A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #249894 Jó tank a bat, csak okosan kell használni, egyébként van hogy bokor mögött kell vele scoutolni.
Az elején szinte lehetetlen áttörni vele, régen effektívebb volt az artikkal.
Én úgy szoktam vele játszani, hogy elején spotolok, és ha több med jön szembe vagy nem alakul ki nálunk wolf pack, akkor visszahúzódok a heavyk mögé támogatni. Folyamatosan figyelem a mapot, és megpróbálok mindig oda menni, ahol szükség lehet rám, és tudok sebzést leosztani.
Ha kialakul egy rés a pajzson, megpróbálok beszaladni, elintézni az artyt ha van, és a kempelő TD-k seggébe menni.
Azért viszont azt se mondanám, hogy a tár az hátrány. Pl 1390 sztem ezért baromi jó. Scoutolásra is nagyon jó, illetve ha van egy magára hagyatott préda, akkor az legyen akár 10-es heavy is, az autoloader segítségével viszonylag gyorsan lehet likvidálni. Ezt mondjuk azért wz-132-vel nehezebb, azzal nehezebb rárontani valakire, mert nem tudod elintézni néhány sec alatt ha több HP-ja van.