A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Deviome #251535 Nah... Visszatértem! 1600 csata tapasztalat után nyilatkozom.
Életemben nem láttam még akkora szart.
Védjétek nyugodtan, mert kinek mi tetszik, de hogy ez a játék egy ipari hulladék és ezért még sokan fizetnek is. Hááát.... no comment.
Azt sem tudom, hogy hogyan másztam el a T8-ig, de pont most kapta meg az uninstalt a játék.
Az, hogy maga a játék utáltatja meg saját magát. Szerintem ez is csak a nyomorék WG-nek sikerül. Akárhányszor leültem, hogy na nyomjuk akkor. Jött a cigány MM. Vagy a sok büdös birka, tahó, nyomorék aki nem tud játszani.
Az, hogy ebben a szarban a lucky tényező, ha nincsen melletted akkor baszhatod az egészet. Kedvencem mikor 50 méterről be van célozva a tank és mellélő. Nah az kiverte a biztosítékot. Persze volt, hogy T29-el full sebesség. A cél 400 méter körül volt és mozgott ő is, de azt telibenyomtam. 50 méterről, meg képtelen eltalálni egy tankot. Ezt nevezem életszerűnek meg reálisnak.
Hasonló, hogy szemtől szemben a két tank sík talajon. Belövök a kémlelő nyílásba és azt mondja lepattan. Anyád az.
Nyomjátok itt a szaktudást, meg a mindent, hogy így meg úgy kell állni meg ilyen lepattanási szögek. Közben meg az egész egy fos, mert ha az ágyú nem úgy akarja akkor nem találja el. Ennyit a nagy szimulációról. Akár milyen jól célzol meg tudod, hogy hol kell meglőni a tankot. Baszhatod, mert akkora lutri, hogy az ágyú vajon eltalálja-e. Kösz ez aztán a skill.
Az egész fos játék nem más mint pay to win. Van aranyad akkor élvezed és nyersz. Ennyi az egész történés.
Voltak jó csatáim. Az 1600-ból talán 100. A többi csak idegtépés meg anyázás volt. Veszel aranyat meg prémium tankot. Azt szarsz az emberekre vigyorogva. Közben meg akit kilőttél lehet, hogy péppé aprítana egyenlő körülmények között. Csak ez kit érdekel, mikor megvan a prémium meg miegymás.
Ennyit a nagyszerű játékotokról. Hulladék, semmirevaló.