World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Victory! Map: ! Himmelsdorf 2013. február 3. 21:25:00
Vehicle: Comet
Exp: 4 062 (x2) + Credits: 41 715
Achievements: : Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
cyka blyat
azt sem tudtam melyiket lõjem! 😄

DarkHorse: naaaaaaaaagyoooooooon laaaaaaaaaaassúúúúúúúúúak
Igaz más kategória, de protom van most és szörnyû. Soha többet nem akarok olyan tankkal menni, ami nem tud legalább 30 km/h-t. Mire a frontvonalra érsz kilõnek elõled mindent, szal védekezéssel lehet nagyobb sebzést összeszedni, már ha nem 10-en jönnek rád.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Swedish people are albino monkeys
Mindent kifejlesztettem a kv-1s emen
mégsem kaptam meg az elit státuszt rá
ezt valaki tudja miértnem ????
elõre is köszönöm!
Na, megyek vissza Magickázni 😊
hahahahaha <#taps>#taps>
nem a kv-1 nerf tényleg nerf, de a su-85 nerf sztem buff 😄
(ne félj, TSen azóta is emlegetünk, hogy te vagy az aki az oroszoknál még a nerfet is buffnak tartod 😊 )
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
ha ésszel játszol nagyon jó kis TD
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
5 sec alatt tárazza a skulót, kurva pontos, jó átütés, jó sebzés, kiváló dpm ez mellé társul a jó mobilitás, jó álcázás... szerintem gyerekjáték vele alázni 😊
elég jó vele a statom, nem nehéz alázni vele 😊
Itt minden tankra kiírja külön az effit!
csak fel kell tölteni a dossier filet és elemzi!
C:\Documents and Settings\bejelentkezési név vagy fiók ide\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache
Jobbank nem jobb mint a Su-100 ... Nem?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Én általában kritikus hangnemben szoktam véleményezni a replayeidet (az elsõ csörténk egy kampinovkás t-44 replayed kapcsán volt), te meg már már pozitívan elfogultan írtál. :-)
Azt nem tudom, hogy mivel lõtt, én bemondásra elhittem a no gold szabályt (csaták elõtt prtscrt is csináltam a tankokról).
Mindkét csata sorozat elõtt volt félreértés, én a medesnél hittem azt, hogy nyilt mezõs, õ a hvysnél, hogy nyíltsisakos.
Én is visszanéztem õket, sajnos(szerencsére) én csak a hibáimat láttam. Igyekszem a saját teljesítményemet is kritikusan szemlélni. Legordítobb számomra a 3. medes csatánál a elkényelmeskedés. Illetve a 2. hvysnél a test felsõ részére rossz szögnél, illetve a torony közepéhez közel -leadott lövés jelentette.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- KV-1S won't lose the D-25 gun (SS: the question was actually whether the devs will remove the 122mm gun, move KV-1S to tier 5 and make a new KV-122 at tier 6)
- 25 percent random coefficient won't be changed
- new RU record: 740k online
- the devs try to issue cca 2 premium vehicles per patch, there might be even more occasionally, but the devs want to focus on the regular branches more
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
performance rating meg WN6 sokkal jobb, valós képet adnak
szóval kisebbséget felhozni egy példában és azzal igazolni az egységet téves következtetés.
Egyszerû sztereotip példával, csak, hogy üssön: ismerek egy dolgos cigányt, tehát mindegyik az
(t6 osok ellen persze)