A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nos azt hiszem minden idők negatív rekordját sikerült összehoznom királytigrissel
16XP 555kredit
még egy ekkora fost mint ez!
lassú mint a dög, ha bajba kerülsz lehetetlen menekülni, csak nézheted ahogy szétszednek
igen szétszednek, mert ugyan elég vastag a páncél, de az egész eleje tele van gyenge pontokkal
mivel ezt mindenki tudja, ezért mindenki téged lődözget ha észrevesz
tetűlassan tölt
a top ágyú is igazi ricochet bajnok, gyenge pontokra célozva is 10-ből 7-szer lepattan
megaztán méghogy mesterlövész ágyú!
ollyan szépen lődözget amellé ahová szeretnék, hogy öröm nézni
közepes távolságról már nehéz vele a gyenge pontokat eltalálni
ez a 16XP is úgy jött össze, hogy ruinberg pályán második sorból távolabbról akartam szemezgetni, kiszúrtam egy másik KT-t, még hull down-ban sem állt túl messze sem volt, megcéloztam a géppuskás csöcsöt az elején, természetesen ricochet
na erre az összes ellen engem kezdett lődözni, 8 találat, 7 páncélátütés
az első lövés levitte a lánctalpat, meg sem tudtam mozdulni
mire újratöltött volna az ágyú szépen legyepáltak nullára, és megköszöntem a játékot
érdekes módon, mikor meggyengült 10% alatti tankokra lődözök, szeretnek eltűnni a semmibe a lövedékek (ez mondjuk nem a KT hibája, más tankoknál ugyanezzel szórakoztat)
tudom, núb vagyok, az ER-em csak 1260
lehet az is baj, hogy pénzt nem fizettem még, nincs prémiumom, nem vettem semmit, és így próbálnak terelgetni, hogy vegyek gold lőszert vagy valami,de ezt benézték
ingyen játszható játékra egy vasat sem!