World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ezért jobb a JT, azzal szembõl sem gond osztani az áldást, mert elég masszív ha vigyázol a hasára (nemtom' Csodabogár hogy csinálja, én nem emlékszem hogy túl gyakran kigyújtanám, egy Löwe vagy KT sokkkkal többet ég..), és pontos. nem is vészesen lassú, a BP-t például bármikor lekörözi .. 😊
110 ellen még keveset mentem su12244-el, de mivel hasonló mint az IS3, így elsõre nem szembõl lõném, hanem kerülném. Szinte biztos vagyok benne, hogy szembõl talán 100-150 méteren belül kellene lennem AP-val. Ezt max. akkor kockáztatnám meg, ha nem full hp-s, elsõre ha mindkettõ full hp-s, akkor a 110-re fogadnék, hacsak nem nagyon loser vezeti a 110-t.
De hát elég nagy a pálya, inkább keresek más célt, vagy megkerülöm <#eplus2>#eplus2>.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
sokan még minddig nem tudják hol is kéne lõni, engem rendszeresen lecsítereznek ..
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
de nem csak az IS-3, KT, Type, KV-4, hanem az IS-6, SU-101, JT88, Ferdinand, T28, T28-Prot, AC 48, 110 is túl kemény dió gold ammo nélkül ha szembõl kapod, ~100 méternél távolabb. ez a baj az összes 122 millis orosz / kínai kacattal. az a 175 pen T8-ban és felette borzalmasan kevés. ha meg T9 jön szembe (még ha ritkán is, de jön), jobb ha nem is pazarlod a kreditet lõszerre .. én legutóbb a 110-en szenvedtem a 122-essel .. hjajj de hosszú volt megszabadulni tõle.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Camoja elég durva, volt amikor 100m-rõl lövöldöztem és nem láttak. Nem bántam meg eddig, hogy megvettem mikor le volt árazva, nagyon fun tank és farmolni is lehet vele. Aki szereti a su100-t nagyágyúval, annak ez a tank is be fog jönni, nagyon jó érzés 6-7 másodpercenként 400-kat lõni 😊. Egyedül akkor nehezebb, ha tier9-be rakja az MM, de akkor meg tökéletes scoutra <#eplus2>#eplus2> (van vele õrjáratom is, ami tier9-s csatában jött össze).
Ami még mellette szólt nekem, hogy tudom benne húzni a 4 skilles ob268 embereket <#buck>#buck>. Egyetlen hátrányt találtam eddig, hogy kevés lõszert lehet vinni (ha jól emlékszem 31 db), tegnap is azért vesztettünk, mert 9 kill után még volt 3 ellenfél, de nem volt lõszerem <#rolleyes>#rolleyes>.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
egy JT88 viszont gyakorlatilag bármit meg tud izzasztani azzal a ROFfal / átütéssel / halálpontos ágyúval. pikk-pakk szétkap ha nem vigyázol. T9esekek tisztes távolból is lehet osztani, ez a 0,31 vagy mennyi pontosság bõven elég a weakspotokhoz / kupolákhoz. hát még akkor, ha meg a hasát is el tudod dugni.
ha van rá keret, egyértelmû a választás .. szerintem.
Pros and Cons
Pros:
Very strong superstructure
Extremely precise gun
Outstanding reload time, RoF and DPM
Ability to hull down
Excellent aiming time
Decent armour for tier 8
Excellent view range
Does not encounter tier 10 battles, unlike the regular Jagdtiger
Cons:
Slow turning speed
If "tracked" while going full speed, the momentum of such weight will turn the tank 90°, exposing its potentially thin sides.
Poor Alpha damage
Very Obvious Weak Points
Ability to easily catch fire.
Very easy to get engine damaged.
SU 122-44
Pros and Cons
Pros:
Excellent damage potential
Decent penetration
Amazing rate of fire
Good top speed
Great maneuverability
Above average signal range
Good health
Second best DPM in the game
Cons:
Poor view range
Rather expensive to buy
Expensive shells
No preferential matchmaking (still meets tier 9s)
Very bad gun depression
megnéztem mindkettõbõl pár tucat replayt, amit kihagytak a wikis srácok a pro/contra dologból az az, hogy a 122 láthatatlan a másik meg diszkógömb :-)
egy percig sem lehet kérdés, hogy (mily meglepõ) a SU 122 a befutó
Német vasat csak szerelembõl :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
a JT88 nekem teszt szerón nagyon bejött, csak azért nem vettem még meg, mert a Type-ot várom .. hátha még egyszer beteszik ezek a f4sz WG-sek ..
amúgy meg FCM a legjobb, az legalább hasít mint egy med .. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
haverom nemrég vett löwét.... semmit nem ér kb. azt mondja 😄
most gondolkodik JT 88-on.... én meg mondogatom neki hogy su-122-44et vegye meg mivel alphás a gyerek nem dpm-es
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Simán lecserélném a Kv5öm rá.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Onnan megy 1 nyíl, ami 1 T8as medbe tart.
A játékosok nagy részének nem csak az nehéz, hogy 2 sebzõ találatot bevigyen körönként, taktikai érzékük is annyi van, mint 1 üres flakon mosogatószernek.
Eddig legalább az bejött, ha 1 elindult, akkor követte a többi is.
De már lehetetlen ilyenben gondolkodni.
Másik lehetetlen T4 Light tankot húzni, arra építve, hogy majd az arty figyel, és segít.
Több, mint 1 percig spotoltam 1 rohadt 50100at nyílt terepen, üvöltöttem 3 artynak, hogy csináljon valamit. Erre látom, hogy a mellette álló Type-ot kezdték el lõni. (késõbb az 50100 topgunt lõtt, és vesztettünk)
Asszem megint leteszem a játékot néhány hétre.
Tier5ös de mindig akkora mázlim van vele, átlagban ilyen 5-600 sebzést szoktam kihozni belõle azzal a kis ágyújával, meg egész jól bírja pofonokat. Most olyan volt, hogy összejött 1020-as sebzés igaz kigyulladt az egyik tank amit eltaláltam valamilyen VK3001P tier6-os ki is lõttem, örülhetett az illetõ hehe, meg kilõttem arty is.
Mondjuk mindig olyan könnyû menni tier5-6osok ellen a tier9 után. 😊
Most gondolkozom is, hogy biztosan könnyû tank irányba akarok e elmenni kínaiba vagy közepesbe inkább. Ha kínai ágon nem csak 8as szintig menne a közepes tank tuti azt választanám, de így nehéz a választás.
cigány módszer de nagyon hatásos 😊 jó párszor szidtak már miatta, de jó párszor mentette meg már az életemet 😄DD