World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarul ha minden jól megy nincs gond, vagy játszhatok 15 fps-sel minimal settingen. Jippí. 😊

Én a mai napig frontálisan támadok sziklákat, mintha xp-t adna sziklarammolásért. Általában nagy sebességgel, teljesen nyitott pályákon. A kedvenc szikláim sand riveren vannak J4-ben és F2-ben. Lehet, egyszer csinálok róla egy összeállítást.

Sippie
aznam = aznap
Sippie
😄 😄 😄
T34-el már én is estem be, amikor bejött az új fizika talán pont aznam. igaz a másik oldalára... akkor jött egy tigris és belém jött párszor, amitõl aláestem és kiszabadultam 😄
Nvidia driverekrõl, fõként mobil gpu-hoz:

At this moment, with our game and the Nvidia drivers we find ourselves in a rather stupid situation. The 306 driver series are stable, but they have low performance on mobile chipsets. Version 314 is unstable (it causes crashes when accessing some interface elements) but it improves performance on mobile chipsets by 50-100 percent!
Both we and Nvidia are working at this moment to fix the crashes. So there's hope. If the game doesn't crash for you when using 314 drivers (it doesn't crash for most people and works normally on most machines) and you have a mobile chipset (the one ending with M, for example GeForce 640M), I recommend using these new drivers.

Ez a tegnapi világi tigris 😄
nub isu 750 dmg tier8ban, kell valami tank a gyökereknek is <#mf1>
T71 a hónap tankja. Szokásosan 30%-al több kreditet hoz március hónapban és 50%-al olcsóbb március 1-tõl március 5-ig.

Be is szorult végül a partoldal és a hídláb közé és ott is halt meg, mert elég hamar spottolták. Ha jól emlékszem nem is sebzett végül senkit sem.

Random_
nagyon igyekezett... <#nyes>

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Legutóbb nem ültem fel a lemmingonatra, hanem óbégattam, hogy segítsenek azon az oldalon. Egyszercsak megjelent a segítség:

Sunsetjoy
Srácok, Port pályán fentrõl indulva a B1, C1, C2 szekció alap helyzetben bevédés a jobb, vagy a támadás? A lentiek nagyon gyakran ott támadnak észak felé, így nagyon erõs támadással lehet csak õket lenyomni, szerintem védekezés jobb (hiszen a vasúti rész magasabban fekszik valamivel, mint a híd melletti alatti rész).

Meg azt figyeltem meg, ha fentiként ott védekezés folyik, az elõre-hátra svenkelõ lenti támadókat nagyon sokszor alázni, gyújtani lehet egy pontos jó átütésû ágyúval D4-D5 környékérõl 2 vasúti kocsi közé beékelve.

Ha támad az észak, és lejjebb jutnak, az esetek nagy százalékában elvérzik. Ha védünk fenn, sokkal jobb a helyzet, vk3002db/panther esetében simán összejön ott kempelve 2-3000 dmg is.

Vélemény?

Port map

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ilyet láttam egyszer én is. Lángokban állt a tigerP és felette a szintjelzõ még azt mutatta h él.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Két kép:
1. WTF? A KV-1-S már kihalt, de még olyan mintha élne. Ez mi? Egyébként annyira ki akarták nyírni, hogy a Type a Tigrist meg a T34-et is kilõtte.

2. 2 db zöld JGPze100 Azért nem mindegyik Tx-es német tank player noob. Nálunk õ nyerte meg a csatát, 5 killje volt, az elennél meg 3(köztük én is <#rinya>) Ellenben a lila Bat Chat egész meccsen semmit se csinált, elment szaladgálni a pálya másik végére.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egészségedre!
Másfél hónap után most egy két napja próbálkozom ezzel a csodával megint😄 Határozottan állítom ezt sikerül két év alatt játszhatatlan szintre fejleszteni😄
Babuin idióták ellen semmit nem akarnak tenni.. fejlõdés minden áron lassítása, nulla fejlesztés(biztos van akinek az fejlesztés hogy új tankokat raknak be) hát az minden csak nem az😊 Ébredezik szerencsére a konkurencia csak sajna nem a nekem megfelelõ haditechnikával, de majd eljön az is... ez a ganyédomb meg mehet a kukába.... láttunk már nagy pofára esést eleget nem szoktam ezt kivánni de ezeknek a szarcsimbókoknak azt kívánom hogy kurva nagyot bukjanak...
Nem kell beszólni hogy lefikázom a kis kedvencet😊 ez egy fórum ahol véleményt lehet nyilvánítani ez az enyém😄

