World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Na PII. kis torony kis csúzli, nagy szívás😊
AZ MM ugye kedveskedik a stock tankereknek úgy hogy az ellenfél is általában hasonszõrû a csapat. Ami eddigi 2 csatámba teljesült is, de arra lettem figyelmes a 2.-ban, hogy az elkefélnél: Is-6,SP,két T34 van ami ügye nem stock és vígan hajtottak át rajtunk valahogy nem hatotta meg õket a 135 átlag sebzésem és a nálunk lévõ két prém járgány😊 ez a MM segítség így csak egy nagy lófurulya.
Két okból nem tudok adni.
1. Már rég eladtam a tankot vissza meg a büdös életbe nem venném.
2. Én az IS-4-re áldoztam némi free xp-t, hogy annó lecserélhessem az ágyút mielõtt T10-be került és hidd el akkor se volt rosszabb sebzésem mint az IS-3-on.
Ne mond nekem, hogy a 225-ös átlagpen annyira kevés a kilences, tízes tankok ellen, hogy 300-as átlagsebzést csinálsz vele.

Pales27
A felsõ rész 140 az alsó 160:

Nem kötöttem beléd, csak hülyeséget mondtál és kijavítottam.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor minek teszel CW-vel kapcsolatos kijelentéseket?
Bele ne kezdj 2 kép volt nem több. Megin írok azt 3 post nem kevesebb má belémkötnek! Nem CW zek,leszarom, laza vagyok, nem érdekel! <#idiota> xDDDDD

Ezt honnan veszed? Mindenki hordja õket CW-re.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vagy csak nem érdekli õket. CW-re ott az IS7.
Master91

CW re pont a frontja miatt nem viszik mert vékony, meg a hasa is. Lehet õk ezt nem tudják.

TUTI! Kishal a vízbe csak ficánkol. <#idiota>

Fõleg, mivel 160-ról vették vissza 140-re. Nyilván volt rá okuk.
Írhatsz nekik, de leginkább csak idõpazarlás lenne.

Én konkrétan pl. szívesen venném, ha adnál tanácsot, hogy hogy kell azt vinni, vidd BL-9-cel torony és engine nélkül, akár full gold ammoval. Nem mondom, hogy 40 csatát, de ha adsz 2-3 replayt, amiben látni, hogy hogy kell vele menni, az zseniális lenne, nagyon megköszönném, komolyan. 😊

(Btw fél évnyi játék alatt se jön össze 80k free XP-m, de ez nyilván az én hibám. Gondolom ezt te se gondolod komolyan. Vagy te ráköltesz erre 3200 goldot - ami majdnem annyi forintban is?)

(Amúgy most kúrt fel egy idióta német, hogy reportoljon engem mindenki, mert az amx M4-em nem tudja átlõni a tigrisét szembõl, mert az nyerte meg majdnem a második világháborút és szuperiorabb, mint bármi más a földön, és én csaltam, hogy ez megy nekem :Ð)
2013 évi WG tervek:

- according to the developers, 2013 will be all about team competitions and e-sports
- 7/42 companies will be implemented
- 2013 has 6-10 patches planned (2 of which are out already), new tanks and maps are planned for most (perhaps each one) of them
- up to 11 new maps are planned for 2013
- 0.8.5 will have the German medium branch (VK2001DB, DW, VK3002DBv1, Indienpanzer, Leopard prototype, Leopard)
(SS: also apparently the 3 Soviet light tanks: T-60, T-70, T-80 at tier 2, 3, 4 probably)
- 0.8.6 will bring the new Soviet medium branch and possibly the replacement of T-50-2 with MT-25
- tier 9 and 10 arty - early autumn, after that the British arty will come
- premium Type 59 will not return regularily, might be a part of events/special sales, but the Chinese premium heavy WZ-111 might make an appearance
- Japanese tanks will appear either at the end of this year, on early next year, some of them are confirmed to have autoloaders
- replay mechanism will be changed this year too, replays will be stored at WG server

ximix
Nekem ez a JPII. a mumusom.
A szerkezet maga jó, de van valami opcióm a balfék csapatokhoz vele 😊 Zsinórban vesztés mestere akár 5500sebzésel is bukó team.
Hali!

Turkáltam kicsit Kubinka múzeum képei közt és erre lettem figyelmes. Arra lennék kíváncsi szerintetek érdemes írni WG nek, nem fognak kibannolni a világból is mert rájöttem egy kis túrpisságra hogy IS4 nek a frontja 20 mm el kisebb ami a játékban van.

Az elsõ kép hogy lássátok ami jó IS7. Itt 150/150+100/100/60 ami helyes mert ilyen a játékban is.

A második, és a lényeg most jön. 160/160/100.

Úgy látom az unicum játékosok is lecserélték a Chaffee-t T71-re, mert nem adják olcsón az Ace Tankert vele. :-) Ha nem lettek volna arty-k semmi esélye nem lett volna a csapatnak, mert ezzel a kétezres sebzéssel én sebeztem egy arty kívül a legtöbbet ebben T9-es csatában. Elszomorító. Csak a Chaffee gyors szûkülését sajnálom, minden másban jobb a T71.

Megtaláltam, ebben a stat modban van benne.

Hidd el, hogy lehet boldogulni a BL-9-el is meg végszükség esetére ott a prémium lõszer amit be lehet tölteni ha véletlenül masu vagy JPZE jönne szembe.
Az meg, hogy nincs free xp-d kizárólag a te hibád, lehet elõre gondolkodni is nincs megtiltva.
De visszatérve a zemberre kb minden tankjával ilyen siralmas a sebzése csak pont errõl csináltam screenshot-ot.
Ha a BL-9-et HE-vel használná is magasabb átlagsebzést lehetne összelõni vele.

Azt,hogy nem a megszokott konfig fájlodat használod.
Látogass el ide és töltsd be a fájlodat, vagy nyisd meg egy jegyzettömbbel és ahol xwn-t látsz töröld az x-et

A BL-9 egy tierrel feljebb akkor elég ha flankelsz, amit motor nélkül nem kifejezetten fogsz. 😊

A free XP remek ötlet, de ide 75k kell, nekem pl. életben nem volt még 20k-nál több, de az is csak egyszer, inkább csak 5-10k max. Vagy vásároljátok pénzért?
Nem játszottam még az új patch-el és az XVM-el, majd megnézem, köszi.

Kösz a tippet!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ximix
Beállítások menüben ha kiveszed a pipát jobb felül akkor nem lesz római tier szám a tank ikonokon.<#pias>
Házibuli. Biztos ingyen volt a sör.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

<#lama>Help. Felraktam az új XVM-et, és ahol eddig a 3 vagy négy szájegyû effit mutatta, most egy 2 számjegyû érték van. Mit szabtam el? <#fejvakaras>

Az utolsó xvm-ben van benne, tán a UserInfo.swf.
De a statisztika pakk is hasonlót tud már szerintem.

Is-8-on nincs olyan, hogy stock gun, hacsak nem agyhalott az illetõ és kihagyta a BL-9-et az IS-3-on aminek az átütése azért már elég.
Nem tudtam megnézni mert szerencsére pont az ellenfél csapatát erõsítette csak a 182 wn6 pontra lettem figyelmes.
Bár a mi csapatunk is vért izzadt a gyõzelemért

Nálam alap szabály, hogy ha egy tank stockon használhatatlan akkor addig gyûjtöm a free xp-t amíg használható tankot nem tudok varázsolni belõle.

Melyik mod az, ami a játékos adatlapján kiírja az eff-et?

Egy tier 5-ös tankkal is kevés szerintem a 300 sebzés/ csata.

Roger6
A logódon mégsem az asszony van. <#mf1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ximix
😊 ez jó Maus és a Harlem Shake
Úgy, hogy 40 csatával még simán stock gunja lehet, csoda ha megkarcol bármit, ráadásul lassabb és szarabb az armorja is mint az IS-3-nak ott még. Nem azt mondom, hogy nem gyökér, hanem, hogy nem feltétlen az.. 😊
Írj rá játékban és kérd meg,hogy legyen oly kedves törlõje le a játékot és dobja ki az ablakon a gépét. <#nyes>
Gondolom a 175-penes stock ágyúval varázsolt ez a "mágus".😄
Hogy lehet átlag 300-at sebezni IS8-al? Hihetetlen.

Ma megint sikerült elkövetnem azt a hibát, hogy elindítottam a játékot.
Namost ilyen játékosok adják a csapatok gerincét

Csak azt nem értem, hogy nincs az ilyenek környezetében egy jószándékú aki javasolna nekik egy agyátültetést mielõtt egyáltalán számítógép elé ülnek?

Várjál, a reggeli elsõ csatámban olyat láttam, hogy vagy 4 KV, egy olyan tankra lõtt, ami egy ház mögött volt...nem tûnt fel nekik ,hogy nem tudnak a házfalon átlõni. Mily meglepõ, vesztettünk. Egy percig álltam mögöttük és néztem mit lõnek...de a házon akartak átlõni.

T-34-85 meg a Type 58 igen .... na de a t-43 ,az nem

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nekem az szokott "tetszeni" mikor az ellenség foglal egy tankkal, tõlünk meg ketten/hárman megállnak az ellen zászlójától pár méterre épp a körön kívül mert õk majd kiszedik a fél kilóméterre levõ ellenfelet a "nagyon pontos ágyújúkkal". Majd mikor realizálják, hogy ez nem fog menni, beállnak foglalni csak hiába, mert erre már az ellenfél a foglalás 3/4-nél jár.. Hiába írja nekik az ember, hogy menjetek már be a körbe vazze.. semmi..

Persze, nem is azért mondtam, csak megemlítettem. Utolsó csatámban ma, KV-1-es játékos, fél kockányira a zászlónktól. El kezdik foglalni, erre elindul, mert rohadt messze zõle van egy 50% körüli csörcsil, hogy azt majd lelövi...hiába a rimánkodás neki ,hogy menj vissza védeni, ott vagy pár méterre,...nem. Õ meg a csörcsillre, amivel persze nem bírt el természetesen.

Na, ekkor nyomtam meg az ALT+F4-et. Mára elég volt.

Az ellen nem tudok tenni sajna. Február végén kikötötték a piros telefont ami minszket tárcsázta egybõl. Nem tudtam fizetni a számlát.

Meggyûlt vele a bajom ,csak épp fordítva, egy jó kört nem tudtam menni vele ma.

voivod32
Jól látod, de az a külömbség, hogy míg a T-34/85 el nagyon jól lehet játszani, addig a T-43 all a poklot járod a 8-9-es tankok közt a 144mm átütésû lövegével.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

maniac78
Nah hát a jó b...s k..a anyját a WG-nek, újfent.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

😄

- pushing enemies to their death (for example into a hole, water etc.) will count as a kill, this will be implemented in one of the following patches

+

akiknek esetleg meggyûlt a baja az AT2-vel:

weak spot guide AT2

Jól vettem észre, hogy a T-34-85, a T-43 és a Type 58 gyakorlatilag ugyan az?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

5 perc alatt simán vissza kéne de nekem is mindig úgy lép ki hogy mire visszaérek már hulla vagyok. Az a gond hogy mindig akkor cseszeget mikor épp támadni készülök.