World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rég nem volt ilyen remek kis event, 5x xpnek hála hamar meglett a T-34-1 és a Comet sõt mind a kettõt féláron vettem meg 😄

WoT: Nishizumi77

Másfél hónap után belépni ebbe a csodálatos játékba elég megrázó élmény volt😊))

patchaou
Amikor bejött a fizika Én is kipróbáltam, hogy át lehet e menni 😊 Amúgy át lehet, ha közben nem lõnek ki, vagy nem jár le az idõ 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Mentségére szóljon, az aufs. aranka nem éppen kezdõ játékosoknak való cucc.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A Nap idiótája.
Ha tényleg pontosak ezek a az adatok, akkor pont az jön ki, hogy a 105-nek magasabb a dpm-je. Igaz csak egy minimálisan, 30-al. De attól még egy heavy-nél a magasabb alfát kéne elõnyben részesíteni.

Egyébként 973 az átlag sebzésed az ausf. arankával, ez elég gyenge egy t8 heavy-val. Így nem csodálom, hogy mínuszos vagy vele, ha a nagy ágyú van fent.

Remélem az ausf. bélán is a 88-ast használod majd.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

nézz csak körül alaposabban...van ott másik 105-ös is. és fogadd meg a jótanácsot, az egy nagyon jó cucc.

patchaou
Jó lenne már tényleg azt látni, hogy valaki többet sebez, sajnos ritka az ilyen 😊

- the German LT branch will merge into the medium Leopard-1 one (RU251 - T9 Leo prototype)
..
- devs prefer open maps, because they load the server and client less, but city maps (such as "Ruinberg") are also in development (SS: I heard a rumor 8.5 will bring 2 maps - one winter city map (possibly Stalingrad) á la Himmelsdorf, one an open "Mexico" map)
..
- it's possible the devs will introduce a hangar option that you will be able to see the effective armor thickness on various places of your tank, but not soon
..
- the VK3002DB top engine might be unlocked for the tank following after it, "tests will show"

Ha ez tényleg igaz lenne, nem írtad volna ezt: #207239

pedal to the metal...

voivod32
Remélem egyszer egy csapatba kerülünk, hogy meglásd, nem mindig a nagyobb a jobb. Nem véletlen, hogy szinte minden csatában én érem el a legtöbb sebzést, sokszor két tierrel feljebb levõ tankokkal szemben is.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
A német Tiger II 105 -érõl beszélek. Átütés 200mm, sebzés 320, sebesség 5,94
A 88-as:átütés 203, sebzés 240, sebesség 7,79
Tehát adott idõ alatt relatíve több sebzést tudok bevinni, csökken a betöltési idõ tehát az ellenségnek kevesebb ideje van visszarakni a láncot, tehát nõ az esélyem a kilövésére.

ximix
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/266-statisztikai-csomag
toocha
Ha stat info modot is raktál fel lehet az "anglította" meg.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

patchaou
Félreértés ne essék, nem akarlak megsérteni, vagy megbántani. Csak arról van szó, hogy 8-as tankok fullos felszereléssel el kell hogy tartsák magukat még prémium nélkül is. Ha a lõszer árak miatt aggódsz, akkor valamit nyilván nem jól csinálsz.

Ha a launcherrel már próbáltál oda vissza nyelvet váltani, és még mindig angol, akkor valószínûleg feltetted az advanced statistic, vagy mi a neve modot (az eredménylistában élet% helyett sebzés, jobb alsó sarokban összesítõ). Szerezz egy ehhez való magyar LC_MESSAGES mappát és azt tedd a megfelelõ helyre.
Ha nem tudsz, vagy nem tudod mi a megfelelõ hely, írj, küldök egyet. (Régebben itt a fórumon is linkelték.)

patchaou
Értelek Én. Lövöldözz csak kis ágyúkkal, ha neked az a jó, remélem nem kerülünk egy csapatba.

voivod32
Általánosságban írtam, hogy T8-as szinten a nagyobb sebzésû löveg sokszor veszteséges, míg a kisebb kaliberû, ugyanolyan átütésû, de gyorsabb löveg még nyereséget is tud produkálni. Csak azért nem értetted, mert a válaszomban má hozzászólónak is válaszoltam.

patchaou
Csak mert ha 105-össel 15-bõl beviszel 12 sebzõ találatot, akkor az a kör plusszos lesz, mégha szitává lõnek is.

patchaou
Most t-43-ról vagy KT-ról beszélünk?

Sunsetjoy
Azért nem kell szégyenkezni, még a plusz pénzen is meglepõdtem 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Abból a tizenkettõbõl gyakorlatilag mindegyik sebez, mivel mindig oda lövök, ahová kell. Ha mondjuk T43-al vagyok, myilván nem fogok egy Ferdinand-ra szembõl lõni,mert csak felbosszantom. Ehelyett az oldalába kerülök, és onnan osztom, amíg lehet, aztán újra helyet váltok. A szuper pershingnek a tornyát lövöm,(vagy Tiger P -nek), de azt is csak akkor amikor nem felém néz, mert a torony oldala gyengébb. De a lényeg, olyan nincs , hogy mindig minden lövés talál, és sebez is. Arról nem is beszélve, milyen szerencse kell ahhoz, hogy egy normális csapatba kerülj, ahol nem veszítesz...

