banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    "Ha egy minimális kulturáltság szorult volna beléd, inkább gratulálnál azoknak, akik veled ellentétben elértek valamit, de te csak köpködni tudsz."

Nos barátom, én hogy a HUNS-osoknak gratuláljak az felejtős. Nem fogok itt isteníteni senkit. Tele van olyan emberekkel akik direkt azért mentek a HUNS-ba hogy megkapják azt a tankot (szánalmas, elég zsidó vonásra utal). A másik hogy én vagyok flém keltő?...már megbocsáss de a "csodálatos" Master91 és hasonlók folytatják a vitát amit netalán R3nton nem úgy szánt, hanem csak egy szimpla megfigyelés...Szerintem is elég "OP az a francia Tier 10-es TD és a másik gyöngyszem a ruszki TD-is. Láttam HUNS-osokat csatában, köszönöm én abból a dicsőítésből nem kérek. Szpecnyazban pedig csalódtam, régen nem ilyen játékos volt. Részemről ennyi.