World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9 kill cromwellel 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jó ez igaz, de ezt még emésztenem kell.
pointer4
Mondjuk azt a GW Panther is kilövi 😊 Olyan mint egy nagyobbacska ping-pong asztal 😄
Amikor top tierként dob be, akkor ilyen szok lenni.

Viszont ha lowként, akkor kezdõdik a bennyhillshow szerû flankelgetõs móka, szal HE helyett nem árt betárazni 8-10 goldot és azokra a meccsekre okosban beváltogatni rá, én is sokat spórolok vele, de ennél a TD-nél mindig megbánom, mert behozza az árát. Egy sebzõ gold még mindig több bevétel, mint egy nem sebzõ sima. 😊
Ja. A srác 4 lövésbõl 4820 sebzést osztott ki.
Elõbb El Halluf pályán a brit T10-es TD úgy lõtte ki 1 lövéssel az AMX50F155-t mint a szél. Elég félelmetes volt közelrõl látni.<#wow1>
A .pkg package megnyitása beugró kérdés lesz? <#zavart1>
Itt van nekünk Marchizor, majd ráadok egy parókát.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Én szidtam, és szerintem igazam volt. A screenshootodnól látom, hogy 6-os 7-es tierben mentél, ott nekem is nagyon jó kis tankként mûködött, de ez a legritkább eset volt, mert legtöbbször 8-9 -es tierbe rakott be, ahol a legtöbb ellenfelet meg sem tudtam karcolni, némelyiket még a farán sem. Ahhoz pedig nem elég gyors, hogy könnyû legyen az ellent megkerülni. Szóval vagy te vagy nagyon szerencsés vele, vagy az én T-43 -asomat átkozták meg.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Természetesen a Németekkel.Meratigristankazlegyõzhetetlen!
Ha eljutsz odáig és kiderül,hogy mégsem az,akkor gyere vissza és kérdezd meg,hogy miért?

Viccen kívül:
Mindegyiknek vannak jó és rossz tankjai egyaránt.Hosszú lenne elmesélni mindet.De a fejlécben ott a FAQ(már ha mûködik persze)és sok hasznos infot találsz benne.
Hajrá!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

MightyKopiati
Végre beruháztam az elsõ prémium tankomra. SU-122-44-re esett a választás fõleg mert hasonlít a Jagdpantherre😊 Nem vártam tõle sokat, de elsõ meccs végén már-már sírtam örömömben😊 4000+ dmg 😮

Ez egy jó barátság kezdete, már érzem...

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Az a zöld takarítóizé nagyon hasonlít a nagyanyámra. Esetleg fel tudom ajánlani Oddballnak, ha kell. 😊

pointer4
Kérjük meg Matyit, mert a csatatérrhez annál közelebb amúgy, soha nem kerülhet 😄
Sunsetjoy
Cicababa a lábadhoz... van már raktáron, Oddball ? 😄D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jól döntöttél sajnos én voltam olyan hülye hogy benyomtam még 1 havi prémet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A szerveroldali célkereszt mod kavar bele. Még nem találtam jól mûködõt.

"Piftuka, te itt voltál az elõzõben is, na most milyen tankkal készültél?"

A német fan részleg zsûrijében kaphatsz helyet. 😄

Most kezd körvonalazódni elõttem egy HUNS-os tehetségkutató ötlete 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Wehehe XD

Sikerült megnyitni?
Nekem mindegy alapvetõen, én csak a hüvelykujjamat fordítgatom majd fel és le.

Jah, és a gyõztesnek kötelezõ belépnie a klánba és aktívkodnia. :-D

Azt, hogy halál után nem írja ki, hogy ki kit lõtt ki a minimap felett az bug vagy valami addon miatt van?

Vagy magyaroknak tartjuk fenn, és felhasználjuk toborzásra.

Én a helyedben felvetném ezt a klánvezetõségnek, hogy csináljunk ilyet házon belül. Hátha beáldoznák érte egy napi nyereségünket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tisztára mint valami unatkozó maffiavezér, aki élet-halál játékot rendez <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha megvalósításra kerül az ötlet én szeretnék jelentkezni.Jó mókának hangzik.

WOT nick: tepi1

Sziasztok most kezdenék játszani ezzel.Pár jó tanács ,melyik néppel kezdjem?
...mer' szovjet..." <#mf1>

Szórakozom.

ÉS ez miért is lesz jó neked?

Ó de király, megint van contest az új tankokra 😄. Most gondokozok rajta hogy csak el kéne menni T10ig. Elvégre T9-10ben gyerekjáték bekerülni a top 200ba, ami ugye 10K gold 😄.
De a legutóbbi eventben is ilyen minimális XP-vel maradtam csak 3 kategóriában. Szóval most itt az alkalom hogy jól megszedjem magam 😛.

akkor nem nézted meg a videót. kipötyögi magát a tank majd van egy 15-16mp-es töltési idõszak ami szerintem nem éppen a legjobb egy ilyen tanknak.

Azon agyalok, hogy rendezek ilyen gladiátori játékot egy adott tierben: "Two tank enters, one tank leaves". A gyõztes kapna tõlem a giftshopon keresztül 2500 aranyat.

Szabályok így hasraütésre:

- Egyezõ tier-ek

- A viadal helye Himmelsdorf központi tér, amit tilos elhagyni

- Nincs premium lõszer (visszaszámlálás alatti screenshottal kell igazolni)

- Egyenes kieséses rendszer, egy-egy duónak háromból kettõt kell a másik ellen nyerni.

Gottfried
Tegnap itt egy páran agyon dícsérték a SU100Y-t és kedvet csináltak a kipróbálásához.
Háááát.....ez egy nagyon brutális dög!!

Az elsõ csata😞prém nélkül)

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2013. március 7. 14:26:29
Jármû: SU-100Y
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 245
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

2500 sebzés,4 kill. Azt hiszem az egyik nagy kedvencem lesz. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2013. március 7. 14:21:35
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 1 433
Szerzett kredit: 17 634
Csatában elért Achievement: Spártai

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Kárpótol a tûzgyorsaság.pl. britt Matilda a kedvenc funtankom.ha eltekintünk a páncélzatától alapból nagyon jó kis tank a tûzgyorsaság és a magas pen miatt.

Mért lenne lófütty? tier 3 asnak szvsz ideális az a 30 átlag sebzés

It\'s a trap!!! :)

Sokra mész a pennel, ha a hozzá tartozó dmg lófütty.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ausf. G-nél becsapós az az ágyú, remélem 22:45-höz tesz és meglátod miért mondom ezt, hogy becsapós:

video

Az új német lájtok közül melyiket(keket) érdemes kipróbálni?Sokan Pz IC írtátok , de a Pz II G-nek elég kemény gunja van a maga 95 penjével.

Master91
ne mondd hogy erõdet meghaladó dolog az hogy rájöjj magadtól, hogy mappák meg nyitására nem a tc-t használom elõször, elnézését kérem Mr.

És persze egybõl fogyatékosként kell kezelni az embert, én kérek tõled még egyszer elnézést Milord.
Vazze mit a búbánatot nem értesz rajta?
TCM elnavigálsz amíg bent vagy a packages könyvtárba ahol megtalálod a gui.pkg-t. Na itt jön a neheze mert kettõt kell kattintani rá gyors egymásutánban de bízom benne, hogy azért megbirkózol a feladattal.
tádám...
Feltárul Aladdin barlangja a gui könyvtárral ahol már a megszokott módon látod a struktúrát.
ne mond, hogy erõdet meghaladó a folyamat.

Master91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kell program, sima total commanderrel is meg lehet nyitni, nem kell enterezni!

Master91
Mert nem próbáltam 2õt rá kattintani, meg entert nyomni.....<#levele>

Értesz hozzá látom. Azt nem értme, miért kérdezel, ha tudod rá a választ.

Master91
Vagy jobb klikk-> megnyitás, nem ?

Na, gyerünk srácok, .pkg kiterjesztés hogy nyittok meg?
Lol, új francia medium 8.5-ben!