World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Viszont szerintem az nem ördögtõl való dolog, hogy látom hogy kitõl mit várhatok el. Nincs semmi bajom azzal hogy egy nyugdijas néninek 500as effje van, csak tudjam hogy annyi. Meghamisítani a statot getvaság lenne.
Azt meg bevallom az én hibám hogy egyszerre nem tudok ilyet hogy spott és sebzés.Valahogy kialakult ha spottolni akarok nem lövöldözök semmire ha meg lövöldözök akkor nem fogok fél csatákat bokorba piknikelni.
Jóccakát télleg!
1. kép minek mennyek ki oda ha semmi nem jön már mellesleg van távcsövem 445 m körüli látótávval. Ezt láthatod is mikor felmegyek a kõhöz kör elején hogy bevillantok mindenkit a hídig egészen.
2. kép nem áldozom be magam két noobnak, szereztem még 1500 as sebzést. A két T34 meg kb együtt ha sebzett egy 800 ast és lehet hogy sokat mondtam nem tudom fejbõl.
3. kép Grilla akor még ott van bal oldalt. Bázison tuti ül egy két camper az ellennél akik azt várják hogy jöjjek. Ez tapasztalat.Mint írtam ha a heavy támad mert az a dolga akkor ment volna az az oldal. Lényeget emeld ki amit mondok hogy díszkiséretem van nem azok akik csinálnak is valamit.
4. kép figyeld a hátsó T34 et mennyire tudja melyik játékban van.Az elõttelévõ meg befejezte ott a játékot hogy bement foglalni azt leparkolta a verdát.Ha jöttek volna velem akkor nagyobb tûzerõ.
Lépjünk túl ezen csak kíváncsi voltam ki mit mond. Amiket fentebb leírtam itt már egyszer mind leírtam.......
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy hol volt itt a spotolás és a szaladgálás ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
De mondjuk ne legyen az, hogy kiszednek olyan ember statját akikrõl azt sem tudják ki az, hány éves, miért játszik, semmit és idelinkelik melléírván, hogy köcsög debil idióta <#bohoc>#bohoc>
Ne legyen az, hogy mutogatnak pl idõs nyugdíjasok vagy életunt középkorúak statját, akik csak színt szeretnének vinni az életükbe, úgy beállítván, mint valami topon lévõ gamer tini, aki keni vágja a játékokat és csak ezzel nem tud mit kezdeni. <#phone>#phone> 5000 arany 1000 kill jóváírás a statba, 3000 arany +200 átlagsebzés a statba <#beka3>#beka3>
És akkor már lehet mindenkinek büszkének lennie <#taps>#taps>
Minden hónapban kreálnának új noobszûrõt : WN10, Eff2 stb és havonta lehet aranyért ezekhez a statokhoz javítószámokat venni <#dumcsi>#dumcsi>
Én nem vagyok mester, azt biztos. Van ilyen, hogy az ember sokat csinál oszt nincs meg az eredménye. Ezzel együtt kell tudni élni vagy nem játszani ezzel.
2 vélemény:
1, Érdekes, hogy nincs beállítva, hogy kiírja a tank fölé annak a típusát, meg %-ra van állítva a HP. Jobb szeretem, ha látom rögtön, hogy mi jön, illetve, hogy menyi a HP-ja, fõleg már ha kevés és rögtön látni, hogy vajon elég-e neki egy lövés vagy nem.
2, Én másképp játszok, kicsit agresszívabban, ami nem biztos, hogy mindig jobb. Úgy 12:20-ig, hasonlóan csináltam volna, de miután kinyírtátok az ellen támadó ékét átmentem volna agresszívba és mentem volna elõl. Ha valaki megy elõl és lát akkor a többiek is megindulnak. Top, jól páncélozott meddel meg csapatni kell, húzni elõre a csapatot, amikor már áttörtetek. 2 percet vesztettek azzal, hogy azt a szerencsétlen IS-t kivégeztétek. De mondom én nem azt mondom, hogy itt rontottad el, csak más a szemlélet.
