A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #249629 Hihetetlen, hogy nem látjátok a smile jelet a végén. Sejtem a mögöttes hátteret, hogy miért azt a 2 medált favorizálod én csak szándékosan ferdítettem el a dolgokat.
Ennek ellenére a defender medálra csak a qrva gyors tankoknak van esélye, ergo a lassabb típusok, akik pont nem hátul kempelnek hanem mennek előre, nekik semmi esélyük vissza érni. Ergo ha vki lassabb típussal kap ilyen medált az nagyjából a kemper kategória. Ami meg minden csak nem dícséretes... Elvégre milyen camper az aki mellett az ellenfél ilyen szinten be tudja foglalni a bázist.
Sniper: Ahhoz meg kell egy gyorsan lövő közepesen pontos tank. Nekem van kb 6 szatyor ilyen medálom úgy hogy 8 fps-el tolom a játéékot már vagy 2 éve szóval ez is azt bizonyítja, hogy nem valami nagy szám ennek a megszerzése. Ráadásul tele van a wot olyan emberekkel akik tele vannak sniper medálokkal sebzés meg zéró.
Ezzel csak azt akarom leírni, hogy kár kiragadni egy vagy több medált. Az összhatás az ami számít igazán. Abba meg minden medál beletartozik + egyéb statok.