World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ MM ugye kedveskedik a stock tankereknek úgy hogy az ellenfél is általában hasonszõrû a csapat. Ami eddigi 2 csatámba teljesült is, de arra lettem figyelmes a 2.-ban, hogy az elkefélnél: Is-6,SP,két T34 van ami ügye nem stock és vígan hajtottak át rajtunk valahogy nem hatotta meg õket a 135 átlag sebzésem és a nálunk lévõ két prém járgány😊 ez a MM segítség így csak egy nagy lófurulya.
1. Már rég eladtam a tankot vissza meg a büdös életbe nem venném.
2. Én az IS-4-re áldoztam némi free xp-t, hogy annó lecserélhessem az ágyút mielõtt T10-be került és hidd el akkor se volt rosszabb sebzésem mint az IS-3-on.
Ne mond nekem, hogy a 225-ös átlagpen annyira kevés a kilences, tízes tankok ellen, hogy 300-as átlagsebzést csinálsz vele.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(Btw fél évnyi játék alatt se jön össze 80k free XP-m, de ez nyilván az én hibám. Gondolom ezt te se gondolod komolyan. Vagy te ráköltesz erre 3200 goldot - ami majdnem annyi forintban is?)
(Amúgy most kúrt fel egy idióta német, hogy reportoljon engem mindenki, mert az amx M4-em nem tudja átlõni a tigrisét szembõl, mert az nyerte meg majdnem a második világháborút és szuperiorabb, mint bármi más a földön, és én csaltam, hogy ez megy nekem :Ð)
- according to the developers, 2013 will be all about team competitions and e-sports
- 7/42 companies will be implemented
- 2013 has 6-10 patches planned (2 of which are out already), new tanks and maps are planned for most (perhaps each one) of them
- up to 11 new maps are planned for 2013
- 0.8.5 will have the German medium branch (VK2001DB, DW, VK3002DBv1, Indienpanzer, Leopard prototype, Leopard)
(SS: also apparently the 3 Soviet light tanks: T-60, T-70, T-80 at tier 2, 3, 4 probably)
- 0.8.6 will bring the new Soviet medium branch and possibly the replacement of T-50-2 with MT-25
- tier 9 and 10 arty - early autumn, after that the British arty will come
- premium Type 59 will not return regularily, might be a part of events/special sales, but the Chinese premium heavy WZ-111 might make an appearance
- Japanese tanks will appear either at the end of this year, on early next year, some of them are confirmed to have autoloaders
- replay mechanism will be changed this year too, replays will be stored at WG server
A szerkezet maga jó, de van valami opcióm a balfék csapatokhoz vele 😊 Zsinórban vesztés mestere akár 5500sebzésel is bukó team.
Turkáltam kicsit Kubinka múzeum képei közt és erre lettem figyelmes. Arra lennék kíváncsi szerintetek érdemes írni WG nek, nem fognak kibannolni a világból is mert rájöttem egy kis túrpisságra hogy IS4 nek a frontja 20 mm el kisebb ami a játékban van.
Az elsõ kép hogy lássátok ami jó IS7. Itt 150/150+100/100/60 ami helyes mert ilyen a játékban is.
A második, és a lényeg most jön. 160/160/100.

Az meg, hogy nincs free xp-d kizárólag a te hibád, lehet elõre gondolkodni is nincs megtiltva.
De visszatérve a zemberre kb minden tankjával ilyen siralmas a sebzése csak pont errõl csináltam screenshot-ot.
Ha a BL-9-et HE-vel használná is magasabb átlagsebzést lehetne összelõni vele.
Látogass el ide és töltsd be a fájlodat, vagy nyisd meg egy jegyzettömbbel és ahol xwn-t látsz töröld az x-et
A free XP remek ötlet, de ide 75k kell, nekem pl. életben nem volt még 20k-nál több, de az is csak egyszer, inkább csak 5-10k max. Vagy vásároljátok pénzért?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De a statisztika pakk is hasonlót tud már szerintem.
Nem tudtam megnézni mert szerencsére pont az ellenfél csapatát erõsítette csak a 182 wn6 pontra lettem figyelmes.
Bár a mi csapatunk is vért izzadt a gyõzelemért
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Namost ilyen játékosok adják a csapatok gerincét
Csak azt nem értem, hogy nincs az ilyenek környezetében egy jószándékú aki javasolna nekik egy agyátültetést mielõtt egyáltalán számítógép elé ülnek?
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Na, ekkor nyomtam meg az ALT+F4-et. Mára elég volt.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
- pushing enemies to their death (for example into a hole, water etc.) will count as a kill, this will be implemented in one of the following patches
+
akiknek esetleg meggyûlt a baja az AT2-vel:
weak spot guide AT2

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.