World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
XVM config fájlában atállítottam az effi értéket wn-re(ahol effi volt azt csereltem wn-re) jo parhelyen volt, de semmit nem latok most az ertekekbol...sem effi sem mas, meg tegnap csinaltam de szerintem nem lett jo.
Valaki tudna esetleg segiteni?
Sziasztok!
A játékba a nevem: D_Marci
Keresek magyar játékosokat a játékban,aki akar nyugodtan bejelölhet.
Már régóta keresek magyar játékost,de eddig nemigen találtam.
Az appdatát vagy létrehozza, vagy neked kell odarakni. Anélkül szerintem nem fog menni. De próbáld ki. Rakd ell valahova a vargameing könyvtárat és nézd meg megy-e a játék.

Edorn
De úgy kellene, hogy a "Másik" gépre semmi ne kerüljön...
Amikor ellövik egy emberedet, vagy modulodat az is nullás. Egyébként azt vettem észre, hogy sebességfüggõ. Ha gyorsan megyek, gyakrabban van, hogy lepattannak rólam, vagy nagy beng és piros a képernyõ, de senkinek és semminek nincs baja.

Edorn
Kicsit elgépeltem. Szóval külsõ winyóra. Azaz "A" gépre rádugok egy külsõ wincsesztert (IDE, SATA, USB, mindegy). Feltelepítem a játékot rá. Lehúzom a géprõl a winyót és rádugom a másik "B" (céges)gépre. És játszok vele rajta külön telepítés nélkül. Van erre valami lehetõség?
Hát, ha az appdatát átmásolod, menni kell elviekben. Persze anélkül is mehet, ha indításkor létrehozza.

köszi a válaszokat.az akkor is nagyon fura hogy forditva ez nem így van.konkrétan engem vagy átüt vki vagy lepattan nagyon ritka az olyan (sokkal ritkább mintha én lövök rájuk) hogy nem sebzõdöm de pirossal jelzi a lövés irányát mintha sebzõdtem volna.gondolom ez a penetráló de nem sebzõ lövés megfelelõje.a pershing az még hagyján(bár megjegyzem a pluszban tankra felerõsitett úgy nevezett spaced armor nem a 2. vh alatt élte fénykorát) de elég gyakran megesik ez(gyakrabban mintsem hogy csak el lehetne siklani felette) velem egyszintü vagy kisebb tankokkal is.ezer/lövés árért a 3. ilyen lepattanónál már a wargaming édesanyját szoktam üdvözölni.fõleg a papír páncélú ellenfelek ellen.a dolog még bosszantóbb mivel rendszeresen nagyobbak ellen tesz be.akkor mondja azt hogy lepattantam fele ennyire sem zavar mint a nem sebzõ átütés.
a kv4-el még durvább lehet a dolog át tudom érezni.minél lasabb az újratöltés annál zavaróbb a kárba veszett lövedék.ami függetlenül attól hogy mit mond a legénység játék közben meccs utáni adatokban már lepattanó lövedéknek van jelezve.
amúgy én terveztem egy ennél sokkal kevésbé idegesítö játékot.hát drukkoljatok mert hogy lesz e belõle vmi az nem rajtam múlik.de örülnék neki mert az összes ilyen idegesítõ hiba kiiktatásával kisebb lesz az esély hogy dühömben kitépem a hajam😊
a wot tényleg csak egy nincs más ezért ezt használjuk féle megoldás.olyan mint a windows operációs rendszer😊
Koridor
Az is valami?
Én a KV4-el 4-et löttem a T50/2 oldalába eredmény 0 sebzés, 2 pattano, lánc, 0dm critical hit.

ximix
Nem tudom konkrétan mire gondolsz, merevlemezre amit rádugsz egy másik gépre, vagy hálózaton keresztül egy másik gépen?

