World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval ne forgassad be a frontját, ezt akarja jelenteni.

Én is ugyanezt akartam írni. Youtube videók segítenek, mwreplayen meg általában a jobb körök vannak, szóval ott még többet tanulhatsz.

Még talán annyi, hogy ha tényleg érdekel a játék és van szabadidõd rá, lesd meg a következõt is (nem akarom reklámozni, de ha így megtanulsz játszani már mindenki hasznára leszel és a játékot is élvezni fogod):

http://hu.twitch.tv/quickybaby

Ha éppen játszik érdemes nézni. Ha tudsz angolul még tanulhatsz is, néha jó dolgokat mond.
#210912 hsz. Pont elõtted kettõvel...

Ja bocs, megvan hülye vagyok.

"...ne anglezd szembõl..."

Hol hallottad ezt?<#idiota>

Kecske, és Méhecske: ok, köszi!

Ez mit jelent: "...ne anglezd szembõl..."

1.) Nézzél youtube tippeket, pl. ezt az alapsorozatot, az elsõ 8 részt mondjuk. Ha nem megy egy új tankkal, akkor ahhoz keress vmi népszerûbbet.

2.) Olvass utána hivatalos fórumon, hogy más hogy tolta vele, milyen crew skillt és equipmentet vitt. Ott pl. kiderül, hogy IS-nél sokkal jobb ugyan az IS-3 a saját tierjéhez képest, csak azt a többi heavyvel szemben pont ne anglezd szembõl, mert akkor nem pattan le annyira.

3.) Ha valamit nem tudsz átlõni sima AP rounddal, akkor nézd meg a gyenge pontját, vki linkelt itt nemrég egy jó oldalt hozzá. Ez különösen igaz a T8-as prémium tankokra, mert abból sokat fogsz látni. Mod nem feltétlen kell semmi, de amíg betanuló vagy ezen a téren rakd fel a hit penetration zone skin-t, hivatalosan sem számít cheatnek.

4.) Ezek után elmész az mwreplays.com-ra és az aktuális verzióra és a kívánt tankra szûrve és mittomén XP-re rendezve letöltesz pár videót az adott tankhoz, fõleg azokra a mapokra amik kevésbé fekszenek és mivel a fentiek miatt már tudod mire kell majd figyelni, visszanézed õket, hogy hogy sikerült neki ennyire jól, mit használt ki a jó eredményhez.

Remélem segítettem vmelyikkel.
Azt hittem az a goldammo. Játékpénzben sem kevés összeg csak azt vinni. 😊

Nem tudom eldönteni, hogy amikor ilyen hozzászólások felbukkannak akkor ezek most trollgejzírek vagy tényleg komoly kérdések.

PCT az AP. R.RO meg a HE.

😊

@Mentol: szerintem keress egy tapasztaltabb játékost, akivel tudsz szakaszban menni, vagy jelentkezz egy klán akadémiáján (pl.: http://had.ucoz.net/forum/28-54-1). Így látványosan fogsz fejlõdni, ráadásul élvezetesebb is a játék, mint egyedül (bár ezt csak feltételezem).
armor-piercing

Már mire? Egy fillért nem fizettem még a játékba.

PCT: páncéltörõ (nekem magyar nyelvû a játék) - szerintam az az AP (antipanzer?)

Bakker!
Pedig így már egész megtetszett az IS3.
Köszi!

Vagy a PCT az nem a gódammó? Valaki aki tudja írja már le, hogy melyik melyik, mert a magyar elnevezésekkel nem vagyok tisztában.

Inged-gatyád rá fog menni, de te tudod.

Köszönöm az õszinte válaszod.

Nincs több kérdésem, a védelemé a tanu <#kuss><#nemtudom>

Megnéztem a stadod!
Ne menj 8asba!
Is-el 42%. Is3al se lesz jobb, sõõõõt!

Miért akarsz magas szinten játszani, amikor nem megy?
Tanulgass alacsony szinten.
Vedd vissza a Kv1s-t, és addig nem menj tovább, amíg 50%ot el nem érsz.
Erre tényleg nincs jobb megoldás.
Gyenge a találati arányod nagyon.
Az átlagsebzésed is.
Ha jobb klikkel célzol, azt felejtsd el gyorsan.
Ha 1 tankkal nem tudod elérni a 48% winrátát az baj. De ha a 45öt sem éred el, az már megmagyarázhatatlan.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

popey8
Vagy mi a gond? Nem tudod melyik lõszer melyik?