voivod32
Tényleg ezen gondolkodom, pillanatnyilag a 8-as szintû a legnagyobb tankom, de annak a tíz és feles lövege rosszabb, mint a 8,8-as. Kisebb az átütése, nagyobbat sebez, viszont sokkal lassabb. A 8,8 assal minden meccsen megvolt a 2000-3000 sebzésem, a tíz és felesnél már az 1500-nak is tudok örülni. Az ára viszont...

patchaou
És abból a 12-bõl mennyi sebez? Mert ez a lényeg. A sebzés hozza a kreditet.

voivod32
Mindig pontosan lövök, 15-bõl 12 biztosan talál, de van az a helyzet, amikor az utolsó tizedmásodpercben az ellen elindul ,és mellé... Az rögtön mínusz 1200 credit, ehhez adj hozzá egy vesztes csatát, eredmény: 12000 credit veszteség. Ezért tartok néhány ötös-hatos szintû tankot, mert azokkal meg tudom keresni a nagyobbak fenntartásához szükséges összeget.

Hasonlóan vagyok a Su-100M-el most vettem...de retard magnet,nem lehet vele nyerni...
Sziasztok,

Tegnap hirtelen felindulásból felraktam vagy hatféle mod-ot a játékhoz, és azóta angol nyelvû. Hol lehet ezt visszaállítani magyarra?

patchaou
Így jár aki hétvégén vesz tankot, fõleg amikor 5* van 😊

Ezek szerint hatodik érzék még egyik tankodon sincs😊 Mert ha lenne tudnád h mit ér egy skill... Hatodik érzék konkrétan életmentõ.
Megvettem tegnap a T54E1-et. 5 csata 5 vereség!!! Még soha, SOHA nem kezdtem tankkal ilyen gyalázatosan szarul.... Egyszerûen nem hiszem el milyen gyökerek vannak T9-10-ben..
toocha
Mi van a FAQ-al? Ezt írja ki: Forbidden

You don't have permission to access /index.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Ja, van placebo hatása is, de azért minimális elõnyöket is ad 😊.
Például a BIA növeli a képességeket - nem sokkal - de a saját bõrömön többször is tapasztaltam, hogy éppen csak az a kicsi kellett volna. Meglehetsz nélkülük, de velük jobb, nem is beszélve arról, ha már a 3. vagy 4. skill-t húzod.

Jézusom..

Most nem rakok be fácsepalmot, mert pont most volt egy, de au...

Nem, nem lesz jobb semmi tõle, csupán azért rakjuk õket a legénységre, hogy színesebbek legyenek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nos ez egy jó kör volt 😄

Volt nálunk egy igazán retardált T34es. Játék elsõ 5 percét azzal kezdte, hogy: "another noob team.." aztán mikor kilõtte a T69es, elkezdte flamelni hogy cheater meg botol és repoltoljuk, meg azért cheater mert 6ot lõtt meg aztán már hacker gold ammos lett a végén... sajnos kiléptem a táblából a végén és nem néztem meg a nevét pedig le merem fogadni hogy érdekes dolgokat láttam volna ott.

WoT: Nishizumi77

Mydgard
Jo kor lett... :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Nem baj, a videó címe bõven kifejezi a mondanivalómat 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Beágyazás kérésre letiltva. 😞

Akkor most hogy lesz szép, tiszta ágyam? :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na, a big bang elmélet pedig egy másik ostobaság.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk dísznek nem, de amolyan jó placebó. Hú, most ki van húzva ez a skill, meg az a skill, de jó tank ez és ha kilõsz valakit, akkor megerõsíti benned, hogy a skill miatt lõtted le és nem véletlen, ahogy az lenni szokott és ez segít hogy tovább húzd a skilleket és játszad.

Mondjuk az a +10 %-os Kóla csoki miegyébnek semmi hasznát nem láttam eddig.

Dehogy igaz. Csak dísznek tesszük fel õket a tank legénységére. Ugyan úgy mint a felszereléseket.

Igaz az, hogy a skillektõl meg perkektõl jobb lesz a tank vagy ez csak városi legenda ?

Az is ugyanolyan pszichológiai inspiráló, mint amodulok, pl célzásgyorsító. Teljesen hasztalanok vagy valóban jók valamire?

Annyiszor vagyok szopóágon, hogy már teljesen mindegy hogy minden skill lassan ki van húzva a tankra, mert semmit sem ér. Útálom a Wargaminget 😞

ximix
Valamelyik tulajdonságuk általában jobb mint a simáé, jelen esetben a páncélátütés értéke lehet jobb.
Miért kerül 1030-ba egy olyan lõszer ami akkorát sebez mint a 255 kredites?Ezeket a dolgokat mikor teszik már rendbe?Ha már drága a skuló legalább nagyot sebezzen.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Én az nemrég mentem a löwével egy mínuszos kört.Úgy voltam vele,ha még egy ilyen kör akkor eladom.3 lövésre volt csak lehetõségem olyan jó csapat volt abból 2 talált 0 dmg-vel és -2113 kredit.A következõ már 77ezres(115e prémmel) volt.Nincs prémem.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Ez elõtt vagy 3 kört mentem vele, mindegyikben alig tudtam lõni is, olyan gyorsan elhullott a csapat. Szóval már pont ott voltam hogy hanyagolom mára ezt a gépet, erre bejön vele egy ilyen kör 😄.

holnap szopoág lesz :-)

Victory Map: ! Erlenberg 2013. február 23. 23:48:15
Vehicle: Type 59
Exp: 1 924 + Credits: 121 360
Achievements: : Steel Wall, Confederate, Sniper, Sharpshooter
JeffDunham
Biztos szeret artyzni... <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