A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért srácok a sok negatív kommentet olvasva itt gondoltam leírom amit gondolok(így 1 hét visszatérés után).
Sok F2p játékkal játszottam már (lotro, nwn online stbstb) de annyi "jutalmat" mint itt egyikbe se kaptam(közel sem).
Ugye vettem egy T34 et meg egy premiumot 1 hónapra(ez jött ki az 50eurós pakkból).
Namost amit napi szinten kapok pluszba:
-300000 credit 30 kill után
-1 nap vip 50000xp után(vicc, mert vasárnap toltam be a 30 nap prémiumot és azóta még mindig 30on van a számláló főleg most az 5x ös xp miatt).
-Apró ajándékok (csoki, kóla stb).
- 200 goldok ingyen 1-2 óránként(kurvajól jön mert nem maradt goldom és a 12 garázshely kevés, ahogy számolom kb 16 fog kelleni nekem összesen úgyhogy ezekből a 200goldokból össze is jön).
- 50% engedmény az equipmentekre (kb 5 millából felszereltem az összes tankomat és ez ugye 10milla lett volna, igaz nem maradt semmim de ott a T34 annyi creditet farmolok amennyit nem szégyellek)
-tier 7es 30% akció(el kellett adnom annakidején az IS -t most újra benn figyel a garázsomba)
-szabin vagyok ezen a héten :) (najó ez nem az ő érdemük de akkoris :P )
Szóval nekem nagyon bejövős ez a játék és a wargaming "ajándékozgatása".
(csak hogy legyen valami pozitív komment is).