World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még talán annyi, hogy ha tényleg érdekel a játék és van szabadidõd rá, lesd meg a következõt is (nem akarom reklámozni, de ha így megtanulsz játszani már mindenki hasznára leszel és a játékot is élvezni fogod):
http://hu.twitch.tv/quickybaby
Ha éppen játszik érdemes nézni. Ha tudsz angolul még tanulhatsz is, néha jó dolgokat mond.
Hol hallottad ezt?<#idiota>#idiota>
Ez mit jelent: "...ne anglezd szembõl..."
2.) Olvass utána hivatalos fórumon, hogy más hogy tolta vele, milyen crew skillt és equipmentet vitt. Ott pl. kiderül, hogy IS-nél sokkal jobb ugyan az IS-3 a saját tierjéhez képest, csak azt a többi heavyvel szemben pont ne anglezd szembõl, mert akkor nem pattan le annyira.
3.) Ha valamit nem tudsz átlõni sima AP rounddal, akkor nézd meg a gyenge pontját, vki linkelt itt nemrég egy jó oldalt hozzá. Ez különösen igaz a T8-as prémium tankokra, mert abból sokat fogsz látni. Mod nem feltétlen kell semmi, de amíg betanuló vagy ezen a téren rakd fel a hit penetration zone skin-t, hivatalosan sem számít cheatnek.
4.) Ezek után elmész az mwreplays.com-ra és az aktuális verzióra és a kívánt tankra szûrve és mittomén XP-re rendezve letöltesz pár videót az adott tankhoz, fõleg azokra a mapokra amik kevésbé fekszenek és mivel a fentiek miatt már tudod mire kell majd figyelni, visszanézed õket, hogy hogy sikerült neki ennyire jól, mit használt ki a jó eredményhez.
Remélem segítettem vmelyikkel.
@Mentol: szerintem keress egy tapasztaltabb játékost, akivel tudsz szakaszban menni, vagy jelentkezz egy klán akadémiáján (pl.: http://had.ucoz.net/forum/28-54-1). Így látványosan fogsz fejlõdni, ráadásul élvezetesebb is a játék, mint egyedül (bár ezt csak feltételezem).
Pedig így már egész megtetszett az IS3.
Köszi!
Nincs több kérdésem, a védelemé a tanu <#kuss>#kuss><#nemtudom>#nemtudom>
Ne menj 8asba!
Is-el 42%. Is3al se lesz jobb, sõõõõt!
Miért akarsz magas szinten játszani, amikor nem megy?
Tanulgass alacsony szinten.
Vedd vissza a Kv1s-t, és addig nem menj tovább, amíg 50%ot el nem érsz.
Erre tényleg nincs jobb megoldás.
Gyenge a találati arányod nagyon.
Az átlagsebzésed is.
Ha jobb klikkel célzol, azt felejtsd el gyorsan.
Ha 1 tankkal nem tudod elérni a 48% winrátát az baj. De ha a 45öt sem éred el, az már megmagyarázhatatlan.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
AP: piros
Gold: fekete
HE: narancssárga
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy, a tököm fog váltogatni a töltények közt! Viszem azt, ami mindenre jó (állítólag a PCT), és amikor befogtam a célt: BUMM!
Csak kíváncsiságból, semmi személyes.
köszi
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy - bár ennyi csatából nehéz tanulságot levonni -, de szemmel láthatóan csak a heavy vonalon van szopóágon, a light & med tankokkal egész vállalhatóak lettek, én adnék egy esélyt annak magasabb tierben is. 😊
Van mellette kisebb tankom, és azokkal jobb is játszani.
Talán majd a lobotómia után <#sniffles>#sniffles>
Add el az IS3at, és kezdjél új ágakat húzni 6 maximum 7es szintig játsz velük.
Tanulgass játszani, mert hidd el T8 és az fölött nem lesz kellemes az élet.
(1 rögtön kipicsáznak
2 kellemetlen érzés, amikor az összes csapattársad téged szid, mert alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában) (jogosan)
Az viszont már nagy baj, hogy sem az értelmezõ olvasás nem megy, sem a logikus gondolkodás. (olvasásra példa a FAQ, logikára: én anno azt a lõszert vittem, aminek magasabb az átütése)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Sose volt prémium fiókom/tankom. Átlag Forint/Tapasztalat csatánként: 8-150000/200-900.
Örülök, hogy végre sikerült felrakni az IS3-ra ezt az ágyút, mert legalább ezzel sebzek is.
Amúgy, tetszik a játék, csak lassan haladok benne.
Ment kb 1000 kört mire kihúzott 1 8as tankot.
Ment a 8assal is néhányat, hogy kihúzza a BL9et.
És megkérdezi, mit használjon a játék 1ik legjobb lövegével.
Eddig mit használt?
Mert nehezen hiszem, hogy alacsony szintet HEvel lövöldözve +osra jött ki.
Sokszor nem akarok hinni a szememnek, amikor 7-8as szinten He-vel lövöldöznek.
Valószínûleg azért mert rájöttek, hogy az AP nem mindig sebez (mert lepattanhat).
De könyörgöm: mi az élvezet abban, hogy 1 Panther2 30-40eket sebez lövésenként? Miért húzza tovább azt az ágat? Mit gondol? 1el magasabb szinten ugyanaz az ágyú majd jobban teljesít?
Megvan.
Ugye az arany a legdrágább, mert az "mindent átüt".
Az AP a második a sorban, mert kevesebb az átütése.
A He a legolcsóbb.
Mit lehet ebbõl leszûrni?
Az arany a NOOOBLõszer
Az ap-t az átlag játékosok használják.
A He-t viszont már csak a profik, akik annyira tudnak már célozni, hogy a leggyengébb pontokat is megtalálják vele. <#zavart1>#zavart1>
Én azzal együtt játszom, így még T10-ben is hosszabb távon kijövök pozitívban. Persze nem ebbõl fogok farmolni, de nem veszteséges.
Érzésem szerint prém nélkül, ha okosan játszol ki lehet jönni T8-ban is.
"ha a HE lõszer nem üti át a célpont páncélját, gyakorlatilag elhanyagolható, minimális – sok esetben zéró – sebzést okoz. Innentõl kezdve használata kb értelmetlen."
Link
Sajnálom, de ha ennek az értelmezése sem megy, akkor inkább maradj Tier 5 alatt...bocs
A legutolsó hasznos tanács az volt, hogy nézzem meg melyik tölténynek nagyobb az átütõ ereje, és azt vigyem. Illetve, hogy az akkor aktuális patchben változtattak az értékeken, és azóta a PCT a jobb...
Master91: köszi!
Egyébként, ha egy kicsit is kevésbé durr bele a srác, simán megesznek, de így elveszítették ott azt a három tankot.
Töltsd fel arannyal, menj biztosra.
Azzal nagy hülyeséget nem lehet csinálni.
PCT-t használj.
Robbanóst/aranyt csak akkor lõj, és akkor is csak pár darabot ( fõleg aranyból, mert drága ), ha foglalnak, és te tudsz lõni a foglalókra.
Ezt is csak azért, mert ha jól sejtem, nem nagyon tudod a tankok gyenge pontjait.
Ha ott vagyok csapattársként, akkor AP-t használj.
Ha ellenfél vagyok, akkor szigorúan HE-t. De akkor semmi mást, csakis azt.
<#nevetes1>#nevetes1>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen