World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minek a bánatnak kell az embereknek az a 2. német TD ág??? Nem elég 1 szerencsétlen német top TD a játékban?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Érdekes, hogy én semmilyen jelzõt nem aggattam rád, tõled meg folyamatosan kapom õket. Nem zavar, de sokat elmond<#papakacsint>

Szerintem az ilyen csatákat mindannyian átéljük. De olyat is amikor a másik oldalon vagy. Viszont mennyire idegesítõ, amikor rohansz a csapat után, hogy csinálj valami sebzést, mert nem marad piros. És amikor épp a rálõnél egyre, akkor kilép. Vereség épp úgy hozzátartozik a játékhoz, mint a gyõzelem. Veszíteni is tudni kell.

Valaki írta itt az elmúlt hetekben, hogy amikor ilyen szituba van, hogy egyedül marad több ellenfélre, akkor írt az 5 killel rendelkezõ ellenfélnek, hogy neki megadja magát, hogy meglegyen a top gun-ja.
Az ilyen emberekre a többség azt mondja, hogy önfeláldozó, egyenes és még biztos lenne rá jelzõ.
Viszont, ha kilép akkor általában a jelzõk elég negatív tartalmúak.

Most, hogy így összefoglaltam rájöttem, hogy ez tulajdonképpen egy túlzott egoizmus.
A csapatjátékok meg nem egoistáknak valóak.

Na most ez a Japán ág komoly? Mi a büdös francnak ez??? Inkább azzal foglalkoznának amivel kell. Hol a második német med és TD ág?
"Kedves Wot játékosok itt van még 10 sose létezett tank, amik ráadásul sz*rok is, örüljetek! Puszi: SerB
U.i.: hibákat nem javítunk mert nincsenek!"<#boxer>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

toocha
Ezen van töltésgyorsító?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Magyarázhatod ezt ahogy akarod, amit csinálsz az bõven kimeríti a féregség fogalmát. Ha ennyire idegesít ez a játék akkor ott a Barbie online, pont neked való.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az IS-3-al bevitt egészséges átlag 390-es damage több credited ad, mint a lõszer ára. A 225-ös pen pedig már elég meglõni õket, ha tudod hol kell.

Aláírom, hogy lesz mennyiség ami pattanni fog, de hosszútávon biztos, hogy nem lesz deficit a lõszer ára és a kapott pénz vonzata.

Még az is van, ha te spottolsz valaki elõször a meccs során. Ehhez még lõni se kell.

A spot damage dolgot pedig már ide se kevertem(persze ez csak akkor teljesül, ha valaki mégis lõ arra pl. arty).

Ezt az utolsót még megválaszolom mert már unom a ezt a sok forum terminátort!

Nem úgy kezdem a csatát hogy kikkel vagyok együtt mert még XVM et se használok. Csak tudatom hogy a játékban lévõ összes mapra tudom max 2 vagy 3 map kivételével az összesen hogy kinek mit kell csinálnia. A kilépés arra vonatkozik mikor lemegy 5 perc a csatából és senki semmit nem tesz hozzá csak hullanak egymás után ennek ellenére én csinálom a dolgom mert akarok(csak úgy megsúgom logikus ha valaki csatába megy akar valamit) Ha te így állsz hozzá hogy gondolsz olyanra is hogy semmit nem akar az a te hibád.

Hogy pontot tegyek a téma végére akkor lépek ki ha kezelhetetlen a helyzet és látom hogy kifognak lõni. Mai példa összelõttem 22 000 es lõszer árat object 704 re ahelyett hogy kiléptem volna és nem sniperkedte volna 500 m ekre 0,39 es szórással hogy tegyek valamit a csapatért aki kb nem csinál semmit.Ha kiléptem volna akkor per pill kb 3 at ha lõttem volt 1400 as sebzésem és kb a javítás felét megkaptam volna és nem baszom fel agyilag magam rajta ami megint csak azt erõsítette hogy ha kiléptem volna több kreditem marad. Meglehet nézni a statom nem kilépkedõs stat, még külön meg is kérdezték ott írt példába master91 hogy 66 csatából hányszor lépek ki és a válasz kb 5x volt.

Tessék ha már nem vagy képes elolvasni azt amit már leírtam kb 3x.

AKADJATOK LE RÓLAM MOSTMÁ! DICSAK! 😄DDDD

Én csak értelmes magyarázatot vártam volna arra, hogy miért csinálod.
A kérdéseimre nem válaszoltál, amibõl talán kiderült volna valami.

A játékban meg simán lehet olyan modot feltenni, ami eltünteti a chatet és nem pittyegnek neked a térképen. Így legalább egy részét kiszûröd az önjelölt Napoleonoknak.

Engem nem igazán érdekel, hogy nézel ki és, hogy hívnak. Tõlem ne várj mínuszozást, se olyat, hogy megyek egy modiért.

Viszont bemutattad azt, hogy nekem van egy véleményem, és amikor próbáltak rávilágítani arra, hogy ez nem biztos, hogy jó mert(itt felhoztak pár érvet). Akkor közölted, hogy ha nem tetszik egyenek szart.

pont a credit számít -ha figyelmesen olvasol- most gyûjtök az is8 ra, még 2 millió hiányzik, ez nekem 2 nap...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nos, valamit félre értettél, de nagyon. Én nem vontalak felelõsségre. Megkértelek, hogy trollkodj máshol, miután egyértelmûvé vált, hogy senki nem osztozik veled az igazadon.
Azt sem látom, miért ne javíthatnék ki valakit a 890effemmel, ha nyilvánvalóan defektes az álláspontja, akármennyi effije is van. Nem vettem magamnak a fáradságot, hogy leellenõrizzelek.
És igen, bár nincs prém tankom, én is látom a sok AFK-zót és a "noobokat" nem csak te.
A stat nem érdekel különösképpen és mégis érdekel valamennyire. De nincsenek álmatlan éjszakáim, ha néha visszaesik egy picit az effim, és amiatt sem aggódom, hogy nem tartozom az "elit"-be.
Hogy kérdésedre is válaszoljak: Azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Nem ez a fõ profilom. Elsõsorban autóversenyzek. És mikor elég volt a századok hajszolásáb ól, akkor leülök kicsit tankozni. És ha a tankozás felbosszant, akkor elmegyek versenyezni 😄 Ilyen egyszerû. De ritkán hagyom magam felbosszantani.
Egy dologban viszont igazat adok neked. Ez egy játék. Nem szabad véresen komolyan venni, mint sokan-hibásan-teszik.

pedal to the metal...

A t29 medek ellen más, nekem is volt 7 killem vele, úgy, hogy 1 v 4 volt a végére.

nem, mert marha drága a lõszer, amit nem számoltál hozzá.

Egyébként meg azt írtam, h EGYEDÜL v 10, mondjuk egy maus, egy E75, meg tegyél még hozzá valamit amit szeretnél...

Az agresszió agressziót szül. Elmondhatjuk örök érvényûnek is. Attól mert így nyitott, neked rögvest így kellett válaszolni. Ettõl nem lettél különb, szerintem lehet kulturáltan is csinálni a dolgot.

A kérdéseimre továbbra sem válaszoltál<#nezze>

Igen és konkrétan ezt kellett kb 5 HSZ en keresztül okfejteni mert itt mindenki általánosít okot pedig nem keres csak lát annyit hogy KILÉP azt mint a papagáj löki az én high vagyok te nem vagy ember dumát! 😄DDDDDD

Nem tudjátok milyen magas vagyok milyen a hajszínem vagy akár a nevem és ha nem tetszik a véleményem akkor ögyetek szart.

További szép napot!

Egy bant ha lehetne most légyszike! 😄DDDDDDDD

teljesen jó elmélet, átlag normál player így is csinálja, de õt ne érdekli se az xp, se a credit, semmi, ergo neki felesleges ilyen érveket felhozni 😊

(ezt vettem ki az általa leírtakból ^^ )
IS3-al 10-es csatában már nem olyan gáz, mint valami T6-alt egy T8-as csatában. Legalábbis én így látom.

Meg annyit tennék még hozzá, hogy ha nem segítenek az általad leírt szituációban, és kilépek, akkor fizetek x összeget(mintha teljesen kilõttek volna) a javításra és kapok Y-t az addigi tetteimért.
Ha bentmaradok és küzdök ameddig lehet és még beledurrantok 1-2-3-at az ellenfélbe, akkor az összeg Y+Z lesz, tehát kevesebb lesz a deficit.
Az XP-re szintén ez alkalmazható.
Ez rossz elmélet?

