World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunAnFionn
Ez igaz, de egy HUNS-os biztos tudja, milyen az, ha a klánnak kell a tank CW-re. S igazából csupán ezért izgat az egész. Nem akarom cserbenhagyni a klánom, ezért kell csillagoznom,pénzt farmolnom. Viszont ezt csak randomban lehet, ahol tényleg ki vagyok szolgáltatva a csapatomnak.
Én is sokszor bénázom ezt aláírom, nem vagyok tökéletes, de mindig megpróbálom tenni a dolgom. S leginkább az idegesít mikor valaki szándékosan nem teszi a dolgát. Pl. mikor arty nem támogatja a bajba jutott tankokat, a scout öngyilkos-felderítõt játszik, vagy a med beáll campleni. S sajnos minden meccsen vagy 2-3 ember, aki ilyen. S én sajnos nem vagyok olyan ügyes játékos, hogy egymagam elbánjak 2-3 ellenféllel, én még rá vagyok hagyatkozva a klántársaimra, akik ki tudja segítenek-e vagy sem.

S amúgy ezt a WoT-t belengõ ellenséges hangulat sem tetszik, ami a te soraidban is mutatkozik. Én tényleg nem siránkozni akarok, csupán megmondtam, mi a bajom a játékkal, hátha tud valaki rá megoldást. Nem egy zéró önkritikájú noob vagyok, csak egy játékos, aki ismét szeretné élvezni a játékot.

Koridor

WÁÁÁÁÁ Kv3 csapattárs nagy ágyúval végig HEvel lövöldözik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tudom, hogy te most fel vagy idegileg kúrva a plafonra, de én egy percig röhögtem ezen. <#nevetes1>

Enyhén.....

Úgy hiszem nem tudnálak meggyõzni arról, hogy jó teljesítmény esetén a gyõzelmi arány is pozitív irányba mozdul el, viszont érdekelne valami. A te elméleted szerint nem gyõzhetsz, mert a csapattársaid idióták. Rendben van. Ellenben nem világos, hogy ez esetben miért azt akarod elérni, ami állításod szerint nem rajtad múlik?

Ahelyett, hogy a gyõzelem miatt siránkozol azt tarthatnád szem elõtt, hogy mennyi sebzést sikerült bevinned, mennyi tankot tudtál kilõni vagy felderíteni. Olyan dolgokat figyelhetnél, amik rajtad múlnak. Ha nincs meg, akkor csak magadat okolhatod. Vagy ez utóbbi már nem szimpatikus? 😊

Köszi!

Szerintem itt nagyon kevesen vannak, akik élvezetbõl játszanak a játékkal.
Nem tudok olyan okot mondani, amiért érdemes lenne nem szüneteltetni a játékot.
1-2 hét után majd eszedbe jut menni kéne pár kört, addig meg nem idegesíted magad.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hogy a csába' fogok én ezzel a T20-al 98K xp-t összeszedni...

Én mindig le szoktam rakni pár napra. Ha megjön a kedvem, újra felveszem a fonalat. Vagy ha valaki szól, hogy irány platonyni, mert a nyomor szereti a társaságot. Ez sajnos nagyon ritka. 😊

Maala
Na, mára ennyi, ennyi nyomorék faszláma szuicid barmot... Inkább TOR. Rohadna meg az összes tajgetoszpozitív abortusszökevény.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DERP! <#eplus2>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Akkor oszd meg! 😊

HunAnFionn
Hát azért sok különbség van a kettõ között, mások a csatái, a gazdasági része, más taktikát igényel, más a játékmenet stb. Szerintem barátságosabb mint a WoT, bár lehet, hogy csak az újdonság varázsa szól belõlem.
Én is szerettem a vk36-ot bár én nem tudnék prém ammot bele rakni, túl drága.
A win rate pedig sajnos nagyon csapat függõ, a WoTban nagyon ki vagy szolgáltatva a csapatodnak. S mondjuk ha csillagozom, vagy pénzt farmolok nehezen viselem, hogy a 10 másik ember ügyetlensége miatt úszik el a meccs.

mind1 sikerült találnom normális garázs témát

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Szerintem ugyanolyan mint a WoT, csak még félkész, ellenben fizetni lehet érte, és tank helyett repülõ van benne. De persze nem rossz kis játék.

