banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Ez a 30 kill, hát nem gondoltam volna ilyen rohadt nehéz elérni. Tegnap megcsináltam, de ma nem tudom. Feladtam. Kész, nem bírok még egy kört menni. Nyolc nullás kör. 17 csatából. Kész vicc. Persze, 3000+ sebzés, legtöbb a csatában...de egy kill se sikerül. Nagyon frusztráló.
    Amúgy komolyan, vannak emberek olyan disznó módón csak a kill-re hajtanak, ha vagyunk ketten egy tankra, direkt úgy lő övé legyen az utolsó lövés...komolyan, ha várnék 10 percet, akkor ő is várna 10 percet, mert annyira rohadtul csak az övé legyen a gyilkos lövés...

Mindegy, feladom, nem érdemes ezen idegeskedni. Nem arról van szó, meg lehet csinálni ezt a 30 kill-t, nem nehéz dolog, de extra adag türelem kell hozzá, az meg nincs. Amikor olyan tankkal, amivel szinte mindig rengeteg killt csinálok, most nullanullanullla hopp egy..nullanulla...persze, hagyjuk már.
    Megyek inkább Skyrimezek.