AP: piros
Gold: fekete
HE: narancssárga

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

37

Ez így nem volt leírva, én legalábbis nem találkoztam vele!
Amúgy, a tököm fog váltogatni a töltények közt! Viszem azt, ami mindenre jó (állítólag a PCT), és amikor befogtam a célt: BUMM!

Elárulnád, hogy mennyi idõs vagy?
Csak kíváncsiságból, semmi személyes.
köszi

Én megnéztem: average.

popey8
Mi a fenét nem lehet azon érteni, hogy páncéltörõ (AP) gránátot használj, HE-t csak foglalás megszakítására, esetleg alacsony hp-ju tankok kivégzésére (20-40hp), goldot, pedig nálad keményebb célpontok ellen vagy amikor biztosra akarsz menni/fontos szituációkban. Ez jó párszor el lett mondva itt fórumon.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem ez is új! Köszi!

szinte látom, ahogy egy emberként írja be mindenki a nicket a noobmeter-en a statért. <#vigyor>

Amúgy - bár ennyi csatából nehéz tanulságot levonni -, de szemmel láthatóan csak a heavy vonalon van szopóágon, a light & med tankokkal egész vállalhatóak lettek, én adnék egy esélyt annak magasabb tierben is. 😊
Dehogy adom! Örülök, hogy végre megvan! (ahhoz, hogy ez így összejött min.2 tankot, és minden felesleges cuccot el kellett adnom a depóból)
Van mellette kisebb tankom, és azokkal jobb is játszani.

Mentol1

Kérdéseidre nem tudok válaszolni.
Talán majd a lobotómia után <#sniffles>

Elárulod a WOT-os nickedet? A profik az alapján is tudnak tanácsot adni.
Tényleg jó tanács.
Add el az IS3at, és kezdjél új ágakat húzni 6 maximum 7es szintig játsz velük.
Tanulgass játszani, mert hidd el T8 és az fölött nem lesz kellemes az élet.
(1 rögtön kipicsáznak
2 kellemetlen érzés, amikor az összes csapattársad téged szid, mert alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában) (jogosan)

Az viszont már nagy baj, hogy sem az értelmezõ olvasás nem megy, sem a logikus gondolkodás. (olvasásra példa a FAQ, logikára: én anno azt a lõszert vittem, aminek magasabb az átütése)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fullos KT-val, prém és szakasz nélkül randomban, hosszú távon minimálisan plusszos (kezdõ játékosként - 3k csata).
Egészen az 5.szintig (KV1) nem figyeltem arra, hogy milyen töltény van betárazva. Akkor rákérdeztem itt a fórumon, és - a kötelezõ leugatásokat után - tudtam meg azt, amit már ideírtam (azóta elolvastam a FAQ-ot, és az ott leírtakkal ellentmondó hsz-okat kaptam). Most döntsem el laikusként, hogy mi az igaz (a változó FAQ, vagy az amit ti írtok)?

Sose volt prémium fiókom/tankom. Átlag Forint/Tapasztalat csatánként: 8-150000/200-900.
Örülök, hogy végre sikerült felrakni az IS3-ra ezt az ágyút, mert legalább ezzel sebzek is.

Amúgy, tetszik a játék, csak lassan haladok benne.

Nem értem a logikáját az egésznek.
Ment kb 1000 kört mire kihúzott 1 8as tankot.
Ment a 8assal is néhányat, hogy kihúzza a BL9et.
És megkérdezi, mit használjon a játék 1ik legjobb lövegével.
Eddig mit használt?
Mert nehezen hiszem, hogy alacsony szintet HEvel lövöldözve +osra jött ki.

Sokszor nem akarok hinni a szememnek, amikor 7-8as szinten He-vel lövöldöznek.
Valószínûleg azért mert rájöttek, hogy az AP nem mindig sebez (mert lepattanhat).
De könyörgöm: mi az élvezet abban, hogy 1 Panther2 30-40eket sebez lövésenként? Miért húzza tovább azt az ágat? Mit gondol? 1el magasabb szinten ugyanaz az ágyú majd jobban teljesít?

