World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÖÖÖ... Igen flight modellek nem teljesekd e ettõl még midnki kinyírhat mindekit. Egy 50el repesztõ KT körbe 200 mili páncéllal - mert ugye a DM sem kész még a WTben - simán ownolna midnekit.

Kijelzõ. Hova többet? Minden fontos ott van aminek ott kell lennie. Mi a fasznak bele egy a fél monitort elfoglaló HUD.
*kulcs
LEHET! ez a kuclszsó. A WoTért meg kell ha nem akarsz szopni.
What?
szent szar, hogy ez a t2-3 angol td mennyire minõsíthetetlenül szar, aki teheti az ugorja át õket

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Á...
Nem sétáltál körbe a nevével egy 5x5 méteres táblát lengetve. Á... dehogy.
Amúgy a jómúltkor pont elfelejtette rendesen kisatírozni, aki figyelt az tudhatja 😄

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Az lehet de már most 56szor jobb mint ez a FOS.
Sziasztok! Mi ez az oktató csata?Lehet érte kaoni valami értelmes dolgot? Garázshely,kis prémtank stb...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Az Alecto-ról mondana valaki pár szót? Elég extrém járgánynak tûnik. 50 mp/h sebesség, 10 mili páncél, 75-ös átütésû ágyú ami 180-at sebez. Elgurult a gyógyszer, vagy mi? <#mf2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Miért van, hogy új xvm-nél csak csataszám, és win rate jelenik meg, a kettõ között csak két vonal van, semmi effi, vagy wn6?!
Sippie
A tracerek miért tûnnek el 0.01 mp alatt? Nehogymár ki lehessen counterezni az artykat?
Azért azt vedd számításba, hogy a ruszki elsõ heti statok alapján a T6-os még jobb.. :Ð
Mondom ha ennyire mondogatod hogy csak béta, akkor a wot open béta állapotával hasonlítsd össze, és az a 0.6.3 volt. Akkor még játékmódok se voltak, meg csak 3 ország volt.

WoT: Nishizumi77

Hagyjuk is.
Kösz, kellet is ma éppen.
<#worship>

Hagyjatok már engem békén. Annyit állítok, hogy a WT egy félkész, béta játék, és nem jobb mint a WoT. Van amiben jobb, ezt elismerem, van amiben viszont a WoT a jobb. Mind a kettõ le tud kötni. Ennyi. Pont.

Ti meg itt fanboy-kodtok és veritek a nyálatok, hogy de így meg így meg akkor sem, meg a franc...meg is érteném ha a WT-t szidtam volna egyetlen mondattal is, de nem tettem. Áh, úgyse sikerül felfogni megint már látom elõre.

Értelmes ellenérveket hoztunk fel amik mellesleg tények, az hogy az agyad tûzfala elutasítja a tényeket és csak a saját véleményedet fújod míg a másikét elvakult fanboy véleménynek hívod nem helyes, így nem lehet érvelni.

Na, mostantól újra él a faq, már a fejlécben lévõ link is jó helyre mutat. 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Akkor neked csak az a jó játék ahol ingyen goldot adnak hetente?

Nekem még csak T-54 van, és azon is LB-1, szóval bajosan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sóhaj. Ezt a béta-nem béta viszonyt szintén átbeszéltük, nem értetted, mégegyszer nem megyek neki.
Akkor elírhattam, de valami ilyesmi.

Aha...persze. Tehát semmi elvakultság nincs a következõben:

A WT a jó játék, igaz, nem adnak gold-ot a bétában.

A WOT-osok meg a franc beléjükm ert bár adtak gold-ot a bétában, de elvették, az élesben nem osztogatják ingyen.

Szét tárom a kezem...

Hagyjál már ezzel a gyenge, fanboyos dumával. Mint mondtam, kb. egy hónapja egy kört nem mentem a WT-vel, és nem is nagyon hiányzik. Ettõl függetlenül még mindig áll az amit leírtam. Ha nem tudsz mit mondani, legalább ne dobálózz totál súlytalan jelzõkkel.
Mert fanboy-kkal nem érdemes vitatkozni. Mit fogtatok fel az egészbõl? Hogy mertem kritizálni a WT-t, és ezért le vagyok cseszve. Szóval ennyit errõl.

Hoztál, amikre mi rákontráztunk. Ezután bevágtad a durcát.
Ja, nem hoztam érveket...áh. Persze hogy nem. Nem ám.

Jól van hagyjuk már. Fanboy-okkal kurva felesleges bármit mondani, elmondtam, hogy mit gondolok a WT-rõl. Sikerült felfogni? Nem. Hiába írtam le csak úgy ötször hogy a játék jó...áh...tök mindegy. Szóval hagyjuk egymást jó.