Konkrétan belép és odaböffent valamit. Mellesleg kb 8 an cseszegetnek egyszerre. Gondolom te élveznéd, mindezt azért mert írtam hogy élvezni kell a játékot és nem idegeskedni.

Ja 100 méter akart lenni.

Hát ha vissza lehet keresni valahogy van pár régi vagy másfél éves vagy régebbi képem amin látszik hogy t28-al egyedül maradtam 5-6 meddel szemben és nyertem,vagy az amikor m41-es artyval t9-10 tankokat öltem meg a bázisunkon 10 méteren belülrõl.Vagy az amikor sluggerrel egyedül levertem 3 löwét meg jagdpanthert szintén a bázison.Nekem már nincsenek meg a régi képek.Ha szerencséd van bármi lehet a vége,lõttem már le t8 amerikai tankal egyetlen lövéssel is7-et több mint 600 méterrõl.És az is csak mák volt.

Ulvar
Ne kötekedj öreg 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A játék jó mert játszok még mindig vele és maga a szerelem irányítani egy soviet tankot. A játékosok kritikán aluliak. Van kivétel nekik meg TISZTELET!

bedy68
Nem vagy jó "szupport"<#eplus2>

Gördülő kövön nem nő moha

Ezzel kezdted:
"És jó hogy beleõszülsz a játékba? Én lazán kilépek bármelyik tankommal csatából úgy hogy élek ha totál noobokkal vagyok. Nem vesztesz semmit csak kreditet. Cserébe nincs idegosztályra beutaló."

Úgy látom, hogy támadásnak vetted azt, amire igyekeztem felhívni a figyelmed. És nekem írod, hogy szûkült látás.
A kérdéseimre nem válaszoltál.
Ha most a statokra akarod lengetni, akkor ha szeretnéd megadom az enyémet és akkor én is leolthatlak, mint te tetted endrodiz-al.

Igazi FLAME vihar. Derülnek ki itt a dolgok hogy 5000 meg 8000 csatás emberkék 700 as meg 900 as effivel vonnak felelõségre. Nem nagyképûsködés de majd ha te mondjuk 8000 csatát lejátszol úgy hogy szíved lelked beleteszed és nézed végig ahogy tétlen AFK zó auto aimos emberkék lövik a falat meg hegyet akkor te is belefáradsz.Több mint 3000 csatám van type59 és pont nem az a tank amit sajnálni kell. Számtalanszor szaladok fel vele hegyre, pálya kulcspozíciójába majd döglök azért mert a siemkák meg a noobok 2 percig forgatják a tornyukat kit kéne követni majd aláznak szarrá mert a csapatom bázison veregeti a tankjában vagy épp AFK zik. Fórum meg arra van hogy véleményt írjak. Csak nem kéne mellé bíráskodni mert joga mindenkinek úgy játszani ahogy akar.

Ulvar
Hát de nem jó support vagyok? Most mond azt hogy nem vagyok jó support 😄, mert azt mondani 😄.

bedy68
Éljen Ulvar Hõs vezérünk aki mellesleg igazi support <#mf1>
Am ezért szertlek <#kocsog>

Gördülő kövön nem nő moha

Nekem az eszetlenkedésre van három tankom is.<#zavart1>
Néha még t54-el is megyek pár poén kört,végül is azért játszom hogy szórakozzak.Eff sosem érdekelt,de voltam már T30-al is scout.Ami poén lett mert nyertünk,artyk azért meglepõdtek mikor bekopogtam.