Az, hogy meg a végén belefutottál egy szar helyzetbe, hát, valahogy meg kell halni, sokszor ez a halálunk 😊
Plusz, az XVMel nemcsak a csapatodat látod, hanem az ellenséget is - óriási elõny ha látod, hogy a veled szemben lévõ ellenséges tank égõpiros 😊
Végeredményben valahol te teszed a játékot magadnak olyanná, amilyen.
Szerencsére ellenfél volt Tetrával. <#vigyor>#vigyor>
Meccs után ki is lépet. Biztos elege lett a szopóágból.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
2.Ha megindulok akkor nézem hogy jönnek e ezzel nincs gond csak ugye tudjuk hogy a játékosok 60-70% a növény.
3.Fent van a nochat mod semmit nem látok(pont az ilyenek miatt hogy jobban tudjak a játékomra koncentrálni mint sem egész csata alatt a siemekákat olvasgassam)
4. 3. ba leírtam nincs chatem. <#vigyor0>#vigyor0> Ha csapatjátékot akarok fogom object 704 et és másik 2 objectel megyek szakaszba és dózerolunk lefele mindent.
5. Csatáim 90% át magam vívom mert klán nélkül és klánba is akiket ismerek megeröltetõ nekik hogy tier 8 felett játszanak. Van egy két kivétel nekik tisztelet és velük vagyok mindig szakaszba.
Ezért tartom FOSTENGER nek ezt a játékot.
Nem kívánok már írni ebben a témában köszönöm szépen.
Még egyszer jóéjt!
12000 csatámból nincs 5 vagy 10% amit szakaszba játszottam. Ezért a játékom amilyen. Nekem a szakasz ott kezdõdik hogy 2 vagy 3 egyforma tank, nem összekukázott kinek épp milye van tankokkal szórakozni mert ingyenes a WOT és bárki játszhat.
Tanulságos volt a kritika, köszönöm mindenkinek.
Jóéjt!
és ezt 16 vagy 17k csata után mondom!
1. Tedd fel az XVMet, aki piros attól SEMMIT ne várj!
2. Fél szemed mindíg a minimapon, ha megindulsz és látod hogy a többiek nem jönnek, szépen fedezékbe húzódsz és vársz amíg nem jönnek.
3. Ne noobozz és kurvaanyázz, attól nem fognak segíteni, viszont ezzel még azokat is magad ellen fordítod akik egyébként reagálnának (pl én... a noobozos gyereket tán még ki is tolom a fedezékbõl).
4. Ha valamit akciózni akarsz, név szerint szóléitsd meg egy rövid üzenetben a srácot aki melletted áll, hogy lásd figyel e.
5. Egyedül nem fogod megállítani az ellenséget. Ha a te oldaladra nem jön senki, akkor te se menj. A credit független a gyõzelemtõl, egyedül pedig nem fogsz sebzést leadni.
Látni amikor beálltál a bokorban a két T34 elbizonytalanodik, valakinek kell a vezetés valakinek nem, itt haladni kellet volna elõre a Grille kilövése után rárepültem volna a IS-re lehetõleg vagy a neki szembe ház felõl vagy a felette lévõ kicsit veszélyesebb ház felõl két tûz közé fogni a T34-ek talán bátrabban követtek volna és nem bámészkodnak annyit ha le van kötve a szupport melóval 😊
Majd közösbe dobn a T-44-et és lassabban elõre, hogy a lassú T34-ek helyezkedni tudjanak és megpróbálni be húzni az ellent.
Kicsit jobban figyelni hol harcolsz sokkal könnyebb ha támogatni is tudnak lásd a végét.
Gyorsabban haladni elõre ha nem mindenki ugyan annál a saroknál ácsorog, mert az ellen így frankon elvan a ház mögött, de ha egy másik irányból is lövik a seggét már nem heppi elforgatja tornyát és egyebek.
Persze leírni könnyebb mint jól megcsinálni 😊
"-Kedves híveim, egyszer mindenki meghal....tán még én is 😊)"
Hogyan kell elképzelni egy CW meccset? Mi a field commander feladata? Milyen más beosztások vannak még és milyen feladatkörrel?
Íme az új relaxációs videóm, fogadjátok szeretettel!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25