banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Igazából már eldöntöttem, hogy a TD-ket előbb húzom ki, mint a medeket (eredetileg a táras tankok után a medeket húztam volna ki, de annyira OP geci a Foch155, meg annyira nincsenek artyk, hogy muszáj felülnöm az OP-vonatra), egyedül a sorrendet nem tudom eldönteni.

Szóval szépen lassan megveszem én a Su54/Obj704/T95/T30/JT mindegyikét, csak fingom sincs, hogy melyikkel kezdjem. :D Talán az Obj704 lesz, mert azon csak a láncot kell kifejleszteni. Ugye most itt van az event, 1 óra alatt össze lehet hozni a 300k-t, egész hónapban az 2 TD (+ még a Leo PTA hónap közepétől az akcióban). Aztán hajrá.

Viszont a T34-el nincs kedvem farmolni mostanában (őszintén szólva kurvára elfelejtettem, hogy is kell vele játszani, pedig több, mint 2k csatám van vele)... Mert az első ilyen TX leárazás óta nem kell farmolnom, megvan a tank ára, mire elérek TX-ig.

---

Amarth: 8,45 helyett 8,82 ROF azért nem akkora rld time csökkenés (Ugye minél nagyobb, annál kisebb az időbeli csökkenés), konkrétan nekem már az 5,99 is megfelelt, ez olyan 5,5 lehet majd, kb, hogy igazodjon a T62A-hoz. :) De mondom, az az alfa... Na ahhoz nincs kedvem egyelőre. :D

Azt akarom, hogy féljenek, szidjanak, amikor a pálya másik végéből beleverek 5-900at az ellenbe. Mwahahaha. Aztán idejöjjön Reni a fórumra, és telesírja, hogy ez a szájbakúrt Maala mekkora egy kecseg. :D