banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Nem tudom, nekem bejött ez a kis tank, 206 meccsből 60% winrate.
    Igaz kóláztattam is őket.
    Ugyanebben a kategóriában pld. az AC 46 véres kínszenvedés volt ehhez képest, alig értem el a 48% winratet 309 meccsből. Gyakorlatilag nem volt ráhatásom a meccsekre azzal a szarral.

Egyébként ma folytatódik a tegnapi nap: tömegesen hordják ki kétlábon az agyhalált. Vízbe ugró top tank IS-2, bázison egymásra lövöldöző idióták. Éljen a gamescon.
    Mondjuk nem értem miért nincs kikapcsolva a lövés lehetősége a játék első 30 másodpercére, a sok gyökér nem lövöldözne bele a saját csapattársaiba. Most azért lőttek hátba, hogy nehogy előbb érjek fel minesen a hegyre, mint a kedves paradicsom... Mégis, hogy képzelem, hogy gyorsabb vagyok. Ugyanez sand riveren: nehogy véletlenül én derítsek fel előbb, már lő is hátba a kedves csapattárs.
    Valami balancet muszály lesz kitalálniuk a wargamingnál, eljutunk oda, hogy a játék már nem szórakoztató, és elkezdenek szép lassan elszivárogni a használható játékosok.