Én ma a WoT-ban eddig három kört mentem, Vk36-al , kónikus ágyú, prém lõszer...elsõ csat 4 kill, második öt kill...hát jól van ez így.

HunAnFionn
Leginkább a WaT miatt gondolkodom azon, hogy lehúzzam a rolót. 😊

leginkább azért mert vannak olyan tankok amiket még ki akarok fejleszteni, plusz a rég ment tankokkal egy kicsit javítani a statot, meg mert szeretem a tankokat, röviden ennyi.

Játsz a War Thunder-el. Az sokkal jobb...(nem.)

HunAnFionn
Üdv srácok!

Kissé elment a kedvem a WoT-tol. Már nem szórakoztat, nem pihentet ez a játék. A random játék fárasztó és idegesítõ, a századok, és a CW fárasztó és repetitív.
Sajnálnám befejezni WoT-os pályafutásomat, hiszen nagyon sok idõt, energiát és pénzt öltem bele. Ezért kérdezek meg más játékosokat, hogy õk miért játszanak a WoTtal hosszú hónapokig. Hátha olyasmit mondanak, amitõl nekem is megjön a kedvem ismét hozzá.

Elõre is köszi a válaszokat.

f24sg
Nekem elegem van, hogy tolják a pofánkba ezt kínai ágat ezerrel, miközben a nagy része semmi új.
Ráadásul ez itt az EU szerver, disz iz Spárta...!

piával táncolós medve animgif, "meanwhile at wargaming..."
Solten
Valami ilyesmire emlekszek Green haveromtol, lehet hogy eldurrantott mellette egy-ket goldot. Aktivan hasznalja a kicsiket.

Saor Alba

Miért lenne annyi? 100k-t kapok ha kb. 4k-t sebzek. Ehhez kell kb. 10 lövés (átlag 400 sebzéssel), ami kb. 10k (1025 lõszerköltség). Ez ha jól számolom 90k haszon (ez jogos, mégsem 100k <#vigyor2>). Ezt persze elmozdulhat +/- irányba (prém tank sebzés, több lepattanó, sérülés, stb.), de átlag ki lehet hozni, és még meg sem kell nagyon erõltetnem a tankot. Persze van amikor nem jön össze, de hát ilyen a random, van amikor semmi nem akar összejönni <#rolleyes>.
Solten
Tetszik neki a girls und panzer 😊

Saor Alba

Osztom a véleményed. A JT 88-as gunjától én se tartok, lehet hogy gyorsan lõ, de nem nagyot. Viszont a Su 122-õt inkább elkerülöm, mert nagyot is lõ, meg gyorsan is. Elég komoly elrettentõ ereje van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Dögös a legénységed! <#eljen> Ezt hogy? <#fejvakaras>

Maala
Most találkoztam egy t-50essel, aki elfordította a tornyát, és inkább elmenekült az 1lövéses artytól, mintsem, hogy kilõje. Buktuk is. T3 francia arty vs t-50 - 1:0... Egy srác be is írta, hogy inkább kitépi tövestül a fa...át, minthogy ilyen gyereket csináljon.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