Elolvastam, de nem értem. A játékot tartod fostengernek egy béna klán miatt? Rengeteg low effes játékost látok klán tag-gel, de ez nem a játékot magát minõsíti. Nézd meg pl. a HUNS klánt, a HAMI-t, a QV-t, stb... Nem gondolnám, hogy õk az általad leírt klántaktikával játszanak; valószínûleg minden mapra van 5-10 (20?) különféle taktika, helyzet- és ellenfélfüggõen választják meg az aktuálisan alkalmazandót(gondolom).
A gold ammo, mióta kreditért vásárolható, gyakorlatilag mindenkinek elérhetõ. Akik használják, azok nem tesznek mást, mint élnek egy, a játék által felkínált lehetõséggel. Te is élhetsz vele, mint mindenki más.
Ha "skilles" vagy, akkor még inkább bunkó viselkedés, hogy kilépsz a szerinted reménytelen csatákból.
Végül: prém nélkül is vígan el lehet lenni, ez esetben többet kell farmolni alacsonyabb tierben. A WG profitorientált cég, nem a Máltai Szeretetszolgálat, hogy ingyen dolgozzon. Mindenki eldöntheti, hogy fizet vagy ingyen játszik. (Az mondjuk más lapra tartozik, hogy mennyire veszik figyelembe a játékosok visszajelzéseit, de ez már egy másik történet.)
T10 es csatában egyedül maradni is3 mal, nem szórakoztató..

Mivel nem vagyok prémium, a 20 30 ezres bukó pláne nem szórakoztat.
A mindenféle statisztikát azt sem tudom hol kell megnézni annyira leszarom.

Vannak jó meccsek amit elbukunk, de kiegyenlített a küzdelem, az oké.

Ha segítséget kérek, mert épp EGYEDÜL harcolok mert a csapat a kezdõn recskázik, és még be is ugatnak, szintén lépek. De lehet h én vagyok a hülye..

Ulvar
Imádom az ilyen szitukat. Szaros utálatos Alectoval tegnap Live Oakson volt ilyen. Az enemy capelt egyedül maradtam voltak vagy 6an én lõttem õket folyamatosan, de õk nem mertek kibújni a fedezékbõl mert úgyis ellövöm és kinyírom õket 😊. Sajnos nekem se volt túl nagy bátorságom közelebb menni mert az öngyilkosság, de amíg õk capeltek még nagyon sokat sebeztem, sõt ki is lõttem vagy 2-t, de õk többen voltak :/.

Vannak nagyon jó vereségek, nagyon idegesítõ vereségek, vannak gyönyörû gyõzelmek és vannak szar gyõzelmek. A szar gyõzelem az amikor semmit nem tudok csinálni, mert mindenki elhullik 1 percen belül az ENEMY közül. Én meg megyek a bitang gyors Churchill VIIemmel és nézek hogy most merre menjek...már nyílt terepen megyek hogy legalább valaki rám lõjön de semmi!!!

Amúgy meg, ha valaki nem élvezi a játékot NE JÁTSSZON VELE. Én is kihagytam hónapokat mire újra elõvettem. Játszogatok 1-2 hónapot majd újra félre rakom, mert lehet megint megunom, de lehet hogy nem.

Akkor SG fórumos színvonalon megkérdezem hogy minek játszol ha nem érdekel a stat?<#hawaii>

nem titok. Nem állítottam magamról, hogy én vagyok az ász. De bizonyos dolgok miatt a stat nem a jelen valós helyzetet mutatja. Pont ezért nem is foglalkozom vele, mennyi lehet a valós. Emelkedik szép lassan arról a szintrõl, mikor még csak seszetlenül mentem elõre, plusz az akkor nyolc éves lányom is ezt használta. Kb. 5000 csata után változott a felállás. Nyílván sosem leszek akkora ász mint te, fényességes tankzseni, de pont nem is érdekel. 😄 Kikapcsolódásként tankozok mert szórakoztat. néha jól esik a szimulátorozás mellett. Ennyi. De ettõl te még nem vagy és nem is leszel különb mint én. És most folytathatod a lekezelõ, lenézõ idétlenségedet. Nem tehetsz róla, hogy retardált vagy mentálisan...

pedal to the metal...

Érdekes de nem akarom OT3P et belekeverni de mikor õ írta itt hogy kilép a csatából senki nem vonta felelõségre érte. Megint sok értelme van kb annyi hogy van kin levezetni a fölös energiáitokat. (RAJTAM)

Én azt mondom hülye vagy,vagy gyáva.Én inkább csinálok egy kurva nagy minuszt,de ha kell az utolsó tetves lõszerig harcolok.És hidd el néha mókás dolgok jönnek ki belõle,és néha még egy defeat is lehet jó élmény.Tegnap T34-el mikor egyedül maradtam sokszoros túlerõvel szemben,nem adtam fel hanem aki elém jött annak odacsaptam.Körbevettek t7-8 medek mégsem adtam fel hanem harcoltam,és jó poén volt ahogy a gyávábbak elkezdtek menekülni mikor látták hogy nem olyan könnyû megölni.