Másrészt a fanboyság egyik tipikus érve, hogy ,,rajtad kívül mindenki" ki mindenki egyrészt? Másrészt rajtam kívül nagyon ember szerint a CoD a játékfejlesztés csúcsa. Az Etalon a mindenség. De õk akkor nem fanboyok hanem igazuk van, mert sokan vannak. Értem. Hát hogyne már. Így van ez.

amúgy bõven lila és ezen kívül remek Field Commander ^^ nevét nem írom le, nyilván nem hiába van itt álnéven + linkelget statisztikákat úgy, hogy a nevét levágja

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tényleg nem találod furcsának, hogy rajtad kívül mindenki "fan-boy"? Egy normális indokot se hoztál fel, mi többet is. De persze biztos nem egy ember megy szemben a forgalommal, hanem mindenki más.

Szerintem mi normális érvekkel támasztottuk alá a nézõpontunkat, illetve cáfoltuk a tieidet. Erre te benyögted, hogy a fanboyok nem bírják felfogni a te felsõbb értelmed sugallta igazságokat. Ezek után...
A noobmeter kidobott egyet 😄. 760 effi vel 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ja. Én vagyok az elvakult. Hogyne. Aha.Persze hogy így van.

ha erre a játékosra rákeresel, szerintem nem fog kidobni semmit 😄

Bazz, a csávó 260 sebzést vitt be 5 lövésbõl... Azt hittem a hajam kihúllik.

az itteni oddball statját asszem sokan megirigyelnék 😄

Látom szokás szerint véget ért a ráció.
Vagy csak te nem fogod fel és te vagy elvakult, ez a lehetõség nem jutott eszedbe?

Megnyugtatlak nem õ. Az õ neve sinenfutorepatolvaj

Na ezért utálom a fanboy-okat. Mondhatok bármit...áh, úgy se sikerül felfogni. Gratulálok.

Egy xOddballx nevû játékos az elõzõ meccsen kempelt egy szikla mögött, közvetlenül mögöttem egy t62a val. Addig kinyírtam egy bat-et meg egy t62õt, aztán szétkaptak. Nyugtassatok meg, hogy ez a nagytudású szerencsétlen nem az itteni Oddball.

" a félig kész bétájukért lehet fizetni"
Én meg ettõl szúrom most már tökön magam. Lehet érte fizetni, igen. És? Miért fáj ez neked ennyire? Rá vagy kényszerítve, hogy fizess? Nem. Tudsz anélkül is eredményes játszani és fejlõdni? Igen. Akkor meg? Aki meg most vesz prémiumot vagy prém gépet, az meg biztos nem rakja le 2 nap múlva.

Egyébként nem azért, de az a minimális kezelõfelület is bõven elég. A WoT-ban is elég lenne. Mivel jobb az hogy színes kis ikonja van minden lövedéknek? Semmivel.

Na de szerintem elég volt az offból.

Mellesleg én nem láttam bugokat zavaró dolgokat WTben, míg wotban azért volt. Most a WT open beta, hasonlítsd össze wot open bétájával: 0.6.3as verzió volt. Na azért ott még nem sok minden volt.

korrekt volt a tegnapi map 😄

hamar meglett a T-43

Nem tudom, engem spec a kijelzõk tudnak a legkevésbé érdekelni. A gépek repülési tulajdonságai miatt sápítozni meg kb olyan, mint mikor itt Matyashun azért veri ki a hisztit, mert a Tigrisével nem tud cafattá lõni bármit, ami szembejön.
Nem mondom hogy tökéletes meg nem is nyálazok de az tény hogyha összehasonlítjuk az állapotát a WG állapotával ezerszer jobb. WG hogy felhypeolták már a játékmódokat, aztán csúsztatták fél évvel hogy hát ezt nem könnyû megcsinálni meg az egész pályát át kell alakítani. Na ja szóval több mint fél év kellett arrébb rakni a zászlókat meg a kezdõpontot gg.
Itt meg már kapásból van garrage batte,historical battle, domination, ground assault meg még mittudomén mi.

A fizetés meg nem tudom miért zavar, nem lesz wipe, mindent megtarthatsz. Az hogy még béta csak névleges dolog. Ha nem béta lenne akkor mi lenne a különbség? Ugyanannyiba kerülne. Meg azért gondolom kell pénz a fejlesztésre, munkára kiadásokra stb stb.

1: Milyen otromba hibákat tudsz felmutatni a WT-ben, amik a WoT-ban évek óta idegesítik az embert? 2: A WT kb fél éve indult, a WoT lassan 3, ennyivel több idõ volt a játék csiszolgatására. A nullás találatokat például kb. egy éve nem hajlandóak kijavítani, és nem is érdekli õket túlzottan.

Szó se róla, mielõtt kapok egy "WT-fanboy" matricát a homlokomra, nem is WT-ztem mostanában, míg WoT-ban lefutok napi 5-10 kört, ettõl függetlenül sokkal korrektebbül összerakott játéknak tartom a WT-t (teszem azt grafikában és optimalizáltságban is egy mozdulattal veri oda a WoT-ot), és igen, egyelõre a fejlesztõi is szimpatikusabbak, mint a WG-s banda.