World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
persze nem rossz a HUNS, de ha megnézem a jelenleg birtokolt területeket akkor ......
de ebbe nem látok bele, ti tudjátok jobban 😄
az lehet hogy vannak területek, de egyik sem kritikus terület... gondolom erre gondolt a kérdezõ.
de ha arra gondolt hogy CW-n vannak-e olyan csapatok amik szoktak nyerni akkor sok erõs klán van 😄 GLA-ban is nagyon sokszer eljutottunk területig 😊
de szerintem az az igazán sikeres klán ami sok kritikus területet tud szerezni és meg is tudja azt védeni.... pl. 1PADX, SBP, HARD, EES, JNA, CSA ... más most nem jut eszembe 😊
Mellesleg a HHR ezen a néven megszünt, -HSW- névvel fut tovább, mert fúzionált a HPTS klánnal.
vannak azért erõs klánok, de nem a magyarok teljesítményétõl zeng a CW map 😊
Hami nem magyar klán.
Nézd meg a Huns meg a HHR klánokat.
hány nagy magyar klán van ebben a játékban akik CWn jól szerepelnek?
Elsõ meccs ferdi-vel: 6k damage, 8 kill, Ace tanker, Megszálló, Topgun, Radley-Walter medál
Replay Link:
Nem nehéz tank, így a frontális dolgokat el kell felejteni vele. A testét rejteni illik: bombatölcsérekben, "mellvértek" mögött, stb. Használni kell a mozgékonyságát is és a széleken az ellen oldalába, hátába kerülni vele - légy agresszívebb: lesz pár "0"-ás köröd, de lesz jó pár kifejezetten tetszetõs is, ami anyagilag is kárpótol, nem csak lelkiekben.
Ha nem fekszik az ugra-bugra stílus, akkor egy méretesebb bozótból lehet vele sniper-kedni is. Ekkor sem rossz ötlet olyan pozíciók felvétele, ahol legalább a test takarásban marad, hogy ne 3 lövésbõl küldjenek padlóra.
Én periszkóp, venti, töltésgyorsító hármassal használom. A legénységnél 100% camo, és BiA van/lesz nemsokára.
Szeretek vele odaérni a jobb pozíciókba, ahonnan a még felvonulóban lévõ ellenséget már védett lõállásbõl lehet vele zaklatni. Ha az MM éppen nem fogad kegyeibe, akkor spotterként segítem a csapatom, amíg nem ritkul a tömeg, utána flank 1000-rel.
Jobban szeretem, mint a Pz IV-et, mert annál sokoldalúbb járgánynak tartom õkelmét.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az írásban az a jó hogy megmarad és lehet benne keresni.
Segítsen nekem valaki, aki tapasztalt VK3001P-s tankista!!!
Hát ezt mindenki átlövi a rákba??? Az agyamat eldobom komolyan!
Hogyan kellene vele menni? Mit lehet csinálni?? Vagy csak kínlódásra van?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Working as intended? <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ilyet még nem láttam, 10 vs 4 (!!!) T10
asszem olyan 15-2 lett.. átgázoltam rajtuk, 6k damage, sniper, steel wall
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
too much non-penentration, messzirõl lövöldöztem, ki gondolta volna, h a végén ezen múlik..

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
200 csatát lenyomtam a 152mm-es ágyúval, nagyon nagyon tetszik, ki húzom elit tanknak, és legénységet gyúrok rá, majd 1x meg lesz az Isu is.
Melyik ágyút érné meg inkább használni? Nem vettem meg a D-25S-t, elõször meg szeretném tudni hogy aki használta azokat az ágyúkat, meg érte e felrakatni.
Tetszik nagyon ez a 152 mm, 200 csatából 1114 átlag sebzésem van vele.
Van, amikor 800 hp-t csapok Is-be, néha meg adja a szerencse.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
... szégyenlem, de ebbõl 3-at direkt vesztettem, mert kitaláltuk, hogy megszerezzük a Legyõzhetetlen kitüntetést... az unalom nagy úr...
... Pz S 35 a másik nagy úr... 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html