World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijelzõ. Hova többet? Minden fontos ott van aminek ott kell lennie. Mi a fasznak bele egy a fél monitort elfoglaló HUD.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem sétáltál körbe a nevével egy 5x5 méteres táblát lengetve. Á... dehogy.
Amúgy a jómúltkor pont elfelejtette rendesen kisatírozni, aki figyelt az tudhatja 😄
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
WoT: Nishizumi77
Ti meg itt fanboy-kodtok és veritek a nyálatok, hogy de így meg így meg akkor sem, meg a franc...meg is érteném ha a WT-t szidtam volna egyetlen mondattal is, de nem tettem. Áh, úgyse sikerül felfogni megint már látom elõre.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A WT a jó játék, igaz, nem adnak gold-ot a bétában.
A WOT-osok meg a franc beléjükm ert bár adtak gold-ot a bétában, de elvették, az élesben nem osztogatják ingyen.
Szét tárom a kezem...
Másrészt a fanboyság egyik tipikus érve, hogy ,,rajtad kívül mindenki" ki mindenki egyrészt? Másrészt rajtam kívül nagyon ember szerint a CoD a játékfejlesztés csúcsa. Az Etalon a mindenség. De õk akkor nem fanboyok hanem igazuk van, mert sokan vannak. Értem. Hát hogyne már. Így van ez.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Én meg ettõl szúrom most már tökön magam. Lehet érte fizetni, igen. És? Miért fáj ez neked ennyire? Rá vagy kényszerítve, hogy fizess? Nem. Tudsz anélkül is eredményes játszani és fejlõdni? Igen. Akkor meg? Aki meg most vesz prémiumot vagy prém gépet, az meg biztos nem rakja le 2 nap múlva.
Egyébként nem azért, de az a minimális kezelõfelület is bõven elég. A WoT-ban is elég lenne. Mivel jobb az hogy színes kis ikonja van minden lövedéknek? Semmivel.
hamar meglett a T-43
Itt meg már kapásból van garrage batte,historical battle, domination, ground assault meg még mittudomén mi.
A fizetés meg nem tudom miért zavar, nem lesz wipe, mindent megtarthatsz. Az hogy még béta csak névleges dolog. Ha nem béta lenne akkor mi lenne a különbség? Ugyanannyiba kerülne. Meg azért gondolom kell pénz a fejlesztésre, munkára kiadásokra stb stb.
Szó se róla, mielõtt kapok egy "WT-fanboy" matricát a homlokomra, nem is WT-ztem mostanában, míg WoT-ban lefutok napi 5-10 kört, ettõl függetlenül sokkal korrektebbül összerakott játéknak tartom a WT-t (teszem azt grafikában és optimalizáltságban is egy mozdulattal veri oda a WoT-ot), és igen, egyelõre a fejlesztõi is szimpatikusabbak, mint a WG-s banda.