World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most lehetne itt magyarázni hogy mitõl függ az effi, már mindannyian tudjuk szerintem! Viszont nagy összességében úgy gondolom két fajta játékos létezik...van az elsõ aki nyomja, nyomja, és csak nyomja a játékot hogy meglegyen a következõ tierX-es is! Van a másik játékos aki megfontoltabban nyomja a játékot, és nembaj ha csak a húszezredik csata után van meg neki a harmadik tierX-es de odafigyel és oda teszi magát nem görcsösen csak jáccik hogy mikor veheti már meg a következõ tankot<#nevetes1> nameg van egy nagyon fontos tényezõ ugye! Ez egy online multiplayer játék és ha jó teljesítményre vágysz akkor jó sokat kell szakaszba menni 1-2-társaddal mert úgy lehet haladni! szakesz alapból egy unicum játékos akit elismerek ebben a játékban!<#eljen> viszont még õ sem lenne ilyen jó ha nem menne sokat szakaszban!<#smile>
kerla
Sziasztok!

Ha van valakinek eladó nividia "akciós" wotkódja, akár a kisebbõl, akár a nagyobból, vevõ volnék rá, esetleg többre is. Privátban örömmel fogadom az ajánlatokat.

Na most akkor én is dicsekedek egy kicsit. Tegnapelõtt egy AMX 50 Foch-ot szívattam meg egy kis T-50-nel. Sand Riveren bejött a dûnék közé, és csak egy Tiger 2 volt vele de õ is hátrébb, azt meg lefoglalta az E-75 aki meg velem jött. Szépen berongyoltam mellé/mögé és hetvenesével elkezdtem lekapargatni a HP-ját. Igaz hogy volt ami még onnan is lepattant, de az az érzés, hogy egy kis T4-es scouttal ilyen durván meggyaláztam egy T9-es TD-t, na az megfizethetetlen. <#mf1> Gondolom a csávónak majd felrobbant a feje. Sajna nem tudtam kilõni, mert a Kt belémbaszott egyet, aztán lerammolt tolatásból a Foch <#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem értem miért nagy dolog ha egy 1800 effes gémert kilõ egy 1200 effes?! randomban!!nekem szerintem annyi sincs de ha mondjuk valakit már lekopasztottak 1500 hp körül,én bekerülöm amx-el és nincs az a pro akit ne vernék szét,lehet az 3000 effes is ,Randomban nem nagy dolog,amikor a 15-ös csapat megy minden fele,akkor a "ÁSZ"-ok is ki vannak szolgáltatva!Mondhatnak amit akarnak,persze 1v1 be a legvégén van esély rá hogy a jobb kinyir,de amikor megy az adok kapok ,és nem védik ,és csináld magad akcio akkor mindegy mibe ül akkor is kinyirom a 4-es revolverrel Efftõl függetlenül!
Úgy látom sikerült bebizonyítani hogy szakesz igazából nem is tud jáccani, sõõt tovább megyek õ egy bot!<#hehe><#vigyor1> Kíváncsi vagyok mit fog tudni mondani erre?<#nyes>
Másnak se jön be a hivatalos oldal?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nézd meg az oldalt😛! Valamit ügyködnek 😄.
Üdv! Lesz most valami hétvégi akció?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Marhák vagytok!<#nevetes1><#taps>
Azt hiszem itt az ideje átállítanom az xvmet 😄. 1000 felett lilla, alatta kék 😄. Hú de pronak fogom érezni magam 😄!
+ ne felejtsük el: a piros az erõ színe. <#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Így van. Az ilyen egyszínû klánok szimplán csak rajztanárok gyülekezetei. A piros-mélyvörös klánok a sima rajztanárok, akik szeretik a meleg színeket. A lila-kékek pedig a rajz-földrajz szakosok, akik a hideg színekre esküsznek, csak õk a térképet is szeretik baszkurálni a játékban. 😊

Látom hasonlóképen gondolkodunk.
Továbbmegyek:
Ugye Szakesznél már bebizonyosodott, hogy hiába a lila eff, nem ér semmit.
Tehát valószínû a Huns többi tagjára is ez igaz.
Ergo õk nem azért nézik az effet, mert jó játékosokat szeretnének a klánba, hanem mert szeretik a lila, és kék színeket.
Mert tök jól néz ki CW-n, vagy századon ez a színkombináció.
ENNYI <#nevetes1>
Õk igazából csupán mûvészlelkûek gyülekezete.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Már régóta tudjuk, hogy Szakesz a búcsúban nyerte az effjét. Vagy állami tenderen csókosként. 😊

