World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Jobban érdekel, hogy valóban csak 18 darab és milyen fajta lõszerek lesznek-e hozzá. Illetve hogy megkapja-e a tervezett 10" vastag toronypáncélt. Állítólag ennél már a homlokpáncél is ennyi lett volna. Meg aztán abban se vagyok biztos, hogy a torony teljesen körbeforgatható lesz-e.
Jelen pillanatban melyik a legnagyobb "nyereséget" hozó tank?Biztos gyakran téma volt már, de a sok nerfelés óta nem vagyok tisztában, mivel érdemes "farmolni".
Köszi
Pont jó lesz a kínai könnyû tankokhoz. Bár tier5ön a Type T-34 közepes tankkal már most érzem a különbséget az angol papírkutyák meg e között. Pedig még csak nem is a legkeményebb páncélú gépek, de kicsit könnyebb eddig.
A conquerort meg várom már pont az ágyúja miatt, mert eddig az angol ágyúk csak a tier8-on kezdtek normálisabbak lenni, elõtte szenvedés volt.
beteg egy TD azzal a 130mm-es gunnal tier6ban 😊
Alap felszerelésekkel hulladék. Nem nagyon használok el free xp-t de erre kénytelen voltam.
A harckocsitest ugyanaz mint a Caernarvoné. A homlokpáncélja abban a mezõnyben már nem olyan erõs. A teknõ elejét minden átlövi, sérülést okozva a lõszernek. Beforgatni se nagyon érdemes maximum akkor ér falamit ha a szerencsétlenek a homlokpáncélt lövik. Kitolatósdit meg lehet vele próbálni, de abban se túl jó az 50 mm-es oldalpáncél miatt. A fejlesztett tornya is gyenge, tier 10-es lövegekkel gyakran átlövöm akár 2-300 méterrõl is.
A mozgékonysága viszont jó tud helyben fordulni és jól is gyorsul. Bár úgy emlékszem az utolsó motor nem sokat javított a mozgékonyságán.
Az L1A1 lövege a jelenlegi legjobb nehézharckocsi löveg. Gyors, gyorsan célzó, pontos és nagy átütõ erejû. Nagyon jó lõszerfajtákkal.
én örülnék neki a legjobban ha nem prém lenne 😄 nem kéne érte pénzt kiadnom... csak most nemtom mi van :S elírta a WG a szöveget?
"Soviet tech tree change:
Addition of the SU-100Y tier VI tank destroyer."
"The Soviet tech tree will be getting a newcomer in the form of the powerful SU-100Y tank destroyer"
Akkor nem prém lesz??????
és persze panzer II Ausf. G 😄😄😄
öregem ez a február nekem eddig nagyon zsíros!!!!
NFL-ben megnyeri az a csapat a döntõt akinek szurkoltam,
Szombaton lesz annak a személynek a születésnapja akit nagyon szeretek,
végre lesz jobb számítógépem,
wot-ban is jönnek az angol TD-k amiket vártam 😄
..... hmmm <#pias>#pias>
A kínai 10-es elsõ kézbõl nem tudok semmit, de olvastam arról, hogy a éles szögben döntött, de aránylag vékony homlokpáncél már AP ellen is problémás. Fõleg ha magasabb tankról és közelrõl lövik, mert akkor a nominálisnál kisebb szögben éri a lövés és könnyedén átütik.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ilyet találtam hivatalos fórumon.
Angol vonalon megyek és nemsokára megvehetem a conquerort, akkor nem is érdemes utána tovább mennem? :S
Kínai vonalat is elkezdtem nemrég de ott még messze van mire eljuttok tier 10-be, de ott a könnyû tankokat akarom fejleszteni. Azokat érdemes?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most van két brit ág, aminek értelmetlen a vége. Most lesz egy olyan, aminél az utolsót leszámítva szemét az összes.
WoT: Nishizumi77
A T4-5 Luchs-Leó páros inkább "fura"(gáz).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Semmi az égvilágon😊.

WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A great collection of small updates and fixes that will make the gaming experience even more enjoyable
“Dragon Ridge” and “Serene Coast” maps have been withdrawn from random battles for improvements.
Some gaming and visual corrections have been made on the following maps: “Cliff”, “Prokhorovka”, “Abbey”.
Assault mode has been temporary removed from the following maps: “Malinovka” and “Westfield” for improvement.
Assault mode on. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Qrvára tetszik!! Jobban bejön, mint a VK3601 ..
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Megoldódott!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle