banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Elhiszem meg minden, de te is elhiheted, hogy 20k csatával el tudom dönteni melyikkel tetszik jobban.

És akkor itt van még1x a példa, amit próbáltam mondani:
    2 T40 áll egymással szemben, az egyiken 76os a másikon 105ös és mindkettőt szereti a randomisten és max dmgt ad be.
    Te lősz egyet a 76ossal sérülök 150et vagy mennyi a max, elszáll a fél hpm, visszalövök és meghaltál. Van egy killem, neked 0 és fél hpval tudok egyhitelni még másokat is. Tegyük fel fordítva sül el, túléled a sebzést megölsz amíg töltök (6.9 sec a troll 76os meg valami 3+ sec), marad mondjuk 20 hpd, van 1 killed, de valószínűleg a következő, akivel találkozol 1hitel bármilyen ágyúval és neki is max a fél hpját tudod ellőni, hacsak nincs 120nál kevesebb hpja.
    Remélem szemlélteti a példa, amire gondoltam. Trollgunnal kevesebb a rizikó, ha látnak. Persze, ha nem látnak mindkettővel lehet puffogtatni rendesen. De amíg pl 76ossal szenvednék egy AT2vel, vagy hasonlókkal, hogy mikor találom el rajta a weakspotot, addig trollgunnal minden irányból lőhetek mindent, mert nagy valószínűséggel sebezni fogom. (ha tudod honnan érdemesebb lőni HEvel mégjobb dolgod van).

De mindenki játszon, amivel szeretne. Nem mondom, hogy a 76os rossz, ugyanúgy ölhetsz azzal is.