Hiszen nem csak téged, de még engem sem bírt kilõni soha. Persze néhány rosszindulatú emberke szerint ez csak azért fordulhatott elõ, mert még sosem voltunk egy csatában, de szerintem ez csak a lényeg elferdítése. 😊

Ez már régen volt.
A francia TD-k bejövetelekor. Tehát már akkor sem volt jó játékos. <#nevetes1>

Végiggondoltam.
Szakesz nem tudott akkor kilõni engem, és ráadásul vesztettek is.
Ergo jobb játékos vagyok nála.
Múltkor kilõtt 1 bot 400 hp-ról. (kb 6000 csatája volt, és én voltam neki a 2300 valahanyadik killje)
Ergo a bot jobb volt nálam. Az õsi törvények szerint ez azt jelenti, hogy akkor jobb játékos Szakesznél is.
Összegezve: 1 bot is jobban játszik Szakesznél.

Valamint ezt végiggondolva felszólítom Szakeszt, hogy azonnal adja át az accját nekem, mert nem érdemli meg! <#zavart1>

kisTekila
azannya is vót kislány 😊
kérném azonnali eltávolítását a huns-ból.
majd mi jól felvesszük és nálunk kesereghet hogy: "..bezzeg mikó még prö vótam..." <#rinya>
<#awink>

xfire: kistekila

Kapcsoljátok ki az xvm et, nem azzal fogtok foglalkozni, hogy ki milyen színû, meg mennyi az eff je, sokkal élvezetesebb a játék..

Pont mindegy milyen lõszert tölt be az ellen, nem kell hagyni h eltaláljon..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez hülyeség. Mi se ezek alapján ítéljük meg a lengyeleket, törököket, fritzeket.
Az eff mögött tényleg nincs semmi.
Én is találkoztam már Szakesszal ellenfélként, és elvesztették a meccset.
Akkor ebbõl az következik, hogy Szakesz nem is jó játékos?<#nevetes1>

Tényleg nagyon fura, sõt már-már heroikus tett. 😊

Én nagyon sajnálom, hogy berakták a kreditért vehetõ aranylõszert a játékba, pont amikor elértem az E-75-öt, de soha egy rossz szót nem szóltam senkinek, amiért ezzel lõtt. Csak annyit teszek, hogy rákérdezek, hogy golddal sikerült-e meglõnie. Én teljesen kivenném a játékból, mert tulajdonképpen így semmi értelme, hogy valaki 200 milis páncél mögött ül vagy éppen 20 milis mögött. Szerencsére meddel játszom leginkább, de aki heavy párti az gondolom még kevésbé örül az aranylõszernek.

Sunsetjoy
Ja, nehogy félreértés essék, több, mint valószínû, hogy nem ez a klán volt. Bár az ilyenekre nem szoktam odafigyelni. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Anno egyszer találtak meg engem is, mert épp egy olyan klán tagja voltam, akivel nekik nézeteltérésük volt.
A meccs elejétõl, miután meglátták, hogy az ellennél vagyok, rögtön elkezdték a sértegetést. 100%, hogy nem én (egyedül vagy csoportban) voltam az a klánból, akivel bajuk volt (persze elhiszem, hogy volt), de a reflex...az nagy úr.
A véletlen úgy hozta, hogy az egyik lõtt ki... azt a verbális elélvezést látnotok kellett volna 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én csak azt nem értem, hogy kinek mi a f@sz köze van ahhoz, hogy valaki a pénzét gold ammora költi.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

mijki
És az ilyen gyökerekrõl(mint magyar játékosok) alkotnak véleményt a külföldiek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

TOMSILENT
Azért ugatnak mert HUNS-os vagy...múltkor én is össze akadtam eggyel, kilõttem...minõ meglepõ. Azt hittem hogy prok mivel effinency-ük az eget veri, és hát elég fura hogy egy 1200 effis játékos(én) megöl egy durván 1500-1600 effis csávót...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Solten
Megneztem, ezek erosen kissebbsegi komplexusban szenvednek... 😄D

