World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
De hat ez hogy lehet? Nem is latott neha!! Tuti csalsz vmivel ez most mar biztos!! <#idiota>

Értem én, de még nincs hétvége. Az iskolások meg a sok siemka még tán épp csak hazaért, vagy hazafele tarthat...csak a magyarok vannak ma otthon( vagy nem, mert beragadtak a hóba)

Ennyi mindent nem lehet magyarokra fogni. Most saját artynk lõtt ki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NoparaWot
nincs behalva - frissíts

mijki
De a hétvégi eventeket pénteken kiszokták írni.

Tessallia: Köszi a tippet. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ctrl+f5

Nincs is hétvége. Péntek van. Csak Magyarországon van most munkaszüneti nap...

mijki
Ma végleg behalt a wot oldala? Honnan tudjam meg mit kapunk Ivánéktól a hétvégére?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Meg rohadtul látszódik a hétvége.
Az Isek, meg Is3ak HE lõszert használnak.
MIND!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
*-felett
ximix
A 400 méter felett rendelkezõ tankokhoz periszkóp helyett inkább a Coated Optics-ot ajánlanám lehet, hogy csak +10%, de ha mozogsz is mûködik.
Na ez a másik ok. 😊

király ez a nap!
Hogy a marha állat!
9es csatába behoznak 1 stug3-at, aki menekülés közben lebontja elõttem a fedezéket. <#falbav>

toocha
Höhöhö 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Vagy most nem részeg. <#nyes>

Jah, maxi respekt, nem volt sírás mint anno a Himmelsdorfos csatákban, hogy ammorack és akkor feladta a meccset.

Erre nincs mit mondanom:

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Annyi.
toocha
És semmi nagyképû duma... vagy tényleg fejlõdik Mátyás, vagy ...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Köszi a replayeket, otthon megkuksizom. 😊

Általános nevelési eljárás, hogy ne szaporodjanak el túlzottan. Amolyan populációszabályozás WOT módra. 😊

Bizti egy radar modot kaptál Matthias,és õ a spot m-n kívül tartózkodott,és ezért nem láttad!ezek igazi városi zsiványok ám <#mf1><#mf1><#mf1>
voivod32
De mi a szarnak lõtted ki a T1 Cunnunghamet? Megtehette volna az ellenfél is!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ez ugye csak valami vicc akar lenni?
matyashun
mert új technikát vettem észre, néztem honnan lõ arra fordúltam de az elején mgé nem számítottam erre ugyanis arra vártam hogy felbukkan aztán kiszedem 😊 de nem így történt, olyan volt mint ha szellem lett volna de ügyesen csinálta.

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Nagyon szeret az mm.

Master91
Igazából sokszor lõtt oldaladra pl. Chaffeéval, még a tornyot se fordítottad rá, vagy 3x meg sebzett mire fel szpottoltad és akkor fordultál rá.
Pales27
Hát nem tudom hányan lõtték volna ki Marchit az e-100 vs wz csatában..

matyashun
érdekes volt, ilyet még nem láttam ilyen szintek közt, hasonló volt de ilyen.... 😄 mindenestre tanulságos volt és egyben furcsa is 😊 a Kta legjobban fejlesztett harckocsim ,azzal akkor is sikerem van többnyire mikor nincs rá reális esély... pl lepattanók, kilõtt tankok vesztes csata során stb... stb.. közelrõl eltûnõ tankokhoz" - még nem volt szerencsém de mostm ár ezt is a pakliba teszem 😄 amúgy gyors és tud manõverezn i a srác, e 100-nál meg aztán abszolút allig láttam valamit, arra kell is a periszkóp, de kt-n rajta van úgy látszik most nem jött össze. elgondolkodtató volt de legalább valósághû ,két teljesen más technikát igényel a két tankok . Csak arra nnem számítottam hogy ennyire megizzaszt😊 am. Nem használok modokat csak a távoli zoomot. többet nem is tudnék.

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

voivod32
Ritkán artyzok,de ez jó meccs volt, bár a Black Prince-ünk lenoobozott, azért, mert az õt támadó Panther és T29 közül csak a Panthert tudtam idõben leszedni, mire a T29-el is végeztem kilõtték A BP-t . Ezért voltam noob, nem õ, mert "elõrerohant" egy ilyen lomha jármûvel. Utána volt ám "SOS" "SOS" BUMMMM, utána meg: Thx for help noob arty"

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nahát egy unájkumot lenyomott egy Legenda?! Ebben mi a meglepõ?<#wilting><#wilting><#nemtudom><#nemtudom><#confused>
Bocs a tévedésért.

Mondjuk ha van még 1 kis idõ lehet meglett volna az is.

Ulvar
Újra elkezdte a kifagyásokat produkálni a játékom! Fogalmam sincs miért csinálja ezt...már kilõttem minden illesztõprogramot, fut a gamebooster is ami ezeket leállítja, de így is kifagy a játék, ma már vagy 10x-er és fogalmam sincs miért!

Egyszerûen semmi hiba üzenet, fogja és MENET közbe MINDIG menet közben kilép a játék magától. Sosem volt még olyan hogy álló helyzetben lett volna a tankom és lépett volna ki. Mi lehet a gond? Segítsetek mert nem tudom most már mitévõ legyek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

51 hp-ja maradt E-100-ban 😊

Köszönöm azt az élményt!
Mondjuk sok kérdés felmerült bennem.
Pl: hogy tud eltûnni 1 70m-re lévõ mozgó tank? <#nevetes1>

Végeredmény:
Marchizor (Wz-132) vs. Mátyás (E100) 0-1 (kb 100 hp maradt)
Marchizor (Chaffe) vs. Mátyás (Tigris2) 1-1 (full hp maradt)

Döntõ késõbbi idõpontban.

Hát ez tanulságos volt. Most már tudjuk hogy Marchizor egy noob 😊. Miután kilõtték, én elgondolkoztam azon hogy kilépek a HUNS-ból és átmegyek a KURUC-ba 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Hát, éppen hogy 😄
Count Adyn
Egy élmény volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hétvége fíling megvan. KV1S behozza T8 csatába a T1 Cunninghames haverját, kilövöm (nem vagyok toleráns, ma már vagy a harmadik ilyen eset). Erre a Cometünk a fél csatán keresztül követ, hátulról lökdös, idõnként belém lõ, miközben "Fuck u stupid teamkiller!", illetve "U re shit" kaliberû beszólásokkal bombáz. Természetesen eközben a KV1S platoonpajti hevesen fenyegetõzik, hogy én szénné leszek bannolva, csak várjam ki a végét.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Master91
Ó franc van még gyakorló? :/
Sajnos tudomásul kellene venni, hogy egyeseknek NEM való ilyen nehézségû játék...

Addig jut el a kreténje, hogy megtalálja a w t meg a tûzgombot... Akkor MINEK játszik?

Egész nap olyan csatáim vannak, hogy 15 2 15 3 ra szopunk...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nah, elindítottam, mert a mesternek sietnie kell, fát kell vágnia (nem vicc)!

én is kérek meghívót
Áhh, így nehézkes lesz, nyitott a szoba, Mátyáshun celeb csata néven van.

Vegyétek fel vazz, mert én dolgozok. Léccilécci. 😊

SkylineBoy