World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahogy nézem gyakorlatilgak 0 tudással is össze lehet kattintgatni 20K aranyat egy évben, úgy hogy mondjuk csak kéthetente bohóckodik a csapat

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gondoltam védem már a mundér becsületét 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

😄 én nem látok bele, csak annyit tudok hogy megnézem mennyi területetek van és ennyi... senkivel sem vagyok jóban HUNS-ból hogy tudjam mi a helyzet, stb.
Mondjuk úgy hogy "work in progress" 😊. Valami triviális hülyeségen mindig elbukjuk a támadásainkat, a sárgák viszont nem tudnak kiebrudalni innen minket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pedg pont az ESL a jó móka egy zsák arany, néhány €,szerintem már megvették az összes prém tankot, annyira fürdenek a goldban :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ez egy 480 goldos terület 😄 az semmire nem elég... kb még 1 évig kell tartani mire lesz belõle valami 😊 ha mindenki kap belõle persze
Elvileg igen, gyakorlatban szoktak bekerülni olyanok akiknek semmi haszna, de szerencsére meg szokott tõlük szabadulni a vezetõség. Más magyar klánról nem is igazán tudok ami kidobál akár 1800 effes embereket ha alkalmatlan CW-re 😊.

Most per pill 19 napja tartjuk Szmolenszket. Õsszel pedig ukrajnában tartottunk folyamatosan több területet hetekig.

viszont HUNS-ba tudtommal még mindíg(remélem) csak jó játékosok kerülhetnek be :-)

az ESL engem nem érdekel 😄 az nem CW, most CW-rõl van/volt szó 😊
persze nem rossz a HUNS, de ha megnézem a jelenleg birtokolt területeket akkor ......
de ebbe nem látok bele, ti tudjátok jobban 😄
Azért a HUNS ESL meg CW teljesítmény alapján is elismertnek számít, tessék csak olvasni a hivatalos fórumot, hogy miket írnak rólunk.

hát én még sosem láttam olyan magyar klánt pl. európa közepén ami sok ideig ott lett volna....
az lehet hogy vannak területek, de egyik sem kritikus terület... gondolom erre gondolt a kérdezõ.
de ha arra gondolt hogy CW-n vannak-e olyan csapatok amik szoktak nyerni akkor sok erõs klán van 😄 GLA-ban is nagyon sokszer eljutottunk területig 😊
de szerintem az az igazán sikeres klán ami sok kritikus területet tud szerezni és meg is tudja azt védeni.... pl. 1PADX, SBP, HARD, EES, JNA, CSA ... más most nem jut eszembe 😊
No, azért csak óvatosan. Vannak jól szereplõ magyar klánok azért...
Mellesleg a HHR ezen a néven megszünt, -HSW- névvel fut tovább, mert fúzionált a HPTS klánnal.

kb. 0 magyar klán van ami igazán sikeres 😄
vannak azért erõs klánok, de nem a magyarok teljesítményétõl zeng a CW map 😊
Szép összefoglaló. Nincs meg nekem ez a tank, de rendesen kedvet kaptam a leírásod alapján. 😊

Szia
Hami nem magyar klán.
Nézd meg a Huns meg a HHR klánokat.
LOL csak 2 patronon múlott a csata,kár érte.
Hami az magyar klán?
hány nagy magyar klán van ebben a játékban akik CWn jól szerepelnek?
NoparaWot

NoparaWot
Na jól kezdõdik a nap😄
Elsõ meccs ferdi-vel: 6k damage, 8 kill, Ace tanker, Megszálló, Topgun, Radley-Walter medál

Replay Link:

Tapasztaltnak ugyan nem mondanám magamat, de, szerintem, a T6-os VK P egy jól játszható gépezet.

Nem nehéz tank, így a frontális dolgokat el kell felejteni vele. A testét rejteni illik: bombatölcsérekben, "mellvértek" mögött, stb. Használni kell a mozgékonyságát is és a széleken az ellen oldalába, hátába kerülni vele - légy agresszívebb: lesz pár "0"-ás köröd, de lesz jó pár kifejezetten tetszetõs is, ami anyagilag is kárpótol, nem csak lelkiekben.

Ha nem fekszik az ugra-bugra stílus, akkor egy méretesebb bozótból lehet vele sniper-kedni is. Ekkor sem rossz ötlet olyan pozíciók felvétele, ahol legalább a test takarásban marad, hogy ne 3 lövésbõl küldjenek padlóra.

Én periszkóp, venti, töltésgyorsító hármassal használom. A legénységnél 100% camo, és BiA van/lesz nemsokára.
Szeretek vele odaérni a jobb pozíciókba, ahonnan a még felvonulóban lévõ ellenséget már védett lõállásbõl lehet vele zaklatni. Ha az MM éppen nem fogad kegyeibe, akkor spotterként segítem a csapatom, amíg nem ritkul a tömeg, utána flank 1000-rel.

