World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sima ágyúval bohóckodok.

+1 Trollgun + gold ammo.

Elõtte szenvedtem a sima ágyúval, golddal. Óriási szopás volt. Aztán rátoltam a kis trollgunt és gold ammoval osztottam a 350-es sebzéseket a nagyokba...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nekem magától kilépett meccs után.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Osztom, a T-34/85 valóban nagyon jó tank😊.

Sebzés. <#hamm>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

voivod32
dam? bocsi de öööööö... az mi az?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Másik kérdés, hogy ha banolják az accot akkor az a következõ bejelentkezésnél látszik vagy kilép magától a játék?
végeztem a T43-al, jöhet a T44.

a t-34-85 nagyon meglepett, az egyik legjobb tank a játékban.

a t-43 számomra nagy visszaesés volt, szinte alig jobb elõdjénél, + itt már gold lõszert is kellett használni bõven.

kivi vagyok milyen lesz a T-44, jónak ígérkezik

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

10%-ot veszít az össz XP-jébõl ha eldobod - már ha 20k-ért, ha goldért dobod el akkor asszem ég csak nem is veszít semmit se nem.
A TK az az összes kill-bõl is levonódik?
Te is 0 dammal szoktál végezni? <#eplus2><#nevetes1><#idiota>

voivod32
Nálam is ...

voivod32
Nagyon okos öreg! Hogy ez mi a túróért nem jutott eddig az eszembe! Én is mindig azon bosszankodtam, hogy hónapokig "áll" a legénységem, fõleg a második, harmadik skilleknél"! Pedig én is ilyen "gazdaságos" szemléletû vagyok! Kösz a tippet!<#vigyor4>

Ó, szerencsére nem reklámozzák, de vannak akik rájöttek, hogy ugyanaz az ágyú rámegy a T4-es TD-re is. Eddig se volt sok értelme T5-6 alatti játéknak, de azóta kifejezetten vagy Derp-kel kell menni, vagy Ausf C géppuskázó robotegérrel, máskülönben a *** rossz oldalára áll az ember. 😊
Amióta creditért lehet venni a prémiumlõszert?
Miért szerinted a KV-1S oneshot kevésbé mulatságos?

Nekem is volt hozzá szerencsém asszem VK-Tipi szakaszban volt.
A többi már történelem.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem mindegy! 😄
Miket mutat az xvm féle minimap?

Emlékszem 😄

nekem is ismerõs valahonnan a neved <#nevetes1>
*tájszólással

Nem én a HDF klántag és panaszkodtam,hogy mindenki kilép a klánból

WOT nick: tepi1

Melyikben? Te voltál az az AHA tag, aki ékes magyar rájszólással szidta a WG-t? 😄

Én ismerlek futólag.Tegnap találkoztunk csatában.

WOT nick: tepi1

Lapozzál....szines oldal jön!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Te legalább nem tagadod le hogy ismersz, mint mások 😄

hébehóba, most épp lowtierben trolkodod :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nédmá', te még tolod? 😄

valószínüleg nem, elvégre van már 2000 xp-s csata is. Nagyon sok embernek ez most a fantank, sok játékos = sok magas eredmény

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

skillek szvsz:

elsõre soha sem bia, hanem olyan ami rész %-osan is hasznos, pl álca, szerelés. Miután van már 100+20%, akkor újra elosztás creditért, és bia elsõnek, így soha nincs üresjárat, bár egy picit drágábább.

Nálam ez 1 teljesen átlagos csapatteljesítmény.

GabeE3e
Napi fail team:

http://kepkezelo.com/images/ogzt8z9jxgm281wvq1q.jpg

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Eagle16
Aztán Tier 5-ben mióta van minden 3. tankon derp ágyú prémium lõszerrel? Már csak úgy vicces? ...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja és köszi mindenkinek.

Na majd este megnézem, hogy mennyi az annyi. Azt hiszem a harmadikat gyûrik, de már ebben sem vagyok biztos. 😊 Lehet, a negyediket. Aztán megyek egy kört, megnézem milyen, átrendezem és megnézem úgy is.

Ááá,ha meglátnak, mindig lelépek 😄 de a fegyverzete egy marék kaki. A howitzerek csak néha találnak el valamit és már a t-34-be is csak 0dmg-t képes rakni, a 110-es penû meg szinte semmit nem sebez... hiába élem túl a csatát, mert elfutok és keresek másik pozíciót, a végkifejletet egyszerûen nem tudom vele befolyásolni. Gyors? Ha száguldozni akarok, akkor simracing... Harcolni pedig ezzel nem lehet

pedal to the metal...

Persze nekem ez jött be. Mindenkinek más és más, ember és játékstílus válogatja szerintem, hogy ki mivel jár jól.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nekem nagyon szembetûnõ volt az ob212nél, és a su152nél is. De ahogy mondtam, egyszerre ment fel rájuk a venti is, és az úgy már 10%, lehet azért éreztem annak, de a kettõ együtt nagyon sokat dobott. A su-nál fõképp a haladásban vette, észre, mig az artynál pontosságban és célzássebességben tûnt fel nekem nagyon.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ha idegesít, amikor csak 90%-os a legénységed és nem száz, akkor elsõnek a BiA must have. Ha észre se veszed a különbséget, akkor meg se ez, se a venti.. 😉
Nálam is ez a sztenderd, de azért csak két másodlagos skillel sztem ne pazaroljon az ember BIA-ra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem nem, elsõre tényleg nem érdemes ahogy Oddball mondja, de ennyinél, mint ami nekem van hasznosabbnak tartom, mint a többit.
Na figyuzz Ember, csak azért mert jófej vagyok, csináltam egy ilyet neked. Így használom (bármilyen más véleményre kíváncsi vagyok!).

alecto sztem fun tank kategória nagyon 😊 t4-ben brutál, t5-6-ban pedig hímes tojás 😊

én nagyon szerettem h gyors volt, ha jól láttam ugyebár a tetrach alvázával rendelkezik, szóval páncélzat nuku, de pici, alacsony, jól rejtõzködik szóval ott már régen gond van ha megláttak 😊
Váááá, ne zavarjon össze, möszjõ. 😄

Akkor marad a repair, meg a rejtõzés. Azok a leginkább nekem valók. 😊

Mindenképp ajánlom.
Gyakorlatban észrevehetetlen, csak akkor érdemes vele foglalkozni, ha van már 3 skill koponyánként.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tényleg annyira durva a hatás? A tiplis embereim a harmadik képességüket nyögik, most szerelés, rejtõzés, és plusz egy szabadon választott van mindenkin, kivéve a parancsnokot, aki hatodik érzékkel kezdett. Érdemes lenne ezen változtatni?
Azért kérdem, mert nem akarom, hogy a puszta közepén álljak letolt gatyával, miközben a kis Csing és Cseng próbálja kitalálni, hogy melyik a lánc eleje. 😊

Ez az alecto egy büntetés. Csak tudnám mit követtem el?! <#fejvakaras>

pedal to the metal...

Eagle16
Megoldottam, kitöröltem a minimap.sfw-t 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius