World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T34-el már én is estem be, amikor bejött az új fizika talán pont aznam. igaz a másik oldalára... akkor jött egy tigris és belém jött párszor, amitõl aláestem és kiszabadultam 😄
At this moment, with our game and the Nvidia drivers we find ourselves in a rather stupid situation. The 306 driver series are stable, but they have low performance on mobile chipsets. Version 314 is unstable (it causes crashes when accessing some interface elements) but it improves performance on mobile chipsets by 50-100 percent!
Both we and Nvidia are working at this moment to fix the crashes. So there's hope. If the game doesn't crash for you when using 314 drivers (it doesn't crash for most people and works normally on most machines) and you have a mobile chipset (the one ending with M, for example GeForce 640M), I recommend using these new drivers.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Meg azt figyeltem meg, ha fentiként ott védekezés folyik, az elõre-hátra svenkelõ lenti támadókat nagyon sokszor alázni, gyújtani lehet egy pontos jó átütésû ágyúval D4-D5 környékérõl 2 vasúti kocsi közé beékelve.
Ha támad az észak, és lejjebb jutnak, az esetek nagy százalékában elvérzik. Ha védünk fenn, sokkal jobb a helyzet, vk3002db/panther esetében simán összejön ott kempelve 2-3000 dmg is.
Vélemény?
Port map
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
1. WTF? A KV-1-S már kihalt, de még olyan mintha élne. Ez mi? Egyébként annyira ki akarták nyírni, hogy a Type a Tigrist meg a T34-et is kilõtte.
2. 2 db zöld JGPze100 Azért nem mindegyik Tx-es német tank player noob. Nálunk õ nyerte meg a csatát, 5 killje volt, az elennél meg 3(köztük én is <#rinya>#rinya>) Ellenben a lila Bat Chat egész meccsen semmit se csinált, elment szaladgálni a pálya másik végére.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Babuin idióták ellen semmit nem akarnak tenni.. fejlõdés minden áron lassítása, nulla fejlesztés(biztos van akinek az fejlesztés hogy új tankokat raknak be) hát az minden csak nem az😊 Ébredezik szerencsére a konkurencia csak sajna nem a nekem megfelelõ haditechnikával, de majd eljön az is... ez a ganyédomb meg mehet a kukába.... láttunk már nagy pofára esést eleget nem szoktam ezt kivánni de ezeknek a szarcsimbókoknak azt kívánom hogy kurva nagyot bukjanak...
Nem kell beszólni hogy lefikázom a kis kedvencet😊 ez egy fórum ahol véleményt lehet nyilvánítani ez az enyém😄
(Igaz a stock motorjával még Clutch-al is úgy fordul, mint egy kilõtt motorú ruszki arty, eddig meg voltam gyõzõdve, hogy a top gun-ig még az elsõ motort se veszem meg, de most már nem vagyok benne annyira biztos.. :Ð)
Elsõ map Campinovka, déli bázison állva lejár a CD, eltelik 2-3 mp (már vagy 20 fokot fordultam addigra! 😄), ekkor felvillan a spotted kislámpa. Ennyire relflexbõl még sosem nyomtam a tolatásra, meg is figyelhettem pár secre rá a mellettem lángoló ISU-t meg másik Ferdit. Persze, csinosítgassák csak a buckákat a többi mapon, de nehogy véletlen ott legyen a kezdõ ezen a traktor war-ra optimalizált mapon, ahol ütközet módban is, akkor még a végén nem lõnék egymást a startkörbõl a Jp100-asok.. Ivánéknak le kéne állni a vodkáról néha. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha ketten-hárman vagytok, akkor beálltok védekezni, esetleg óvatosan nyomulgatni... ha nem megy és kiszedik a társakat, akkor is vonulj vissza.
Tegnap támadnunk kellett volna, de a csapat 1/3 része bázison kempelt. Többször is kértük õket, hogy mozduljanak, mert ez a játék lényege, de nem tették. Végül a védõk kitámadtak és szétszedték a komplett brigádot.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meccs végén megnéztem a hõst!! 77 XP kapott 1.5 kilométert megtett a meccs alatt! nulla spot! nulla sebzés! nulla lövés! az egész lapján annyi szerepelt hogy ment 1.5 kilométert és kapott 2 lövést top tierben!
Mit csodálkozik hogy elküldik a kurva anyjába?
az összes nyomorult egy oldalra megy, egyedül vagyok bal oldalt, és mikor segítséget kérek, még be is ugat a marhája..
Ilyenkor természetesen lemosatom a tankocskámat a tóban, oldjátok meg... 15-1 re kikaptunk..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De valószínû neked van akkor igazad :-]
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Most fedezem fel mekkora fun a T34-85 csak azért megyek vele, mert mindjárt 100%-os lesz a legénység. Aztán megszerettem... Itt folyamatosan mozogtam a pályán és mindig máshol bukkantam fel. Ez nagyon fekszik ennek a tanknak...
Szeretem a Jagdpanthert! Igaz, hogy vicces módon én mentem legelöl... úgy noszogattam folyamatosan a heawyket, hogy jöjjenek már! Szerencsém is volt, hogy az ellenség kicsit retardált volt, vagy az álcám volt nagyon fasza, mert nem igazán támadtak hatékonyan.
a T34 viszont egy lomha papír szar, ami kurv@ lassan céloz / tölt. egynek jó, de IS-6 jobb. hisz' orosz .. 😊
Illetve a játékban fun ?Azt olvastam hogy pattogós de kicsi a pen ez mennyire érezhetõ?
Vennék valami heavyt a két med mellé és ez meg a T34 tetszik de ezt nem tudtam kipróbálni teszten pedig az IS3 bejön.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Én csak álltam míg a Churchill lövöldözött rám. A barom nem vette észre, hogy esélye nincs.
Tessék menni sokat T5 ópé tankkal (M4, PzIV némi prémium ammo-val) elõbb utóbb össze kell jönni nekije.
na inkább elteszem magam holnapra mielõtt még valaki belinkel egy pool medálos kört XD
Victory! Map: ! Siegfried Line 2013. február 27. 22:36:38 Vehicle: Churchill I Exp: 4 256 (x2) + Credits: 40 863 Achievements: : Pool medál, Top Gun, Pusztító, Ranger, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
1036 avg effi 969 avg wn6
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
lehet vele terrorizálni 😄
tegnap JP hátatfordított nekem .... -530 <#hehe>#hehe>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”