én utálok su-122-44 ellen harcolni.... "darál" azzal a gunnal olyan gyorsan tölt...
múltkor Tiger-el voltam... na mondom ott van szembe a su-122-44 egybõl -400, na mondom ez nem lesz jó... hova tolassak? á ide jó lesz... -400 elkezdek tolatni éppen beértem volna a helyre -400.... 20 secen belül 1200-1300at kaptam tõle.... egy JT 88at meg kiröhögtem volna 😄 nincs semmi visszatartó ereje szerintem 😄
Azt meg se említem, hogy halvány fogalmuk sincs arról mire való a térképen az a sok kis izé, ami néha felvillan. Csak idegesíti, mert nem lát tõlük semmit.
Mert a paraszt arra fordítja a tornyát ha pirosat lát, de szerencsére van annyi tapasztalata, hogy tudja, ez csupán átvágás. Nem fogja látni, mert van köztük 1 hegy, ház, esetleg bucka. Tehát ha fel is villan, csak addig érdekli, amíg látja. Ha nem látja, akkor nem is létezik.
Így aztán már nem is figyeli a térképet, csak annyira, hogy megtalálja valahogy az ellenfél bázisát.

Most jövök 2 olyan csatából, amit végül fölényesen nyertünk, de nem sokon múlott, mert mind2x majdnem befoglaltak, mivel senki nem fordul vissza védeni. Inkább 1 200Hp-s tankot várnak 8an, hogy elõbújjon a fedezékbõl.

meguntam, egyétek, vegyétek. szerintem kevés a pen. ennyi.

A legegyszerûbb megoldás hamarosan úgy is lesz tesztszerver és ott kipróbálhatja neki melyik fekszik a legjobban és az alapján eldönti. 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nem elég nyilvánvaló, mert a leírásod alapján úgy próbáltad használni, mint egy német TD-t, ami bukó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Akinek elsõsorban farmolásra kell, annak jobb vétel lehet a JT 88. Nekem elsõsorban kiképzõnek kell a 122-44 a 268-as legénységhez. De szerintem t7-ben az orosz többet ér, mint a német t8-ban, ennyi.

A SU 122 nem arra van kitalálva hogy 400 méterrõl lövöldözzön vele az ember. A 0.41es pontosság közép távon már korrekt, lehet vele weak spotra menni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

we have a genius.

összefoglalva:

a wiki szerint verhetetlen, jobb mint a JT8.8
itt rajtad kívül mindenki (ügyesek, ügyetlenek, németbuzik, szovjetbuzik, stb) azt mondja, hogy jobb vétel mint a JT8.8

ezek fényében nem lehet, hogy te tévedsz?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hajts közelebb.

patchaou
Rossz kép... Ez a látvány fogadott:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

komolyan, alig várom a 8.4 tesztszervert, megnézem magamnak újra ezt a 122-44-et. lehet hogy csak a korábbi tesztszerveres rossz emlékek beszélnek belõlem ..

patchaou
Tegnap a hibás reset gombom miatt (ez csak késõbb derült ki) restartol a masinám csata elején, de már nem mentem vissza. Most hogy beléptem ez a kép fogadott:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

igen, egy normális ágyúval megbízhatóan el is fogod találni, de nem a SU 122-esével .. messzire NEM ELÉG PONTOS.
a SU-101 mondjuk így konkrétan nekem sincs meg hol kéne lõni, csak az emlék, hogy pattog össze-vissza. ritkán futok össze vele, lehet hogy egyszer majd találok fogást azon a lapos vackon.

Kb hetente

It\'s a trap!!! :)

NoparaWot
amúgy XVM milyen rendszerességgel frissíti a stat adatokat ? mert pl nekem már rég nem az a statom van mint amit mutat

NoparaWot
thx😄

Solten
Olyan siman nem, de ha neadjisten osszekaparsz 100-at vele abbol -50k a loszer.

Saor Alba

A 110 hasa simán lõhetõ, ráadásul elég nagy célpont. A JT a hasán, a ferdi dettó, plusz a lámpáinál. Az AC is simán belõhetõ a "szirénán" keresztül, vagy a hasán. A SU-101 most így hirtelen nincs meg, de ha KV-1Sben vagy Type 59ben láttam, sose kellett goldot töltenem rá.

legegyszerûbb a lánctalpak felett, itten':

patchaou
Szembõl két szélén a lámpákat.

Black Prince