banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "Szerintem ha egy tanknál 200 csata alatt 10 lövésből 8 talál akkor azt lehet pontosnak nevezni. Csak ugye tudni kell használni..."

A baj az, hogy ha megnézed a statjaidat (igy látatlanban) akkor kiderül hogy a találati arány inkább ember mint tankfüggő... azaz a pontatlanabb - pl orosz - ágyúkkal is az emberek többnyire hoznak olyan vagy még jobb arányt, mint a papír szerinti pontosakkal (régebben sokat beszéltünk itt erről, hasonlítgattuk az adott tierbeli orosz-német-usa tankjaink statjait).

Szóval két nézet született:
    - a randomisten dönt, nem a pontosság
    - sokak szerint tudat alatt a pontatlan ágyújú tankokkal közelebb mész, és közelebbről gyakrabban találsz, ezért nem mutatható ki statisztikából az ágyúk pontossága alapján elvárt találati arány.

(ez utóbbit én nem támogatom, pl még sose láttam hogy el hallufon csak a német ágyúval sniperkednének az emberek és az összes orosz meg megy közelharcolni északra meg a völgybe. Feláll a mezőn ugyanúgy az orosz meg a német is - mint ahogy énis a tank fajtája alapján választom meg a helyet, nem a nemzetisége alapján).