banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Amikor kifejlesztettem és megvettem a Hetzert, nem gondoltam volna, hogy ez egy ennyire OP troll tank lesz, sőt kifejezetten féltem tőle, mert rossz emlékeim voltak róla.

Alig mentem vele pár csatát, de ez valami iszonyatosan brutális, főleg a 105mm-es trollcannon-nal. 4-5 szintű csatákban gyakorlatilag az ellenfelek 95%-át oneshottolom, a maradékba meg marad pár százalék hp. Rólam természetesen pattognak ezek a tankok. Sokszor már szinte nevetséges. Persze ha berak 6-osok közé (és sajna elég sokszor berak), nem sokat tudok tenni, mert nekik meg én vagyok egy lövés, de sunyi cigánykodó stílusban azért ott is ki lehet osztani alapos mennyiségű sebzést. Szó mi szó, nagyon pozitívan csalódtam ebben a kis tankban, 3-4-5-ös szintű tankok ellen abszolút halálos.