World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NoparaWot
melyik is az a "BP" ? nem vágom hirtelen rövidítésbõl

A ferdit az alján kívül hol lehet még szembõl lõni egyébként? A minap nemsok hp-val futottam össze vele type-ban ülve. Szemtõl szemben középtávon, nagyon tisztelem a német TD-ket. <#nevetes1>

patchaou
A múltkor a csodálatos artystáinkon Én is kiakadtam. Már halott voltam, de mivel szakasztársam bent volt ezért néztem a csatát. T95 murovankán összedolgozott egy pattonnal. Nagyon ügyesen csinálták, a med nem engedett senkit a t95 mögé, a mi hummeljeink pedig rendületlenül lõtték sebzés nélkül a T95-öt, persze a tankok is inkább a T95-rõl pattogtak. Hiába könyörögtem nekik hogy elõbb az õt védõ medet szedjék ki. Taktikai érzék nulla, ráadásul nem is hallgatnak senkire...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"A SU-101, Ferdi, JT, AC 48, 110 lazán belõhetõ szembõl 175 pennel. Csak tudni kell hová kell célozni 😉." .. ez érdekelt, hogy szembõl hol lövöd be lazán mondjuk a 110-et .. na mind1. oldalról / hátulról persze hogy nem téma (ha van rá lehetõséged..).
ezért jobb a JT, azzal szembõl sem gond osztani az áldást, mert elég masszív ha vigyázol a hasára (nemtom' Csodabogár hogy csinálja, én nem emlékszem hogy túl gyakran kigyújtanám, egy Löwe vagy KT sokkkkal többet ég..), és pontos. nem is vészesen lassú, a BP-t például bármikor lekörözi .. 😊

Hát most nem vagyok WOT-s gépnél így most nem 😊, + sose írtam, hogy szembõl lövöm õket 😊. De amúgy ha bent vagyok játékban dobj egy invet aztán mehetünk.
110 ellen még keveset mentem su12244-el, de mivel hasonló mint az IS3, így elsõre nem szembõl lõném, hanem kerülném. Szinte biztos vagyok benne, hogy szembõl talán 100-150 méteren belül kellene lennem AP-val. Ezt max. akkor kockáztatnám meg, ha nem full hp-s, elsõre ha mindkettõ full hp-s, akkor a 110-re fogadnék, hacsak nem nagyon loser vezeti a 110-t.
De hát elég nagy a pálya, inkább keresek más célt, vagy megkerülöm <#eplus2>.
JT 88-tól nem tartok igazán. Kicsit sebez, szembõl kigyullad, lomha. Viszont ha egy 122-44 megjelenik oldalról-hátulról, annak a tanknak harangoztak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ha gondolod, gyere(tek) be gyakorlóba, campinovkán megnézzük milyen messzirõl veszlek észre (ha lõsz), és onnan mennyi átütõt csinálsz mondjuk a 110 ellen szembõl .. tényleg kíváncsi vagyok, hátha megváltozik a véleményem. (szigorúan AP-val)

Sunsetjoy
Ezt a pénzt akarattal se lehetett volna így kihozni😊 Nem a tankeredményt, a pénzt kell nézni 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pont ezért jó, hogy ilyen jó a camoja, általában 150m-rõl hiába lövök , már nem látnak, s mivel nagyon fürge, így ha nem jó a szög, akkor gyorsan helyet lehet vele változtatni <#nevetes1>.
Egyetértek, mindegyiket lehet ezzel a TD-vel lõni és sebezni, persze van amikor semmi sem megy át, de alap esetben nem okoz gondot.
azért írtam azt, hogy ~100 méternél távolabb .. a SU baromi pontatlan, csak nagy mákkal fogsz vele weakspotokat messzirõl eltalálni .. (miután egy örökkévalóságig céloztál vele) .. 😊

A SU-101, Ferdi, JT, AC 48, 110 lazán belõhetõ szembõl 175 pennel. Csak tudni kell hová kell célozni 😉.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az legalább nyeli a lövéseket, mint kacsa a nokedlit .. annak abban van a bája. 😊
sokan még minddig nem tudják hol is kéne lõni, engem rendszeresen lecsítereznek ..

Akkor mit szóljak az SP 170penjével? 😄

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

fun tanknak gold ammoval biztos jó ..
de nem csak az IS-3, KT, Type, KV-4, hanem az IS-6, SU-101, JT88, Ferdinand, T28, T28-Prot, AC 48, 110 is túl kemény dió gold ammo nélkül ha szembõl kapod, ~100 méternél távolabb. ez a baj az összes 122 millis orosz / kínai kacattal. az a 175 pen T8-ban és felette borzalmasan kevés. ha meg T9 jön szembe (még ha ritkán is, de jön), jobb ha nem is pazarlod a kreditet lõszerre .. én legutóbb a 110-en szenvedtem a 122-essel .. hjajj de hosszú volt megszabadulni tõle.

