A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #252485 Ilyen a mesében sincs! Nagyjából mindent úgy csinálok ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva, vérsen szarrálőtt modulokkal osztom a népet, az érzékeim azt sugják hogy a t43-asuk flankelni akar a hegyről (lám igazam van és megdöglend) minde baba minden fasza, marad egy arty meg egy KV-2esük vs én. A kv 2 baloldalt a vízben (10% hp) volt fedezék mögött és bizony 200 hpval fostam odamenni, mert ha nem ő, akkor az arty alakít át szénné... úgyhogy mentem az artyért, visszajobboldalt kerülő út, át a házak közt, nagy nehezen kivégzem erre: cappol. Ha tudom hogy ez az a fajta capos retard akkor inkább bekempelek, úgyis megindullt volna. És bizony ezért vesztettünk. Kellett neki az 5x-ös...
Ja és még meg is köszönte a drága, de egy idő után az én udvariasságom is elfogy.