banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ok5
    sziasztok tudom hogy milyen közutálatnak voltak kitéve az artyk a nerf előtt és után is mind játékban mind fórumokon.

bennem most előjött egy olyan érzés hogy van-e okom tartani. tartani hogy többet nem játszom. megvan a francia prém arty ami már nem elérhető, beleöltem egy kis időt és fejlesztettem rá BIA-t és kapott töltés / célzásgyorsítót. nem vagyok egy erős játékos, de ha van egy jó csapatom vagy kicsit gyengébb másik, nagyon hasznos kis jószág. nem is a sebzés miatt hisz a nagyokhoz kevés vagyok de rengeteg a critical vele, láncolás, szval elhiszem hogy idegesítheti az ellent. csak randomban megyek vele és itt a baj. egyszerűen nem hiszik el hogy ilyen gyors és pontos. már napi szinten megkapom hogy cheater vagyok és reportolnak. gondolom több kiírás nélkül is megteszi. aztán ha összegyűlik WG-nek csak egy mozzanata banolni a több feljelentés miatt. itt van bennem a gondolat is hogy nem azért öltem bele annyi időt meg vettem meg anno hogy ne használjam de így meg lehet az accountommal játszom. soha nem chaterkedtem. modokat sem használok annyira tettem fel valamit míg megnéztem mennyire változott a reload speedem vele ezek után (7,84)
    tényleg én vagyok a rossz mert (ki)használnám ezt az arty-t?