Megvan.
Ugye az arany a legdrágább, mert az "mindent átüt".
Az AP a második a sorban, mert kevesebb az átütése.
A He a legolcsóbb.

Mit lehet ebbõl leszûrni?
Az arany a NOOOBLõszer
Az ap-t az átlag játékosok használják.
A He-t viszont már csak a profik, akik annyira tudnak már célozni, hogy a leggyengébb pontokat is megtalálják vele. <#zavart1>

Nem írtad, hogy van-e prémium fiókod, vagy nincs.
Én azzal együtt játszom, így még T10-ben is hosszabb távon kijövök pozitívban. Persze nem ebbõl fogok farmolni, de nem veszteséges.
Érzésem szerint prém nélkül, ha okosan játszol ki lehet jönni T8-ban is.

Szerintem azt gondolták, hogy biztosan viccelsz, hiszen Tier8-ig eljutni úgy, hogy ezzel nem vagy tisztában, nem lehetséges. Vagyis lehetséges, de az önsanyargatás és a saját csapat kínzása. Javaslom, hogy nézz meg sok visszajátszást profiktól, telepíts papagáj skint, hogy megtanuld a sebezhetõ pontokat a tankokon, illetve addig ne játsz magasabb tierben (T6 felett), amíg nem lesz elfogadható a teljesítményed. Neked is élvezetesebb lesz.
Most már kíváncsiságból megnéztem mi is van a FAQ-ban. A válaszod óta eltelt idõ alatt(cca.4 perc, ezt találtam):
"ha a HE lõszer nem üti át a célpont páncélját, gyakorlatilag elhanyagolható, minimális – sok esetben zéró – sebzést okoz. Innentõl kezdve használata kb értelmetlen."
Link
Sajnálom, de ha ennek az értelmezése sem megy, akkor inkább maradj Tier 5 alatt...bocs

Eddig nem nagyon jöttem ki a csatákból plusszosan ezzel a tankkal.

A kicseszett FAQ-ot már elolvastam párszor (fõleg, mert ez a kedvenc szavajárása a topiclakóknak). Nem segít, ráadásul itt hozzászólásonként mást olvasok.
A legutolsó hasznos tanács az volt, hogy nézzem meg melyik tölténynek nagyobb az átütõ ereje, és azt vigyem. Illetve, hogy az akkor aktuális patchben változtattak az értékeken, és azóta a PCT a jobb...

Master91: köszi!

Ezen én is csodálkoztam. Arra számítottam, hogy lesz egy fasza fedezékem a két másiktól, ha keresztbe fordul. 😊 Szerencsére nem volt rá szükség.
Egyébként, ha egy kicsit is kevésbé durr bele a srác, simán megesznek, de így elveszítették ott azt a három tankot.

Aztán majd jön, hogy T8-ban nem lehet plusszosba kijönni<#wilting>

Tudod mit:
Töltsd fel arannyal, menj biztosra.
Azzal nagy hülyeséget nem lehet csinálni.

1299xp volt a 100-iknak Chi-Ha-val.

Master91
Felül a fejlécbe találsz FAQ-t, ott meg találsz minden ilyen féle kérdésedre a választ.

PCT-t használj.

Robbanóst/aranyt csak akkor lõj, és akkor is csak pár darabot ( fõleg aranyból, mert drága ), ha foglalnak, és te tudsz lõni a foglalókra.

Ezt is csak azért, mert ha jól sejtem, nem nagyon tudod a tankok gyenge pontjait.
Na, most megint teljesen összezavartatok. Faxért nem lehet normálisan válaszolni. (azért írom ezt, mert már volt ilyen ebben a topicban)

Biztos akarsz Tier 8-ban játszani?

Tehát, alapvetõen PCT lövedékkel operáljak, de a nagyok ellen RRO illetve az aranyba kerülõ kell?

Nézd meg a csapat összetételét.
Ha ott vagyok csapattársként, akkor AP-t használj.
Ha ellenfél vagyok, akkor szigorúan HE-t. De akkor semmi mást, csakis azt.
<#nevetes1>

10 aranylõszer,5 he,a többi ap.HE arra az esetre ha resetelni kell valami nagy dögöt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen