A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #249856 Még a végén a foch155 meg T57 tulajok kitalálják,hogy nem erős SŐT "easy frag" a tankjuk!A T57 szinte "hull" tank,arról nem is beszélve,hogy 1 sec-ként köpi a szart!Hasonló sebzésű ágyúval mint az 50B,de az amcsinak nincs 420 dmg alatt/lövése,míg az 50B4-ből 1 megy 400 fölé,de ne is a sebzésen ragadjak le,hanem ha már revolver akkor ne legyen hulldown tank ami minden lövést (legalábbis a 70-80%)lepattintja a fejéről,míg más (fra)mindent benyel,:jöjjön csak az a nerf neki!
A foch-ról meg mondom nehogy kiderüljön,hogy boldog boldogtalan átlövi!
Mert azt csak akkor lőheted ki ha tényleg épp nem veled foglalkozik!Nem is kell bele arany mert szinte mindent átvisz az az ágyú,de hallottam én már sisteregni a lövéseit!De ha egyéb iránt is 1850 hp val,rádfordul és neki még mindíg ott van a 50/50 ,hogy nem sebzed le,mert nem ,hogy weak-ot célzol rajta ha rádrongyol, hanem beszarsz,tehát nem kezded a tetejét pötyögni,mert ő akkor már beléd vert legalább egyet,és ha nem vagyunk gyengék matekból(nem is feltételezem)azért 3 x minimum 800 dmg (de akkor a létező legszarabbat írtam) egy-egy kivétellel minden Tx heavy-nek elég!Utána lükverc és 1 min pihi és megint mehet a kövi "droid"aki még a nagy kapkodásban sebezni se tudja azt a szörnyeteget!