Tegnap megvettem Ferdi-t, rohadt hangulatosan néz ki. <3

(Igaz a stock motorjával még Clutch-al is úgy fordul, mint egy kilõtt motorú ruszki arty, eddig meg voltam gyõzõdve, hogy a top gun-ig még az elsõ motort se veszem meg, de most már nem vagyok benne annyira biztos.. :Ð)

Elsõ map Campinovka, déli bázison állva lejár a CD, eltelik 2-3 mp (már vagy 20 fokot fordultam addigra! 😄), ekkor felvillan a spotted kislámpa. Ennyire relflexbõl még sosem nyomtam a tolatásra, meg is figyelhettem pár secre rá a mellettem lángoló ISU-t meg másik Ferdit. Persze, csinosítgassák csak a buckákat a többi mapon, de nehogy véletlen ott legyen a kezdõ ezen a traktor war-ra optimalizált mapon, ahol ütközet módban is, akkor még a végén nem lõnék egymást a startkörbõl a Jp100-asok.. Ivánéknak le kéne állni a vodkáról néha. 😊
Random_
Nagyon tetszik Tier 6-7 szintjén, hogy nincs sok arty! Sõt sokszor egyáltalán nincs. Határozottan kellemes.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ne maradj egyedül egy oldalon, nem vagy visszatartó erõ az ellenségnek!

Ha ketten-hárman vagytok, akkor beálltok védekezni, esetleg óvatosan nyomulgatni... ha nem megy és kiszedik a társakat, akkor is vonulj vissza.

Tegnap támadnunk kellett volna, de a csapat 1/3 része bázison kempelt. Többször is kértük õket, hogy mozduljanak, mert ez a játék lényege, de nem tették. Végül a védõk kitámadtak és szétszedték a komplett brigádot.

Sippie
ha elindul a lemmingtrain fel kell ülni rá. Nem véletlenül írják itt állandóan. Tök fölösleges egyedül hõsködni egyik oldalt, minek? Semmi haszna. Ha becappel az enemy, hát becappel, esetleg még túl is éled addig akkor javítási költséget se kell fizetni.
patchaou
Nem lesz, mert a sok agyhalott fizet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amikor az elõbb elküldtem a full csapatot a jó édes anyjába😊 még neki áll magyarázni meg reportolni, írtam neki hogy remélem az anyja picsáját is reportolja....
Meccs végén megnéztem a hõst!! 77 XP kapott 1.5 kilométert megtett a meccs alatt! nulla spot! nulla sebzés! nulla lövés! az egész lapján annyi szerepelt hogy ment 1.5 kilométert és kapott 2 lövést top tierben!

Mit csodálkozik hogy elküldik a kurva anyjába?

mikor lesz valami szûrés, hogy a teljesen agyhalottak ne tudjanak még csak fellépni sem?

az összes nyomorult egy oldalra megy, egyedül vagyok bal oldalt, és mikor segítséget kérek, még be is ugat a marhája..

Ilyenkor természetesen lemosatom a tankocskámat a tóban, oldjátok meg... 15-1 re kikaptunk..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

NoparaWot
Nem vitatkozom, nekem a kettõ közül egyik sincs meg, tehát személyes tapasztalatom nincs, csak annyi hogy T34-tõl jobban szoktam 'félni' mint IS6-tól.
De valószínû neked van akkor igazad :-]

Köszi de pörsim meg tipim már van az is mellett szólna hogy tudnám benne húzni az is3-as legényeit de nem akarok sokat szopni a kicsi pen miatt,azért kérdezek olyan emberkét akinek van . A lõve nem igazán keres amiatt amiket írtál is.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én prém nélkül tolom,a két prém tankommal.A löwével 20-40-ig van a nettó bevétel,ha 3500-at sebzel akkor is ennyi,mert nagyon drága a lõszer ahhoz képest,hogy átlagosan mennyit sebez.Ráadásul ultra lassú,a t34 gyorsabb.A type nagyon jó!A francia 8-as vagy a szuperpershing,alacsony lõszerköltség, tier limit.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Random_
Nem szokásom itt eredményekkel dicsekedni, de olykor bejön a sok szopás mellett azért van mákom is.

Most fedezem fel mekkora fun a T34-85 csak azért megyek vele, mert mindjárt 100%-os lesz a legénység. Aztán megszerettem... Itt folyamatosan mozogtam a pályán és mindig máshol bukkantam fel. Ez nagyon fekszik ennek a tanknak...