Miután behánysz arra, hogy "mindenki az effit nézi", belinkeled vkiét és az alapján ítélsz. Priceless. 😊
Az a baj ti szûkült látással annyit láttok hogy KILÉP.

Nem magyarázkodás de nézzétek meg a statom rush0620. Ez úgy néz ki mint valami kilépkedõs stat? Írtam kb 2 példát mikor lépek ki. Ennyire nehéz felfogni agyilag amit írok? Pont ettõl tûnik trollkodásnak amit írok mert nem tudjátok a mondatokat értelmezi.

endrodiz

Battles:8902 WN6 Rating:861 Efficiency rating:889

Ok MESTER én kérek elnézést! <#taps>

Szia!

Egy kicsit megfordíthatom ezt a csatából kilépek dolgot? Kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz rá.
Berak egy olyan csatába, ahol a csapatodban a jobbak vannak, úgy döntesz, hogy nem lépsz ki, mert nem noobok. Elindul a játék és azt látod, hogy az ellenfél csapatából 6-7 olyan gondolkodású, mint te öngyilok lesz.
A csatát megnyeritek, a gyõzelemért kapott XP gyakorlatilag annyi, vagy kevesebb, mint annak az egy-két játékosnak, akik az ellenfél csapatából leosztottak x sebzést, esetleg spotoltak.
És akkor mondjuk ez a duplázó csatád.

Szerintem rossz a hozzáállásod. Azért lépsz ki, mert noobok és csak az a csata szórakoztató, ahol jó játékosok vannak.

Példa: Nem tudom hány éves vagy, de amikor gyerek voltál és fociztatok suliban- vagy utána a grundon-, csak akkor álltál be, ha fiatal Messik voltak a csapatodban?

Amennyiben elterjedne ez a hozzáállás akkor a csaták úgy festenének, hogy az egyik csapatból kilépnek azok, akik úgy érzik nincs esélyük és a másik nyer. Mind a két fél kevesebb XP-t és pénzt kap.

Szerinted így jó?

Megint tévedsz,horgász vagyok de ha fogok halat visszadobom.Családom sosem értette meg miért járok horgászni ha visszadobom,de én nem eszem halat,sõt szinte semmilyen húst,max disznót vagy marhát.Szeretek horgászni,de nem azért horgászom hogy halat vigyek haza.

Eddig azt hittem értem amit írsz, de egyre zavarosabb vhogy, már bocs. 😊

Ha egy elb@szott CW klánban voltál és nem tetszik az az egész ami ott megy, annak tanulságként mi köze van az "átlag játékos"-hoz és a publichoz? És ha AFK-znak az emberek _ahogy te is_, attól miért a játék "fostenger"? 😊 ezek szerint neked a multiplayer állecuzamme nem való. 😄
Az mondjuk rohadtul nem a játék hibája, hogy szar klánban vagy, akik még az afrikai homokozást is rendre eltosszák.

Lehet szidni amúgy bõségesen a CW rendszert, mert alapjaiban van elkefélve, a legutóbbi system failure-s borzadály asszem feltette az i-re a pontot. Béta lesz még 2015-ben is.

Értjük mi, hogy fostenger, de akkor miért trollkodsz itt? Menj, játsz a barbie online-al és szemeteld teli az õ topikját. Itt úgysem tudsz meggyõzni senkit a magad igazáról, hiába is erõlködsz. Csak hajtogatod a hülyeségedet. Most eridj! PLS.

pedal to the metal...

Ebben teljesen igaza van.

Én is elköszönök szépen, leparkolom valahol a járgányt vagy megúsztatom, és tipli.

Sem lõszert sem idõt nem vagyok hajlandó áldozni arra, hogy kreténekkel szenvedjek, vagy azt nézzem, hogy mit bénáznak.....

Ma kb a 15 csatámból ha nem láttam 3 csatába minimum 2 AFK t akkor egyet se. Erre nem tudok mit mondani. FOSTENGER.