ximix
Ma volt egy ilyen Himmelsdorf-os köröm 😊
Edorn
Nincs véletlenül olyan lehetõség, vagy módszer WoT telepítésénél, hogy küldõ winyóra telepítek, majd azt egy másik gépre csatolva játszok?
Javítés
+ a legtöbben NEM is visznek poroltót. Ezért nálam a Löwe az elsõdleges célpont.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Átütésre és sebzésre az amcsi prém tûnt jobbnak, de a német ágat húztam eddig prém nélkül, így a legénység képzése miatt is a Löwe volt a legjobb alternatíva.
Tigris 2-ig jutottam el, de csak 4-6k körül keresek vele, kb. 30%-ban mínuszba megy(ráadásul még nincs meg rá a fejlesztett ágyú 1k-s lõszerárral). Emiatt kellett egy pénznyomda.
Pedig ezt a tankot mind a 4 oldalról ki lehet gyújtani.
Legkönnyebb szembõl, hisz csak hason kell vágni.
Nem tudja úgy forgatni, hogy 1 167es átütésû ágyú ne vinné át. (ennél gyengébb átütés T8ban szerintem nincs is)
És általában szembõl támad, ergo...
9000 csatám alatt pedig 1x nem láttam Löwét hull down-ban lövöldözni.
Ezért ha én látok egyet elõre is nyalom a számat a potya sebzésért.
+ a legtöbben is is visznek poroltót. Ezért nálam a Löwe az elsõdleges célpont.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez nekem magas, van 670 csatám Löwe-vel, de nagyon ritkán gyullad ki, itt meg állandóan ezt olvasom, hogy "de szar napom van, ma még nem gyújtottam rá egy Löwe-re". <#fejvakaras><#vigyor0>
Westfield, t50-2, és lehet nektek nem újdonság, de át lehet ugratni a hídon 😄.
http://mwreplays.com/replay/YT5E5360QHCR/

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

a játékot nem ez rontja el ezekkel együtt lehet élni, a gond a rengeteg idiótával van akik nem tudnak eltalálni semmit, illetve gõzük sincs, hogy kéne mozogni (ezért nem is mozognak csak beállnak kempelni, nem mennek fel a hegyre pedig ott dõl el a csata stb.)
Vannak tankok amiknél spaced armor van, ez elnyeli elõszeretettel a lövedékeket. SuperPersing pl., vagy az orosz heavyk oldala. Van, hogy ha átütöd de nem sebzed az egy modulsebzéssel ér fel. 10 lövésbõl 2 sebzést kicsit furcsállom ennyire nem komoly azért a dolog. A leo seggérõl való lepattanás meg kb. egy idegesítõ momentum ami néha megesik. Ja és olyan is lehet ha száguldó scoutba lõsz egyet az is elnyelheti a lövedéket.

a játéknak nagyjából semmi köze a valósághoz,a páncélátütés és páncélvastagság értékek is csupán csak matematikai számításokra való számhalmazok,de mivel ezeket a számításokat a játék teljes mértékben randomizálva számolja,tulajdonképp minden alkalommal 50-50 százalék hogy a kilõtt lövedéked pattan e,vagy átüt,vagy átüt és nem sebez,vagy átüt és sebez is,ez a játék nem egy szimulátor,köze nincs a valós ütközetben jelentkezõ tényezõknek,látótávolság,ballisztika,terepviszonyok,idõjárás,semmi értelme folytatnom.
akit leköt a játék úgy ahogy van,azt is sokat és sokszor fogják idegesíteni a jelentkezõ anomáliák,csatáról csatára,napról napra,de mivel nincs más játék jelenleg ami kielégíthetné a harckocsirajongók szívét,ezért kénytelenek vagyunk ezzel beérni,és várni a patcheket mint a messiást,vagy épp várni egy olyan játékot ahol a játszhatóság és a valósághûség egészséges ötvözete megszületik.