Újra felmerült bennem a kérdés. Vannak mostanában jóféle garázs garázs modok? köszi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nekem van su12244-em, majd 300 csatát lenyomtam vele és egy szörny a saját tierjében <#mf1>, de tier8-ban is megállja a helyét. Prémmel átlagban 50-60k jön (1-2k damage), de 4-5 körönként simán jön 100k (3-4k damage). 7 sec alatt tölt a kis drága, így csatánként simán összejön a 3k damage <#nevetes1>.
Camoja elég durva, volt amikor 100m-rõl lövöldöztem és nem láttak. Nem bántam meg eddig, hogy megvettem mikor le volt árazva, nagyon fun tank és farmolni is lehet vele. Aki szereti a su100-t nagyágyúval, annak ez a tank is be fog jönni, nagyon jó érzés 6-7 másodpercenként 400-kat lõni 😊. Egyedül akkor nehezebb, ha tier9-be rakja az MM, de akkor meg tökéletes scoutra <#eplus2> (van vele õrjáratom is, ami tier9-s csatában jött össze).
Ami még mellette szólt nekem, hogy tudom benne húzni a 4 skilles ob268 embereket <#buck>. Egyetlen hátrányt találtam eddig, hogy kevés lõszert lehet vinni (ha jól emlékszem 31 db), tegnap is azért vesztettünk, mert 9 kill után még volt 3 ellenfél, de nem volt lõszerem <#rolleyes>.
Olvasgattam a hivatalos fórumot, ott azt írják hogy csak ritkán lát T9 csatát. T8ban meg igazából a KT, KV4 és Type 59 az amivel gondja lehet. Én speciel fun tanknak venném (meg crew képzésre), szóval részemrõl az is beleférne hogy goldot használjak nagyobb tankokra. Úgy nem hiszem hogy bármi probléma lenne vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A SU-122-44 gyakorlatilag a T7es Obj 268. Mozgékony, brutális camo, 7 sec-es reload time, nagy alfa sebzés, az armorja se rossz T7ben. Szerencsétlen T7 tankokat pillanatok alatt felzabálja. Pénzkeresõnek nem tudom milyen, de fun tanknak biztos elsõ osztályú.

hát, én a SU-t is csak tesztszerón próbáltam, de kb 2 meccs után elkönyveltem "useless" tanknak .. nála nagyobbat nem üt át (ok, T7-ig brutál, azt elismerem), lassan céloz, pontatlan. élesben sem tartok tõle egyáltalán, 1-1 lepattanó van róla, de ~200 pennel bárhol lõhetõ.
egy JT88 viszont gyakorlatilag bármit meg tud izzasztani azzal a ROFfal / átütéssel / halálpontos ágyúval. pikk-pakk szétkap ha nem vigyázol. T9esekek tisztes távolból is lehet osztani, ez a 0,31 vagy mennyi pontosság bõven elég a weakspotokhoz / kupolákhoz. hát még akkor, ha meg a hasát is el tudod dugni.
ha van rá keret, egyértelmû a választás .. szerintem.

JT 8.8

Pros and Cons

Pros:
Very strong superstructure
Extremely precise gun
Outstanding reload time, RoF and DPM
Ability to hull down
Excellent aiming time
Decent armour for tier 8
Excellent view range
Does not encounter tier 10 battles, unlike the regular Jagdtiger

Cons:
Slow turning speed
If "tracked" while going full speed, the momentum of such weight will turn the tank 90°, exposing its potentially thin sides.
Poor Alpha damage
Very Obvious Weak Points
Ability to easily catch fire.
Very easy to get engine damaged.

SU 122-44

Pros and Cons

Pros:
Excellent damage potential
Decent penetration
Amazing rate of fire
Good top speed
Great maneuverability
Above average signal range
Good health
Second best DPM in the game

Cons:
Poor view range
Rather expensive to buy
Expensive shells
No preferential matchmaking (still meets tier 9s)
Very bad gun depression

megnéztem mindkettõbõl pár tucat replayt, amit kihagytak a wikis srácok a pro/contra dologból az az, hogy a 122 láthatatlan a másik meg diszkógömb :-)

egy percig sem lehet kérdés, hogy (mily meglepõ) a SU 122 a befutó
Német vasat csak szerelembõl :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én a Su-152-õt azzal az ágyúval vittem végig, egy gyengébben páncélozott és lomhább alvázon. Tier-limites tankkal az a fegyver egy szörnyeteg. A 122-44 a legerõsebb tier7-es most.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

SU-122-44 .. az bazdmeg .. a 175 pennel .. tényleg csak egy "haverod" lehet .. <#hehe>

a JT88 nekem teszt szerón nagyon bejött, csak azért nem vettem még meg, mert a Type-ot várom .. hátha még egyszer beteszik ezek a f4sz WG-sek ..

