World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Tesztelés alatt van, KITT-modulnak hívják. Az lesz a lényege, hogy 500 effi alatt nem kell vezetned a tankot, megy magától. Neked majd csak a tûzgombot kell nyomkodnod.
XMV+NoScopeShadow+Jimbo crossh van csak fent melyik idióta mod rak az órára egy másik órát?:)

Az valami új fícsör, hogy a tankom magától cselekszik? Például megyek elõre nyomom ugye a W-t elengedem és ugyan úgy megy a tank tovább és nem tudom irányítani. Nincs lag, nem akad meg a játék, semmi ilyesmi.
Szerintem úgy sem lenne értelme, mert soha nem annyi az amennyi valójában. :) Nekem értelmesebbnek tûnik az elõzõ verzióbeli 445m-es kör, ami a maximális spottolás távolságát mutatja fixen.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Pedig úgy lenne értelme a dolognak.

Nem veszi figyelembe. Én úgy tudom egyelõre nincs is olyan típusú, amelyik beleszámolná a látótávnövelõ dolgokat.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Koridor
T7-9-es csatába behoz platonba egy T1-est és még ugat is hogy mit képzelnek hogy kilövik a klántársát <#falbav><#banplz>

én akkor is hiszek neked :)
Nem tudom.

Úgy látszik az ocsmány felderítõ-Panther jön a 8.5 pötcsben,csak a RU251-et hagyják ki belõle,hogy ennek mi értelme...
Ez figyelembe veszi a legénység képzettséget, kukkert, ventit?
Koridor
Mi a neve annak a modnak ami a minimapon mutatja a látotávolságom?

Az elsõ hsz-ben nem írtad. De mindegy, nem akarlak meggyõzni.
Igen ,azért írtam hogy a stock.al nagyon sebezhetõnek találom,és kifarmolni meg nem volt kedvem,free-bõl meg már sok volt ,asszony kinyírt volna,ha megint kap sms-t <#violent><#violent><#gun><#gun><#boxer>
Sajnos elfogyott a lõszerem, így nem sikerült lehozni a meccset. Néha borzalmasan kevés az a 36db lövés.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Akkor meg úgy mondtál véleményt, hogy nem is ismered a Jagdtigert. Stock állapotban persze, hogy nem jó.
Na ja ,nem a kihúzása volt a gond hanem az ára :) mindíg valamire elcsesszentettem,ferdivel vagy 2x kihúztam tapiba,de nem a ferdi is egy lassú lomha dög volt,de ott a tûzerõ kiváló volt,de csak ha szakaszba mentem akkor volt jó,egyedül ezek a gépek nagyon sebezhetõek!meg ugye az artykról nem is beszélve!de lehet hogy csak a francia átok miatt nem szeretem a lomha vasakat,nem tudom,de inkább megvettem a pantherII-t,nem jó de el lehet vele lavírozni,nekem negyon kell az a T9-Tx német med,fõleg az e-50M!! lehet majd valamikor vissza veszem a jt-t ,de a ferdi ágyúval kicsit sebezhetõ Tx-ben,és a bazicsõ meg 65k tapi asszem,azt meg össze farmolni Tx-ben ,ááááhhhhh
Nem semmi számok vannak a jobb felsõ sarokban. :)

Sokat segített, hogy szó szerint az ölembe pottyant egy két tierrel nagyobb ELC leesett lánccal csak be kellett zsákolni. 63-at lõttem bele mire megficcent! :)
Azért sokáig tartott,mire rájöttél,egy T9 Td-t kihúzni nem kis idõ.<#nevetes1>
hmm megvettem a JT-t és el is adtam :/,pff nem estem hasra tõle,beláttam nem nekem való a bozót háború:)
Mentem egy viszonylag jó kört a Valentine AT-vel. Ezt kaptam cserébe:

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Köszi srácok nem az áthatolás jelzõre gondoltam ez egy olyan mód volt mint amikor rámutatsz az ellenséges tankokra megváltozik a célkereszt szine így nem kell bezoomolni menet közben látod hogy a tankot lövöd és nem a roncsot elõtte.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Innen és innen tudsz válogatni.
A játék beállításainál kell megadni, hogy mit mutasson a célkereszt.
A mod-ok csak csicsát adnak a célkeresztnek.

