banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Kezd érlelődni az a beteg gondolat a fejemben hogy belekezdjek a francia heavy-kbe (legalább hogy egy amx 50-100-asom legyen). Egy jó oldalouk van szerintem az a szokásosnál nagyobb átütés. De viszont pontatlanok jól tudom?:/ Remélem nem. Viszont eddig a B1-es miatt taszított az ág (bár haver B1-esével néha csinálltam vicces dolgokat) Meg a BDR-nek is hiába van "jó" ágyúja (pontatlan amúgy) maga a tank gyenge, viszont utánna normálisak. Nézegettem a Jeff általl linkelt képet hátha meglátom az esélyt arra hogy a második francia ág jobb lesz, vagy érdekesebb. De rájöttem hogy egy fenét. Utánnanéztem nagy részük (t4-6) egy borzalom:D Pedig gondolltam megkérdezem mi a véleményetek hogy érdemes-e rá várni de úgylátom kihagyós ág lesz.