A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #249253 A goldammo szerintem nem nagy cucc...8.7 óta olyan érzésem van mintha az alap lőszer jobb volna.CW-n kötelező,randomba is viszek,de nagyon ritkán használom.ISU-152-nél tapasztaltam,hogy nagyon pattog a gold még gyenge pontokról is.Természetesen vannak olyan tankok is amik gold nélkül elég gyengén muzsikálnak(T69-ről hallottam ezt).A használata szerintem nem etikai kérdés,mindenki döntse el,hogy megéri-e neki és használja-vagy ne használja. Ez játék adta lehetőség,kár rinyálni miatta.Eleinte nekem sem tetszett a dolog,de megbarátkoztam vele...Az,hogy egy "2 tierrel alacsonyabb tank átüt" szerintem nem gáz,mert ez is benne van a játékban(sőt,ha te ülsz a kisebb tankban szerintem még örülsz is) Röviden ennyit szólnék a goldos témához.