Változtatja a színét?? mire gondolsz olyasmi ami az alapnál van ,hogy a weak point-ot zölddel jelöli ,amit nem ütsz át meg pirosassal??vagy más ?
Segítség kellene srácok.
8.3-nál használtam egy célkereszt módot ami változtatta a színét amikor az enemyre vittem igy jelezve hogy lõhetõ
Olyasmi mint a Diego féle T54-es videóban volt csak az nem müködik.
Tud valaki ilyen mod-ot 8.4-hez,vagy hogy hol tudom beállítani?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

én ma a 200xp-nek is örülök

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem elsõ kör egy 8 killes topgun,a PzIC-vel...de nem elég az ÁCS tankerhez...
Ulvar
nekem 1 csata 1 gyõzelem eddig...ami vicc az az AT 2...Churchill Iel még nem találtam meg a pontot ahol átlõhetem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

We are not supposed to talk about anything illegal or leaky, so let's just say my little birdies told me that the Leopard 1 is a badass vehicle - it plays like current American/French tanks, very nimble, probably fastest tier 10 tank, gun is tier 10 standard with decent penetration.

Kíváncsi leszek mit hagynak ebbõl a public tesztre a fehérorosz barátaink, azért mégis csak egy német tank...:@:D

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Opsz ez kicsit nagy lett bocsesz! <#nevetes1>
Nehezen indult nekem is a C, de aztán...

vicc a köbön:

Siegfried line, IC, ütközet, óóóh gondoltam ez sétagalop lesz, be írtam, hogy felspottolom a kiinduló kört, álljanak be snipernek, csudi jó lesz, 7-en maradtak, nyugtázták, cool. Végeredmény, mind a 7-et kilõtték, megsebezni is alig tudtak valakit, összesen 400-at sikerült belelõniük a mezõn álló tankokba, közben 3 hvy behúzta a zászlót tûlünk. Ma inverz nap van :-(

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. március 7. 23:26:32
Jármû: Pz.Kpfw. I Ausf. C
Szerzett tapasztalat: 237
Szerzett kredit: 7 264
Csatában elért Achievement: Felderítõ

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A valentine td-vel én is csak szopok folyamatosan. Tök mindegy h mit csinálok egyszerûen szinte tuti bukó a meccs. Kb 30%-os a winratem vele...

Nevetséges, hogy egy telibek_rt Is-3-at nem lehet leduplázni a kibeb@szott idióták miatt. Jönnek a stock gun IS-3/E-75 szarjaikkal, kempelnek az elsõ bokor vagy szikla mögött és bõszen forgatják a tornyot amikor körbeveszik õket,

jól van látom másnak is ki van húzva a szivató, ezek szerint Serb mamájával illetlenül viselkedett egy Magyar katona

hát basszus ilyen szopó hullámom nem hiszem, hogy volt ebben a játékban. 3 tankkal nyomom a patch óta:
pzIC: 55%
valentinetd: 28%
UC2: 14%

elképesztõ mi megy

popey8
Igen, orosz duplikálva csak még szarabb pontosság és célzási idõ. Menet közben akkora a célkereszt, mint az Eiffel torony:) Ennyire még nem utáltam tank ágat húzni, mint ezt a kínait. Remélem a 113 meg fogja érni a szenvedést.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát, ha tényleg az a hibás, akkor ott-egye a rosseb, anélkül nem játszok!:D
köszi! <#puszi>

popey8
Nálam a 8.3-mas logo, matrica stb eltüntetõ okozta. Próbáld meg az engine mod nélkül. Valamelyik mod fórumon azt olvastam (asszem loc map modnál), h ez is okozhatja. Ott is panaszkodtam effekt eltûnésre.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megszórtak mint a ... 69 találatot kaptam. <#guluszem1>

[HUN]Kami*, kiskami*

Ja plusz pár jól használható light.

1.4.1, bár csak nem rég raktam fel, elõtte 1.4 volt, vagyis tegnap! :P
De ez nem változott, talán törölöm kéne az egész mod mappát, és az megoldaná! :D
Kínai: Orosz duplikálva + pár apróság megváltoztatva. :)

Sikerült bekerülnöm az Oktató Csatába... Hát... Nem erre számítottam! Legalább valami komolyabb dolgot is taníthatnának! pl: hogy forduljunk be, stb..
8-4 után meg elsõ nap már sorba jöttek a 10-es angol TD-k :) Azt valaki meg tudja mondani, hogy a kínaiaknak mi a fõbb jellemzõjük? Mert nem jöttem rá. (Erre gondolok: Francia: Papír, gyors, jó páncélátütés, Német: lassú, erõs, pontos ágyú stb stb...)

Melyik historical mod? Az 1.4, vagy az 1.4.1? Az elõbbin valamit elcseszett a srác és kidobta az utóbbit.
Ínnye...:S
Nekem Xvm van, Jimbo crossfire(vagy mi a pék a neve:D), meg gnome historical gun sound, és engine sound + vertical tree!