banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Én is megfigyeltem ezt. Most a brit szartüzéreket kezdtem csinálgatni, és mind a Loyd, mind a Sexton esetében megfigyeltem a következőt: 50%-os legénységgel ráviszem a kurzort az ellenséges tankra, a kurzor mérete még akkora, hogy bőven kilóg a képernyőből, pontosság 0.8, pen 60, azonnal klikkelek mindenféle várakozás nélkül, és bumm: teljes telitalálat, megvan a kill. Ez sokszor előfordul. Amikor hosszan célzok a kemperre vagy az elleséges tüzérre és rendesen beszűkül akkor meg mellé megy, akár 3x egymás után.
    A Birschgunnal volt egy esetem amikor a nyélgázon szaladó, hozzám viszonítva derékszögben haladó 16.02 Leopardot durrantottam telibe, pedig kb annyi esélyem lett volna eltalálni, mint a lottó ötöst.
    Ja és szintén egy eset: francia T4 tüzérrel szaladok le a lejtőn, a célkereszt óriási, lüktető. Hirtelen felvillan a mozgó T49 ferdén velem szemben, menetközben oda kapáslövök, durr telibe, meghal, én még mindig majdnem teljes sebességen szaladok tovább, és hosszú másodpercekig próbálom felfogni, hogy ez hogyan történhetett.
    Ezekre a fizikai jelenségekre én sem találok magyarázatot.