World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XVM config fájlában atállítottam az effi értéket wn-re(ahol effi volt azt csereltem wn-re) jo parhelyen volt, de semmit nem latok most az ertekekbol...sem effi sem mas, meg tegnap csinaltam de szerintem nem lett jo.
Valaki tudna esetleg segiteni?
A játékba a nevem: D_Marci
Keresek magyar játékosokat a játékban,aki akar nyugodtan bejelölhet.
Már régóta keresek magyar játékost,de eddig nemigen találtam.
a kv4-el még durvább lehet a dolog át tudom érezni.minél lasabb az újratöltés annál zavaróbb a kárba veszett lövedék.ami függetlenül attól hogy mit mond a legénység játék közben meccs utáni adatokban már lepattanó lövedéknek van jelezve.
amúgy én terveztem egy ennél sokkal kevésbé idegesítö játékot.hát drukkoljatok mert hogy lesz e belõle vmi az nem rajtam múlik.de örülnék neki mert az összes ilyen idegesítõ hiba kiiktatásával kisebb lesz az esély hogy dühömben kitépem a hajam😊
a wot tényleg csak egy nincs más ezért ezt használjuk féle megoldás.olyan mint a windows operációs rendszer😊
Én a KV4-el 4-et löttem a T50/2 oldalába eredmény 0 sebzés, 2 pattano, lánc, 0dm critical hit.
+ a legtöbben NEM is visznek poroltót. Ezért nálam a Löwe az elsõdleges célpont.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tigris 2-ig jutottam el, de csak 4-6k körül keresek vele, kb. 30%-ban mínuszba megy(ráadásul még nincs meg rá a fejlesztett ágyú 1k-s lõszerárral). Emiatt kellett egy pénznyomda.
Legkönnyebb szembõl, hisz csak hason kell vágni.
Nem tudja úgy forgatni, hogy 1 167es átütésû ágyú ne vinné át. (ennél gyengébb átütés T8ban szerintem nincs is)
És általában szembõl támad, ergo...
9000 csatám alatt pedig 1x nem láttam Löwét hull down-ban lövöldözni.
Ezért ha én látok egyet elõre is nyalom a számat a potya sebzésért.
+ a legtöbben is is visznek poroltót. Ezért nálam a Löwe az elsõdleges célpont.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
http://mwreplays.com/replay/YT5E5360QHCR/
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
akit leköt a játék úgy ahogy van,azt is sokat és sokszor fogják idegesíteni a jelentkezõ anomáliák,csatáról csatára,napról napra,de mivel nincs más játék jelenleg ami kielégíthetné a harckocsirajongók szívét,ezért kénytelenek vagyunk ezzel beérni,és várni a patcheket mint a messiást,vagy épp várni egy olyan játékot ahol a játszhatóság és a valósághûség egészséges ötvözete megszületik.
de arra sokáig fogunk még várni😊
Nekem a kedvenceim a Sherman reinkarnációk M4xxx vagy lepattan az elejérõl vagy átütés 0 sebzés,ja hogy mi pattan le a szutyok 88L/56 Wittman forog a sírjában😊
Ám szerintem a Löwe a leggyengébb T8 prém.
T10ig rakja, legkönnyebb kigyújtani szembõl, motorsérülés garantált, drága, lassú, csak a hülye nem lövi át.
Mondjuk ha tetszik, akkor jó. Te adtál érte pénzt. A lényeg, hogy neked megfeleljen. <#nevetes1>#nevetes1>
Én szeretem a prémtankokat szívatni, és ha van rá mód, akkor a Löwe van az elsõ helyen.
Ha nem gyújtok ki 1 Lõwét, rosszul érzem magam. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1800 XP duplázva, 2271 dmg, 52948 bevétel. 😄
Köszönöm még egyszer!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Most viszont én is rászántam magam prémium vételére, mert több ágon is T9-nél tartok/tartottam és minél hamarabb ki akartam fejleszteni a T10 járgányokat, aztán persze 5 T10 tank + 2 T8 arty megvételéhez nagyon sok kredit kell, szal emiatt is. Nincs kedvem 2-3 körnél többet menni a Typeppal, úgyhogy kellett a többlet bevétel a többi tankkal is.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
akkor kapsz jól exp-t ha nagyobb tiert sebzel...
ez az aranyszabály 😊
Vehicle: ARL V39
Exp: 845 + Credits: 33 909
Achievements: : Sniper
Sebzés: 2029dmg + 1 spot, bementem a város közepébe aztán hadd szóljon több xp-t is kaptam pedig kevesebbet sebeztem mint ebbe:
Victory Map: ! Murovanka 2013. február 4. 15:09:51
Vehicle: ARL V39
Exp: 731 + Credits: 29 194
Achievements: : Halonen's Medal
Sebzés: 2100dmg itt meg hiába sebeztem többet, sõt ugye halonen medált is kaptam 2db type + 1 T34 kiikatásáért mégis kevesebb az xp meg a cr. Én meg azt nem akarom elhinni, hogy az 1db spot az majdnem +5k cr meg kb. 110xp. Egyébként nem tudom az artys dolgot nem artyzok😄.
Hiába jó az álcám, olyanra kell használnom, amire nem való igazából?<#nevetes1>#nevetes1>
akkor ha pl artyzok több xp-jön a spotból?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezen jót röhögtem.
Mit kell tennem, hogy sok xp-t kapjak?
Játssz jól!
De 2000es sebzés nem elég?
Credithez igen, xp-hez nem.
T5ös Td-tõl a 2000 sebzés nem jó?
mivel a család mellett nincs sok idõm játszani, de kellene pénz a modulokra, ezért szeretnék T8-as prémiumot venni. Melyiket ajánlanátok? A heavy ág érdekel. Továbbá ha pl. T34-est vennék, akkor gondolom hiába prémium tank, német legénységgel nem üzemeltethetõ?
Tudnátok tapasztalatokat írni, hogy tulajként illetve ellenfélként milyenek a T8-as prémek?
Köszönöm!
http://kutyuszoba.blog.hu/
http://kutyuszoba.blog.hu/