A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #252059 Nem szoktam panaszkodni a játékban uralkodó viszonyok miatt, úgyhogy maradjon is ez kivételes alkalom, de ma tényleg játszhatatlan ez a produktum. Ilyen válogatott idióta-állományt nem tudom hogyan lehet összeszedni, de akikkel eddig ma összefutottam, az tényleg a többször szűrt degenerált-elit. Nem is idegesítem magam tovább, majd este talán nekimegyek még egyszer, csak a 30 kill kedvéért.
Az meg már csak hab a tortán, hogy még a balszerencse is szenvedélyesen rámtapadt, amibe belekezdek, az kudarcra van ítélve. Vagy az arty csap ki az utolsó pillanatban, vagy a kritikus lövés pattan le, hogy aztán a másik öljön le engem, vagy egy eddig láthatatlan szellemtank lézerez ki a térkép túlsó feléről. Ilyen körülmények között szenvedjen akinek két anyja van, én egyelőre pihentetem a gammát:D