Saor Alba

elejen a beszolasukat meg szo nelkul türtem, aztan a vegen mar engem sem kellett felteni
btw. top damage lettem ugy, hogy egy arany loszert nem lottem el 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Lusta vagyok megnézni, de pont tegnap éjszaka futottam bele egy platoonjukba, akik képesek voltak T7be T1 tankot behozni, majd még röhögtek is rajta chaten hogy ez milyen jó pofa. Amikor szóvá tettem nekik hogy a dolgot, meg még nekik állt feljebb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát az egész tank olyan mint valami ormótlan tégla darab. De ez még nem is lenne probléma, csak hogy a lövege egy okádék. Lassan szûkül és nagyon lassan tölt, pontatlan. Igazából ez a 3 az ami nagyon fájó benne, de fõleg a töltési ideje. DPM-ben bármelyik T8as jobb nála szerintem. Szóval nekem emiatt nem igazán adta. Van vele vagy 1k csatám (legalább kellõen kihasználtam, mielõtt túladtam rajta), ami pont arra volt elég hogy öklendezhetnékem támadjon ha csak megpillantottam a garázsban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

> a chat miatt

HPRD színvonal

érdemes megnézni

JeffDunham
110-el 4000 sebzés + 2000 spot.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ximix
Ilyenkor kell abbahagyni azt hiszem amikor az ellenségnél megjelenik 3 T110E5 platonban, be is írtam nekik rabbit team😛
Én mindig a hajókat emlegetem. A bombázók smafu ahhoz képest, amit majd a rombolók végeznek az ágyúikkal 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Solten
Off: sokszor elhangzott mar itt (vagy hivatkoztak ra) a War Thunder, ma reggel erot vettem magamon hogy kiprobaljam. Elso csatam ejszaka zajlott, koromsotetben, koromsotet sziklak kozott repkedtunk, sz@rt se lehetett latni 😄 Masik mar az un. Sztalingrad-tersegben. Sok repulo idetlenul kergeti egymast, fel loszerkeszletet ellovod a semmibe, nem nekem valo ez a hulyeseg 😊 Tankos reszere kivancsi vagyok, remelem valami bombazokotelek felszantja a mezot tankostul.

Saor Alba

És 8.6al jön az 5. alaptörvény módosítás is. <#nevetes1>
Politika: OFF

Lesz Orbános célkereszt is ? <#mf1><#gun>
Elõtte még az amcsi hordozóhajók jönnek.
Utána japánok, lengyel könnyûlovasság, és úgy a magyarok.

Emlékszem prém T25-re vettem meg azonnal, még ifjú kezdõként. (t5ös tankom se volt még)
Nem értettem miért nem éri a max sebességet a tank, és miért nem pattan róla semmi.
El is adtam, hogy ez 1 lassú szar. <#banplz>

matyashun
Jönnek a leopardok 8.5 ben? aztán a magyar tankok???

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Olyan tankra érdemes tenni, ami kedvelt arty-célpont, illetve amivel sokat rammolsz.
NoparaWot
xD

Master91
"Állítólag" arty ellen jó, fõleg ha melléd lõ, kevesebb splash dmg jön át...
gyakorlatilag értelmetlen.

a Repeszpáncél mennyire befolyásolja egy tank pattogósságát? 😄
Csak He lövedék ellen nyújt védelmet! bent a nevében is 😄
amúgy meg a He lövedék nem igen sebez úgy mint régen!
értelmetlen a repeszpáncél használata!?
Nem kell bemutatni.
Azonos szintû tankok problémát jelentenek neki.
De amióta visszavettem a T30at, és ráraktam a top ágyút ismét elkezdtem értékelni a kv5öt.
Sírok amikor a 276os átütés nem üti azt át amit a Kv5 normál lõszerrel.
Is3 oldaláról 2x, Kv4 oldaláról illetve parancsnoki kupolájáról 1-1x, Isu frontjáról 1x pattantam.
Mondtam is magamban, ezt még a Kv5 is tudja 1el alacsonyabb szinten. <#zavart1>

NoparaWot
nagyon nem tetszik, hogy annyit pattog - aranylõszerrel nem fogok lövöldözni, mert lejárt a prém acc, és pedig igyekszem jó helyekre célozni, nem mindig jön össze

Kv5-el problémád van?
Én szeretem.
Habár múltkor beruháztam 3 nap prémre, és beletoltam 200 csatát.
Mondjuk a 170edik csata környékén már kicsit unalmas volt. <#nyes>

NoparaWot
köszi =)