Szeretem a Jagdpanthert! Igaz, hogy vicces módon én mentem legelöl... úgy noszogattam folyamatosan a heawyket, hogy jöjjenek már! Szerencsém is volt, hogy az ellenség kicsit retardált volt, vagy az álcám volt nagyon fasza, mert nem igazán támadtak hatékonyan.

sztem meg IS-6 .. a mágikus páncélja nyeli a lövéseket, mint kacsa a nokedlit. igaz, hogy ha valami masszív 9es jön, akkor HE-re kell váltani, de akkor is tolja a ~200as sebzéseket az E-75 tornyába szembõl .. keresni kb pont ugyanúgy keres, 50-150k siemkák számától függõen.
a T34 viszont egy lomha papír szar, ami kurv@ lassan céloz / tölt. egynek jó, de IS-6 jobb. hisz' orosz .. 😊

NoparaWot
ha IS6 és T34 között gondolkozol, akkor mindenkép T34

Prohorovkán is igencsak megritkították a bokrokat az út mellett.
Az IS6 pénz farmolásra mennyire megfelelõ?
Illetve a játékban fun ?Azt olvastam hogy pattogós de kicsi a pen ez mennyire érezhetõ?
Vennék valami heavyt a két med mellé és ez meg a T34 tetszik de ezt nem tudtam kipróbálni teszten pedig az IS3 bejön.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Random_
De érdekes, ma szereztem egy Hidegfejû kitüntetést... nem is tudtam, hogy létezik ilyen. 😊

Én csak álltam míg a Churchill lövöldözött rám. A barom nem vette észre, hogy esélye nincs.

Õ volt az 😄😄
hát nem töltöm fel max majd máskor, mert nem jó a mwreplays
Ezt meglátjátok ezen besírtok 😄 Mindjárt feltöltöm. Tiger akkor nub volt, ilyet még nem láttam 😄 1vs1be keveredtem t-54el. Kiürítettem rajta a tárat, de maradt neki 100 valamennyi HP-ja. Keresztet vetettem, erre a saját tigrisük úgy lõtte ki, hogy kb a közelében se voltam😄 utána felkértem keringõre a kiscicát 😊
Alien69
Tudom, hülye kérdés, de ugye ez van. De, jelenleg úgy néz ki, hogy VAGY KV4, VAGY IS8. Igaziból mind kettõt meg kell majd vegyem, de kérdés, melyiket elõbb? <#fejvakaras><#alien2>

Nem hallgatsz rám.
Tessék menni sokat T5 ópé tankkal (M4, PzIV némi prémium ammo-val) elõbb utóbb össze kell jönni nekije.

lassan már mindenkinek lesz pool medál csak nekem nem -.-" rohadjak meg <#nemtudom>
na inkább elteszem magam holnapra mielõtt még valaki belinkel egy pool medálos kört XD
Ezzel a gagyi tankal ilyet is lehet menni...még 1 lepattano kellet volna az acélfalhoz XD
Victory! Map: ! Siegfried Line 2013. február 27. 22:36:38 Vehicle: Churchill I Exp: 4 256 (x2) + Credits: 40 863 Achievements: : Pool medál, Top Gun, Pusztító, Ranger, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
TURKS, TURAN, megy egy néhány magyar klán aminek inkább nem írnám le a nevét dettó 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A_Z_E ugyanez

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

NoparaWot
xD elõbb is szintén top tear HUNDE platoon --> játékelején saját bázisunkon szitává lõtték egymást

nana azért annyira nem jók 😄
1036 avg effi 969 avg wn6
ja, top tier HUNDE platoon = fix defeat

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mit akarsz te egy német klántól?
NoparaWot
vagy ez valami sajátos "fun" klán akar lenni?

NoparaWot
a HUNDE klán miért van rogyásig pakolva retardáltakkal ?? azért egy fogyatékosnak is több esze van annál, minthogy egy ilyen csürhéhez csatlakozzon

akkoriban még csak a kisfiam játszott vele, néztem is, hogy milyen játék ez, hogy minden második tank egyforma.. bár a KV-1S mezõny most is alakul néha, de tényleg akkor volt az igazi. 😊
bõven jó az most is 122essel 😊
lehet vele terrorizálni 😄
tegnap JP hátatfordított nekem .... -530 <#hehe>
Sajnos az már nem fogod megtapasztalni milyen volt régen a kv2 toronnyal, meg a 107mm-es löveggel😊. Azok voltak ám a szép idõk.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;