World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõtte szenvedtem a sima ágyúval, golddal. Óriási szopás volt. Aztán rátoltam a kis trollgunt és gold ammoval osztottam a 350-es sebzéseket a nagyokba...
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
a t-34-85 nagyon meglepett, az egyik legjobb tank a játékban.
a t-43 számomra nagy visszaesés volt, szinte alig jobb elõdjénél, + itt már gold lõszert is kellett használni bõven.
kivi vagyok milyen lesz a T-44, jónak ígérkezik
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Miért szerinted a KV-1S oneshot kevésbé mulatságos?
A többi már történelem.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
WOT nick: tepi1
WOT nick: tepi1
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
elsõre soha sem bia, hanem olyan ami rész %-osan is hasznos, pl álca, szerelés. Miután van már 100+20%, akkor újra elosztás creditért, és bia elsõnek, így soha nincs üresjárat, bár egy picit drágábább.
http://kepkezelo.com/images/ogzt8z9jxgm281wvq1q.jpg
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
pedal to the metal...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
én nagyon szerettem h gyors volt, ha jól láttam ugyebár a tetrach alvázával rendelkezik, szóval páncélzat nuku, de pici, alacsony, jól rejtõzködik szóval ott már régen gond van ha megláttak 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Azért kérdem, mert nem akarom, hogy a puszta közepén álljak letolt gatyával, miközben a kis Csing és Cseng próbálja kitalálni, hogy melyik a lánc eleje. 😊
pedal to the metal...