banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    113, ő még viszonylag új, szokjuk egymást, de tetszik. Szemből könnyű sebezni, viszont nagyon gyors és jó, pontos és gyors ágyúja van. IS-4 már 9-es kora óta megvan, rajta van a kedvenc ágyúm, IS-7-el meg kb 400 cw-n voltam eddig :) Mindkettővel meg vagyok elégedve. Van egy E100 ami még nem nagyon fogott meg, más 10essel nem érzem ellenfélnek, csak gold és repesz van benne amiket felválvta használok azon ritka alkalmakkor amikor kigurulok vele. CW-re nem viszem, mert annyi elég amennyi azoknak van akiknek más nincs :) Volt egy Masum, de mivel szinte soha nem kellett cw-re eladtam amikor akciósan vettem 3 kilencest. Most hogy néha viszonylag elfogadható az artyk csatánkénti száma talán majd visszaveszem, bár fingom sincs honnan kukázok bele töltőt. Gyorsan kihúzhatnék még egy E5-öt is de valahogy nem érzem hogy kell az nekem.