..a "lazan kielepek a csatabol" reszhez csak annyit, h mostanaban mar kezd foganatja lenni az idle/bot jelenteseknek, es accountresettel jutalmazzak..
Type59-re kár várni, nemrég írták, hogy másik medet terveznek Kínának és a type csak speciális alkalmakkor lesz ajándék. A credit farmoláson túl van egy olyan vonzata is, hogy képzi a legénységet, így sztem érdemes olyat venni, amelyik ágat normálba is tervezed kihúzni a végéig.
Leírom a másik okot amiért fostengernek tartom.

Belépek klánba ott vagyok 1 hétig.Napi szinten farmolok 300 000 eket hogy mehessek CW re.Ez cirka napi 2 óra kötelezõen(kényszer) Ok fajin CW re járok már vagyok valaki meg lehet hasznos is.CW felállás 4 arty 4 med meg 7 db IS7, van mikor csak csak 5 mert helyette T110E5 van. Parancsnok mire tanítja csapatot? campelj majd az artyk dolgoznak.(HOZZÁTENNÉM SZERINTEM AZÉRT NEHÉZ TANK EGY NEHÉZ TANK MERT TÁMADNI KELL VELE) OK jó ez taktik nem én vagyok a parancsnok. Mit kell nézni kör végén mikor megvertek? T110E5 381 es pennel döglik 500 as max 700 as sebzéssel IS7 ek max ha 1000 et sebeznek.(sokat is mondtam) Napi szinten játszol 2 mapon (EL HALLUF) ott bevagy küldve T62A val pálya sarkába spottolni és ha látsz is valamit az 400 - 500 m gyakorlatilag nagyon semmi élvezet, ücsörögjél a pálya sarkába.Itt ezen a mapon a heavyk annyit csinálnak hogy lemennek a völgybe meghalni itt is kb 500 as 700 as sebzéssel egyetemben. Másik mapon (SAND RIVER) beküldenek középre ami katikailag egy szar döntés mert a hegyrõl és az ellen bázisáról simán spottolnak és rád lát az arty + szedegetnek a medek a hegyrõl. Itt is mit csinálj? spottoljá!!! Nehéz tankok mennek a sivatagos részre dögleni fedezék nélkül még csak nem is a város mentén ahol lenne fedezék, majd elhullanak. Így röviden tartalmatlan élvezhetetlen a játék az én részemrõl. Aztán ha megszólalsz hogy mehetnénk gyakorlóba akár közelharcot vagy taktikát nézegetni vagy bármi mást mert sztem undorító hogy a nehéz tankok akik 400 as meg 500 as alfával majd 300 as efektív páncéllal kõkemény 1000 et alig érik el én ezt nem mondanám teljesítménynek akkor az a válasz hogy én csak kritizálni meg nyavajogni tudok.

Egyszóval mint írtam igen szar az átlag játékosok statja és a többség szépen befizeti a prémet magának aztán elvan mert 400 - 600 xp kkel röhögve kifejleszt max 300 - 350 csata alatt. Hozzátenném még a csak prémium lõszeres duplázgatós majmokat is akik azért lépnek be játékba hogy full prémmel kiosszanak egy halom sebzést majd kör végén akár itt vagy játék chatjén szidják a játékosokat.

Ez is egy ok nekem már nem ér annyit. Minden játékban ez a színvonal pl counter strikeban is ha van skilled egybõl kapcsolják a cheatet szal szerintem elég okom van rá hogy inkább figyelek arra hogy élvezzem ha lehet amit csinálok mint sem basszam agyilag tönkre magamat egy mezei játékkal ami arra van hogy leakassza a játékosokról a pénzt.

Bocs ha kicsit sok a hiba, gyorsabban gépelek mint kimondom amit leírok! <#dumcsi>

*fordítani.

A különbség az kettõnk között, hogy ha berak egy csatába, akkor én azt meg akarom nyerni. Függetlenül attól, hogy milyen játékosokkal hozott össze a sors. Aztán vagy bejön, vagy nem. Nem várhatom el, hogy minden csatában faszán menjen minden, a saját hülyeségem és a random miatt sem.
Viszont jól szórakozom, pláne, ha sikerül egy vesztett meccset fordítok.