Jobban szeretem, mint a Pz IV-et, mert annál sokoldalúbb járgánynak tartom õkelmét.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tono34
Beneveztem én is 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

azért az kemény, hogy a lorranie artymmal könnyebben eltalálok akármit is TD módban, illetve gyorsabban szûkül, mint a kínai fosnak a d25-tnek megfelelõ lövege 😄😄 Hát azt hiszem gyorsan visszarakom a 100mm-t IS-nél is ezt csináltam. Egyértelmûen a d25-t lövegcsalád a játék legrosszabb lövegei.
Tono34
Talán éjjel 1-kor.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Üdv! Európai szerver szerint mikor van vége egy napnak?(magyar idõszámítás szerint)

Megy,épp most léptem ki.
DarkHorSe
Nektek megy most a jatek?

Swedish people are albino monkeys

Fec papa
<#eljen>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Legörgetsz az oldal aljára, a keresõbe beírod hogy 3001p, okulsz és szenvedsz 😊

Az írásban az a jó hogy megmarad és lehet benne keresni.

Srácok!

Segítsen nekem valaki, aki tapasztalt VK3001P-s tankista!!!
Hát ezt mindenki átlövi a rákba??? Az agyamat eldobom komolyan!

Hogyan kellene vele menni? Mit lehet csinálni?? Vagy csak kínlódásra van?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Pfff lol...
Working as intended? <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

matchmaked..

ilyet még nem láttam, 10 vs 4 (!!!) T10
asszem olyan 15-2 lett.. átgázoltam rajtuk, 6k damage, sniper, steel wall

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Lejár a 10 nap prémed gyere warthunderezni. Ez a buziság a játékmechanikájával meg a retardált közösségével magas tierben már tényleg kezd kihoznia sodromból. Az much much much more fun 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

30 lövés / 26 találat / 23 penentráló / 18 sebzést okozó

too much non-penentration, messzirõl lövöldöztem, ki gondolta volna, h a végén ezen múlik..

nem

Kihoztad Drawra? D:

popey8
Szakértõ nem vok, de elmondhatom nálam mi történt. Eleinte én is a 152-est használtam, aztán váltottam. Igaz néha nagyokat üt (ez ugye nagyban függ a randomtól), de az én játékstílusomhoz túl pontatlan és lassan töltõ volt. Aztán a 122-sel jobban ment. Nõtt az átlagsebzésem, a killek száma és messzirõl is lehetett osztani az áldást. Nekem jobban bejött ezzel, pedig akkor még gold ammo creditért feature se volt. Sokszor voltam top 5-ben, szal a 175 pen elegendõnek bizonyult. Szvsz most gold ammoval is felszerelve jobb választás a 122-es. Célzási sebességben, pontosságban és dpmben is jobb ez a löveg.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Su-152-es szakértõ van itt?
200 csatát lenyomtam a 152mm-es ágyúval, nagyon nagyon tetszik, ki húzom elit tanknak, és legénységet gyúrok rá, majd 1x meg lesz az Isu is.

Melyik ágyút érné meg inkább használni? Nem vettem meg a D-25S-t, elõször meg szeretném tudni hogy aki használta azokat az ágyúkat, meg érte e felrakatni.

Tetszik nagyon ez a 152 mm, 200 csatából 1114 átlag sebzésem van vele.
Van, amikor 800 hp-t csapok Is-be, néha meg adja a szerencse.
fejnélküli abban az esetben nem ha másokat akarsz nevettetni 😄
popey8
Én voltam. Jobb az mm, mert éjszaka is sokan vannak fent. Amúgy ugyanolyan sík hülyék, mint az EU-n😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

fejnelkuli
IS3-at 100mm-el tolni nagyon gáz?

Master91
Nyomja/nyomta valaki orosz szerveren? Mindjárt lejön, fel akarok menni tier 4-5ig meg nézni hogy ott milyen az élet 😄
Ma este 35 csatából 27-et nyertem... ilyen még nem volt, és érzem nem is lesz...
... szégyenlem, de ebbõl 3-at direkt vesztettem, mert kitaláltuk, hogy megszerezzük a Legyõzhetetlen kitüntetést... az unalom nagy úr...

... Pz S 35 a másik nagy úr... 😊

az elöbb 1 shotoltam egy mozgásban lévö ST1-et, elnézést is kértem érte :-).
http://kepkezelo.com/images/yavhu

patchaou
Ez volt az, köszönöm!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

MightyKopiati
Comet mekkora egy OP tank 😄 Elsõ meccs!

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

na ja lehet te csak noob löwékkel találkoztál...sztem a legjobb prém tank.az ágyú hossza, a lövedék kezdõ sebessége, a 400m látótávolság...melyik sima 8-as tanknak van is még ilyen...ja megvan...semelyiknek sem...amolyan sniper tanknak kell használni.test gyenge és hamar kigyullad...egybõl vezetõ, motor kilõve...de az ágyúja kárpótol mindenért.