de arra sokáig fogunk még várni😊
ximix
Sírok egy sort és is, mert kitagadtok😊
Nekem a kedvenceim a Sherman reinkarnációk M4xxx vagy lepattan az elejérõl vagy átütés 0 sebzés,ja hogy mi pattan le a szutyok 88L/56 Wittman forog a sírjában😊
valaki elárulná nekem mi a ráktól van az hogy az ostoba legénységem átütést mond de semmi kár nem keletkezik az ellenfélben??miféle átütés ez akkor?nagyobbak ellen igy sincs esélyem ehhez képest folyton közéjük rak(nem, nem vagyok könnyü tankkal).10bõl átlagban 8 lövés átüt amibõl jó ha 2 sebez nagyobbakon.bár a személyes kedvencem a 0 sebzés tigris p-vel a leopard hátsóján közvetlen közelrõl(kemény 2 cm páncél).ez a játék teljesen elmebeteg?aki cseppet is ért a tankokhoz tudhatja hogy átütõ lövedék a valóságban minimum harcképtelenné teszi a tankot vagy a legénységet vagy felrobbantja az egész tankot ha löszert ér.a játékban is elvárnám hogy legalább sebezzen.attól még hogy nem tankszimulátor.most akkor hogy is van ez?vagy én várok el túl sokat?
Nem tudom miért alakult ez ki bennem.
Ám szerintem a Löwe a leggyengébb T8 prém.
T10ig rakja, legkönnyebb kigyújtani szembõl, motorsérülés garantált, drága, lassú, csak a hülye nem lövi át.
Mondjuk ha tetszik, akkor jó. Te adtál érte pénzt. A lényeg, hogy neked megfeleljen. <#nevetes1>

Gyújtsál csak, de amíg próbálkozol, addig én is megpróbállak majd tökön rúgni... 😄
Addig örülj, amíg nem találkozol olyanokkal, mint én.
Én szeretem a prémtankokat szívatni, és ha van rá mód, akkor a Löwe van az elsõ helyen.
Ha nem gyújtok ki 1 Lõwét, rosszul érzem magam. <#nevetes1>

Tévedésben vagy. Elég szignifikáns a jelentõsége a kapott XP-re annak, hogy milyen tierû tankba sebzel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Churchill VII vagy M6 javasoljátok?

Löwét vettem, elsõ köröm vele:
1800 XP duplázva, 2271 dmg, 52948 bevétel. 😄
Köszönöm még egyszer!
jah, az xp-nél

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

lófasztnem

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A különbség máshol fog kijönni nem pedig a sebzésnél.

De tesz különbséget. Ezt tudom.

A játék nem tesz különbséget aközött, hogy a 3-as tankoddal 8-as tankokba lõsz 2000 dmg-t vagy éppen a többi 3-as szintûbe. Mindegy. A lényeg hogy sebezzél sokat, amit persze magas szintû ellenfelek ellen nehéz lesz, szóval ha valakit rendszeresen felvág magas szintre akkor az inkább büntetés az illetõnek mint inkább áldás, kivéve persze a franciskáknak meg az egyéb OP tanknak akiknek jók a tulajdonságaik mert minden szinten megállják a helyüket....

popey8
T10-et se lehetetlen prém nélkül kihúzni. Az IS-7/IS-4-hez én pl. a WG által adott pár napos prémet használtam csak fel. Egyébként teljesen prém nélkül húztam ki õket és nem volt túl nehéz feladat, csak idõigényes😊

Most viszont én is rászántam magam prémium vételére, mert több ágon is T9-nél tartok/tartottam és minél hamarabb ki akartam fejleszteni a T10 járgányokat, aztán persze 5 T10 tank + 2 T8 arty megvételéhez nagyon sok kredit kell, szal emiatt is. Nincs kedvem 2-3 körnél többet menni a Typeppal, úgyhogy kellett a többlet bevétel a többi tankkal is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hát ilyen szerintem a világon nincs 😄 ilyen táblázat
akkor kapsz jól exp-t ha nagyobb tiert sebzel...
ez az aranyszabály 😊
Victory Map: ! Ensk 2013. február 4. 14:20:13
Vehicle: ARL V39
Exp: 845 + Credits: 33 909
Achievements: : Sniper

