World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Most megyek ,és tanulok az okosabbaktól. De abban igazatok van, hogy meg kellene próbálnom jobb játékosokkal menni. Nem azért, mert tanulni lehet tõlük, hanem mert velük együtt lehet mûködni. Végül is ez egy csapatjáték lenne, vagy mi.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem értem hogy miért alacsony a találati arány azért mert sokat mész stock tankkal. Elvégre csak rá kell vinni a célkeresztet a célra és lõni, aztán az esetek döntõ többségében találni fog. Egy 75%-os legénységgel is simán ki lehet hozni ezt 70% felett.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tegnap láttam ilyet Tiger P-be.

Master91
Tigrist se éri meg top löveggel használni, ez sokkal jobb

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

voivod32
A garázs slotokon kívül egy fillért nem költöttem a játékra, ergo sokat mentem stock tankokkal, képzetlen legénységgel így ne csodálkozz, hogy alacsony a találati arányom. Pont a magasabb tierû, nehezebb lövegek azok, ahol az ember már minden lövést komolyan vesz. Most jutottam el ide, de az eff lassan növekszik a nagy számok miatt.

patchaou
Valami tényleg hiányzik. Talán nem ártana néha olyanokkal gurulnod, akikeredményesebbek, hogy el tudj tõlük lesni dolgokat. Kevesen vannak akiknek a vérükben van ez a játék. Itt majdnem mindenki a jobbaktól tanult.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most nem azért, de a játékosok egy része valahogy mégis képes túllépni ezeken a problémákon. Õk azok akik valahogy csak meg tudják csinálni az 50% feletti win ratet (néhányan 60% felett is), meg jó átlag sebzéseket. Inkább nálad van a hiba, csak ugye egyszerûbb a csapatra ráfogni a dolgot, mint hogy elgondolkozz azon, hogy lehet neked kéne valamit másképpen csinálni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Igen, az kimaradt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

...és odatedd a vasat...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

voivod32
Az IS emen természetesen a 122mm -es van fenn, mert az jó. Nem úgy, mint a VK4502-es 105-öse...

patchaou
Most már megnéztem a statot is, mert eddigi hsz-ekbõl 2000 csatára tippeltem. A csatáid száma alapján nem vagy kezdõ. De a pontosságod és az átlag sebzésed nem azt mutatja, hogy nem igazán éreztél rá arra, hogyan legyen a szemed a pályán, hogy megkeresd és megszórd a célpontot.

A vonat nem vár... ha elindul, szállj fel rá! Ha egyedül mész mártírnak a túloldalra,akkor te hibázol 😊
Ne akarj magányos hõs lenni, mert az tényleg drága!!!
Még a vesztes csatának sem kell feltétlen veszteségesnek lennie. Csak sebezz eleget és ne halj meg. Húzzák be a zászlót, nyerjenek úgy. Ezzel nem azt mondtam, hogy bujdoss el. De mi kerül sokba? A kilõtt tank javítása és a sok nem sebzõ lõszer pótlása. Ha nem tudsz eleget sebezni, gondolkodj okosan és csökkentsd a veszteséget. Minden veszteséges csata után el tudom mondani, hol és mikor kúrtam el. Tudd te is! 😉

pedal to the metal...

Remélem csak ellenem(és nem mellettem) fogsz csatározni a kis pukkantóval...Ennek a legszebb példája a 100mm-es csõvel szaladgáló IS tank.Amikor megkérdezed,hogy miért nem a 122-est használja a következõ válaszok jönnek: Nincs kifejlesztve(ritka)
Drága a lõszer(gyakori)
Pontatlan(gyakori)
Ilyenkor kapok agyvérzést...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

voivod32
Nem vagyok kezdõ játékos, 11000 csatán vagyok túl, de ismerjétek be: ha olyan játékosokkal kell együtt játszani, akik mindannyian egy oldalon mennek, a másik oldalon meg egyedül maradsz, vagy egyesével elõrerohannak, és azonnal kilövetik magukat, vagy mindenki áll helyben az ellenség spotol, és az arty sorban kilõ mindenkit, míg mi nem tudunk senkire lõni, (mert ugye azért a Heavy-k nem scoutolásra alkalmasak) akkor kevés a gyõztes csata, így sebezni sincs túl sok idõ. Az mégsem lehet az én személyes hibám, ha egy meccset 5 perc alatt elveszítünk, pedig ez sajnos elég gyakori. Élményszámba megy, ha véletlenül az ember össze tud játszani egy arty-val, vagy egy TD tudatosan fedez a háttérbõl, míg én egy Heavy-vel spotolok.

ahol a 200-as átütésemmel a 973-as átlag nem is olyan rossz...
Szerinted...

patchaou
Lehet, hogy fölösleges mégegyszer leírni, de a legtöbb tapasztalt játékos szerint nincs igazad. A legjobb ágyú kell minden tankra és pont 😊

voivod32
Még új a tank, a legénységem most érte el a 100%-ot, és sokáig a leggyengébb löveggel mentem, plusz a torony is a stock volt sokáig, ergo hamarabb kilõttek, mert az sokkal vékonyabb, mint a késõbbi. Arról nem beszélve, hogy legtöbbször berak a kilences-tízesek közé, ahol a 200-as átütésemmel a 973-as átlag nem is olyan rossz...

patchaou
Tegnap SP-vel ettem meg 1v1 ben egy ilyen T-54-et, aztán pár órával késõbb type-59-el szintén egy T-54-et. Az elsõtõl meg is kaptam a már említett jelzõket, a másodiknak meg már Én írtam be csupán annyit, hogy PRO 😄

voivod32
Melyik az?

Ez nem a könnyû löwe lesz, csak annak a modelljét választották hozzá. A nehéz löwét tervezték 150mm-es ágyúval. Úgyhogy ez a valami a 2 hibridje lesz. De emlegettek még egy 3., superheavy löwét is, szóval a páncélzata is a wg kitalációja lesz.

Jól néz ki a képen, tényleg mint egy kölyök kutya.😄 De inkább kapná meg a jt ágyúját csökkentett rofal és pontossággal, így legalább a németeknek is lehetne egy normális t10 heavy-je.

Az m60 jól néz ki, csak félek egy lassú med lesz, a la fv4202. Remélem tényleg a 3. med ágra megy és nem rakják be a t95 helyett.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

ximix
voivod32
Pontosan azért írtam, mert addig én sebeztem a legtöbbször a legtöbbet, aztán átváltottam a 105 mm-re és onnantól csak szívtam. Hozzáteszem, mindkét löveg VIII -as szintû, a következõ tiernél nyilván jobb lesz a 9-es löveg, de azonos tiernél, jobban kifizetõdik a kisebb ûrméretû de gyorsabb löveg.

Meg azt se felejtsd el, hogy általában az ilyen 800- effi 10k+ csatások akik a legjobban nyavajognak.

Apparently, the devs decided to use the "Leichter Lowe" model for some reason and strapped unhistorically thick armor on it.

Balance okokból több páncélt pakoltak rá mint lett volna igazából. Mondjuk már most látom hogy vacak lesz. Hátul van a torony ez hátrány. Mivel német ezért nyilván jó nagy lesz, jó nehéz, jó lassú és ráadásul jó nagy weakspot a fronton ja és gyenge átütés. A többi T10 meg ami 270 pennel szaladgál rommá lövi, úgyhogy tehetnek rá sok páncélt, nem segít.

WoT: Nishizumi77

Master91
Mivel klán társam, bocsánatot kérek a nevébe, persze azonnal meg is beszélem vele a dolgot.

Majdnem 9k csata alatt örülnék a szürkének is -.-"
patchaou
Az ilyenek sokszor azt is beírják, hogy reportolnak unfair play miatt. De mindig ez van, mindenki noob, aki kilövi õket, az meg goldammoós prémiumnoob 😄

Hagyd azt a tank mastert, ha meglesz és kijön a kövi patch akkor megint kiszürkül és vadászhatsz az újra. Semmi értelme annak a medálnak.

Úh visszavonom az elõzõ írásaim errõl az új löwérõl.. félreolvastam de nagyon.. szóval ugye ez a leichte löwe lesz:

Designers planned to build two variants of this streamlined vehicle with rear mounted turret. Light (leichte) variant would have frontal armor protection of 100mm and it would weight 76 tons. Heavy (schwere) variant would have frontal armor protection of 120mm and it would weight 90 tons. Both variants would be armed with 105mm L/70 gun and coaxial machine gun.It is known that 90ton schwere Löwe was to have its turret mounted centrally and in overall design resembled future Tiger II.Variants of Löwe were both to be operated by the crew of five. It was calculated that their maximum speed would range from 23km/h (schwere) to 27km/h (leichte).

Úgy imádom az ilyen hisztis k.rvákat... Sír, mert úgy lõttem ki, hogy folyamatosan láncoltam + sebeztem, õ pedig nem tudott visszalõni. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Amikor a franviák bejöttek akkor meglett, de azóta is csak kergetem.

Köszi srácok! Megmagyarodott. 😊

60al mivel nerfelik a top sebességét 70rõl 60ra 8.4ben. Jó mondjuk attól még neki mehetsz ha van leejtõ amitõl gyorsabban mész mint a max sebesség.

Master91
Ezt pont most olvastam én is 😄

Na, akkor lehet agyalni hogy a 2. usa médium, és a 3. heavy német ágat mikkel töltik ki.... ( meg persze szidom az eget hogy soha nem tudom össze szendni a tank mastert, mindig be raknak fél száz tankot mire meg lenne...)
Apparently it's slower, but better armored than the M48

igen, második usa med vonal top tierje
frontal armor protection was to be changed to 140mm. In order to improve its performance, 900-1000mm wide tracks were to be used and top speed was to be increased to 30km/h.

mexikó tök jó... alig várom hogy nekirepüljek egy kaktusznak t50/2vel vagy vk2801el 70km/hval és kettészakadjon a tank <#vigyor2>
Master91
Errõl ez M60-ról semmit se tudok, 2. usa medium tierX ???
Master91
2 új map, 8.5-ben várható ( nem vágom, pár napja arról volt szó, hogy 1 mexico nyílt, + 1 himmelsdorf full város szerû lesz)

Mexico
Arizona
Elvileg az E-100 lövege volt rá tervezve:

Lion was to be redesigned in order to carry 150mm L/40 or 150mm L/37 ( probably 150mm KwK 44 L/38)

Van M60is, TVvel a csövön.

Az arányok miatt. Most vagy a tartály nem nagy, vagy hatalmas lánctalpai vannak. Olyan, mint egy kölyökkutya. 😊

ximix
Jól felemelték az orrát, hogy a hülye is eltalálja a hasát, a testet meg jó magasra vesszük a tornyot meg minél alacsonyabbra és garantáltan nem lesz negatív ágyúkitérés😊
patchaou
Tetszik!

olyan csalóka a kép na😊

Ja ingame egész jól meg lett csinálva, azon a fekete fehér képen eléggé hülyén nézett ki. Viszont méretes lesz az biztos, Löwe tornya van rajta és az nem kicsi. Mondjuk a másik 2 T10 heavy se kicsi. HPjára leszek kíváncsi, ennek lesz a legkevesebb, vagy E-100 és Maus között lesz?
Na meg az ágyújára, még egy fail szar lesz ami csak gold ammoval jó mint az E-100nál, vagy ez már egy kicsit normálisabb 150es.

na ne légy amatõr!!! 😊
mondj egy high tier német tankot ami nem nagy monstrum! 😄
ja egész pofás a masina. nem tûnik nagy monstrumnak.

szupertesztrõl csórt kép:

nem is néz ki rosszul ez a VK7201 😊