amúgy meg FCM a legjobb, az legalább hasít mint egy med .. 😊

ozzz
Ja kis nyilacskát nem láttam. <#buck>

Tono34
Jobb a páncélja mint a T9-es JT-nek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

tudom az adatait 😄 de arra lennék kíváncsi akinek megvan hogy ér-e valamit...
haverom nemrég vett löwét.... semmit nem ér kb. azt mondja 😄
most gondolkodik JT 88-on.... én meg mondogatom neki hogy su-122-44et vegye meg mivel alphás a gyerek nem dpm-es
lol, most vettem csak észre, hogy a t1 radio az valójában zászló :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Max 9ig megy, 200as penetráció, 11es Rof alapból.
Simán lecserélném a Kv5öm rá.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha elviseled a lassúságot, állítólag jó kis farmtank.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ér valamit az a JT 88 vagy csak pénzkib**s az ablakon?
a WZ-120 és 121 is közepes tank .. lol <#banplz>

Most komolyan, kattints már az utána következõ 2 tankra és nézd meg hogy minek nevezik õket. Szerintem meg fogsz lepõdni.

Nézd meg 1 kicsit jobban azt az ágat.
Onnan megy 1 nyíl, ami 1 T8as medbe tart.

ozzz
Ha megnézed a kínai tech treet van egy "holt ág" ami tier8ig tart a könnyû és a nehéz tank ág között. Na azok a közepes tankok. T-34-2 az utolsó ott.

Háááát emberek, ez már szánalmas.
A játékosok nagy részének nem csak az nehéz, hogy 2 sebzõ találatot bevigyen körönként, taktikai érzékük is annyi van, mint 1 üres flakon mosogatószernek.

Eddig legalább az bejött, ha 1 elindult, akkor követte a többi is.
De már lehetetlen ilyenben gondolkodni.

Másik lehetetlen T4 Light tankot húzni, arra építve, hogy majd az arty figyel, és segít.
Több, mint 1 percig spotoltam 1 rohadt 50100at nyílt terepen, üvöltöttem 3 artynak, hogy csináljon valamit. Erre látom, hogy a mellette álló Type-ot kezdték el lõni. (késõbb az 50100 topgunt lõtt, és vesztettünk)
Asszem megint leteszem a játékot néhány hétre.

"Ha kínai ágon nem csak 8as szintig menne a közepes tank tuti azt választanám" Ezt nem értem, egészen T10ig megy a közepes tank.

ozzz
Ezzel a Type T-34 el annyira jó vagyok, hogy ezt a kis tankot soha nem fogom eladni, 55%-os winrate. 😄
Tier5ös de mindig akkora mázlim van vele, átlagban ilyen 5-600 sebzést szoktam kihozni belõle azzal a kis ágyújával, meg egész jól bírja pofonokat. Most olyan volt, hogy összejött 1020-as sebzés igaz kigyulladt az egyik tank amit eltaláltam valamilyen VK3001P tier6-os ki is lõttem, örülhetett az illetõ hehe, meg kilõttem arty is.
Mondjuk mindig olyan könnyû menni tier5-6osok ellen a tier9 után. 😊

Most gondolkozom is, hogy biztosan könnyû tank irányba akarok e elmenni kínaiba vagy közepesbe inkább. Ha kínai ágon nem csak 8as szintig menne a közepes tank tuti azt választanám, de így nehéz a választás.

hehe, ezt jagdTiger 8.8-al szoktam csinálni. Egy lövés a láncba-egy a seggébe-egy a láncba - egy a segébe. Gyorsabban lövök, mint ahogy a legkébzettebb legénység felrakná a cuccot... :-)
ozzz
Én nem nagyon használtam még gold ammot csak kipróbáltam, lõttem vele 2-3-at de nagyon drága ha nincs prémium, arany akkor nem éri meg. Viszont majd tier9-es tankba kifogom próbálni, a conquerorba most vettem meg <#zavart1> csak még kikéne fejleszteni. :S

ozzz
De mákos vagyok, amikor az angol tankokra volt ilyen akció, akkor is kitudtam használni pont akkoriban vettem tankokat ott és most ugyan ez a kínai vonalon. 😄

hahahaha <#kuss>
Opsz, tényleg!<#kuss>
1134 vele a rekordom egy centurion 7/1 oldalába 😊 és 1135 élete volt XDDD
A He az 910 átlagba nem?

ha van credited akkor csináld...
Az nem 700x1,25=875-öt tud max sebezni?
Master91
igen, így nyomom. de miért csapjak bele 3-400-at mikor elfogadja a 7-8-900-at is? 😄
su-152 alap ágyúja
akkor is hülyeség ebbe a gold ammo szerintem.... ha szembe jön velem mondjuk egy E-75 akkor megvágom a talpát... tuti beszed vagy 300-400 sebzést és meg meg is rohad ahol van mert tudja lõni az arty vagy a társaim.... és ameddig levan talpalva te addig félrehúzódsz majd megint betöltesz, majd megint megvágod a talpát....
cigány módszer de nagyon hatásos 😊 jó párszor szidtak már miatta, de jó párszor mentette meg már az életemet 😄DD
Öööö... melyik ágyúról is beszélünk?