Sebzés: 2029dmg + 1 spot, bementem a város közepébe aztán hadd szóljon több xp-t is kaptam pedig kevesebbet sebeztem mint ebbe:

Victory Map: ! Murovanka 2013. február 4. 15:09:51
Vehicle: ARL V39
Exp: 731 + Credits: 29 194
Achievements: : Halonen's Medal

Sebzés: 2100dmg itt meg hiába sebeztem többet, sõt ugye halonen medált is kaptam 2db type + 1 T34 kiikatásáért mégis kevesebb az xp meg a cr. Én meg azt nem akarom elhinni, hogy az 1db spot az majdnem +5k cr meg kb. 110xp. Egyébként nem tudom az artys dolgot nem artyzok😄.

Köszönöm a választ!
Ok, de ez 280as látótávval, és 0 páncéllal azért nem egészséges.
Hiába jó az álcám, olyanra kell használnom, amire nem való igazából?<#nevetes1>
akkor ha pl artyzok több xp-jön a spotból?

hát de komolyan ez van.. rengeteget TD-zek észrevettem, ha sürgök forgok a csatatéren jobban jön az xp mint ha távolról lövöldözgetek.

ha van pénzed t34re van pénzed lõwére is,viszont ha van tapasztalatod az amerikai tankokkal,mint a t29 és t32(csak a tornyot kint hagyva a domborzatot e módon kihasználva,a löveg negatív kitérítését igénybe véve)akkor jobban megéri a t34,ha gyors szinte közepes tankként használható cucc kell akkor a francia fcm 50t,ha van német legénységed és szereted a pontos jó átütésû ágyút akkor lõwe,ha szereted ha az ellenfelek 10bõl legalább ötször vagy nem tudnak átlõni vagy nullás sebzést csinálnak rajtad,akkor superpershing(az fele annyiba is kerül mint a lõwe és t34)ha td-t akarsz farmolásra akkor pedig prémium jt.
A dmg nem elég, kell hozzá sok kill, meg lehetõleg nagyobb tierû tankok kilövése nem túl nagy távból.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ok!
Ezen jót röhögtem.
Mit kell tennem, hogy sok xp-t kapjak?
Játssz jól!
De 2000es sebzés nem elég?
Credithez igen, xp-hez nem.

jó csak nem elég az xp-hez, pénzhez elég😊

Mit értesz ez alatt?
T5ös Td-tõl a 2000 sebzés nem jó?

Sziasztok,
mivel a család mellett nincs sok idõm játszani, de kellene pénz a modulokra, ezért szeretnék T8-as prémiumot venni. Melyiket ajánlanátok? A heavy ág érdekel. Továbbá ha pl. T34-est vennék, akkor gondolom hiába prémium tank, német legénységgel nem üzemeltethetõ?
Tudnátok tapasztalatokat írni, hogy tulajként illetve ellenfélként milyenek a T8-as prémek?
Köszönöm!
Master91
Is8+Jt áll a garázsomba, max. 3-5 napos prémmel, azt is kaptuk WG-tõl....
PsyhoApu
Mondjuk mellette persze alacsony tier-ben kell bizony játszani sokat. Mert azzal szaporodik a pénz. A nagyokkal inkább stagnál. Mondjuk én szeretek tier 5-6 környékén játszani. M18 nagy kedvenc.

http://kutyuszoba.blog.hu/

De még is csak lehetséges akkor😊.

PsyhoApu
Tényleg nem vészes T9-es tankot vinni prémium nélkül. Patton és az IS8 ha nem pusztul ki, és nem lövök gold lõszerrel, még egy sovány nyereséget is tud produkálni.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Mydgard
Mindenesetre t8-ig en is premium nelkul mentem, de itt mar annyira minuszos a tortenet, olyan keves a profit (sokszor nem rajtad mulik a meccs), hogy nyogvenyelos az egesz.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD