WIN7 en évek óta és a rekordom 2 es ping magyar szerveren. :)