World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radley Walters inkább már szerencse kérdése hogy mennyi retardált van a másik csapatba. Cometrõl csak olyan véleményeket hallottam hogy nem olyan jó már minta cromwell ami meg tudjuk opé 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
Miért van az, h az E-50-be szinte állandóan 1000 felett sebez az arty, fõleg a Gay Wagon Panther? MIÉRT? A rohadt életbe már<#violent>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Antimat
Szóval én elég béna vagyok, fõleg Comettel, és erre mi történik: az elsõ Radley-Walters medálom (3013 csata után) vele születik meg:

Victory! Map: ! Himmelsdorf 2013. február 3. 21:25:00
Vehicle: Comet
Exp: 4 062 (x2) + Credits: 41 715
Achievements: : Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

cyka blyat

Igen, mindent ki kell fejleszteni.

DarkHorSe
T-29 nagyon jo tank erdemes kihuzni😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Valakinek van tapasztalata az 59-16 t6 kínai szörnyeteggel? Olvastam a hivatalos fórumon hogy srác fölrakta az autoloaderes ágyút és megugrott jócskán a sebzése de én még a sima churchill vagy t150 seggét sem tudom átütni. Ahogy látom goldammo is alig nagyobb pen.

KV-3 tankról mit tudtok, érdemes kihúzni mert már ahhoz nem sok kell, vagy Amcsi M6 válasszam és késõbb a T-29 lenne jó választás?

Errefelé jött az összes tank mi meg csak 4 en voltunk itt! egy is 3 és 2 kisebb tank, õk nem mutatkoztak! nem mertek jönni megálltak a hegy lábánál! 😄
azt sem tudtam melyiket lõjem! 😄

popey8
Igen.

DarkHorse: naaaaaaaaagyoooooooon laaaaaaaaaaassúúúúúúúúúak

Igaz más kategória, de protom van most és szörnyû. Soha többet nem akarok olyan tankkal menni, ami nem tud legalább 30 km/h-t. Mire a frontvonalra érsz kilõnek elõled mindent, szal védekezéssel lehet nagyobb sebzést összeszedni, már ha nem 10-en jönnek rád.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

DarkHorSe
Black Princenek mennyi a max sebessege? Milyenek az angol heavy tankok?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

az is-t igen a kv-13 mat nem, az is szükséges?
szerintem mutass képet a fejlesztésekrõl és az a tuti 😄
popey8
Az IS-t és a KV-13-mat is?

Sziasztok valaki aki ért a játékhoz remélem tud segíteni 😊
Mindent kifejlesztettem a kv-1s emen
mégsem kaptam meg az elit státuszt rá

ezt valaki tudja miértnem ????
elõre is köszönöm!
kv-1-et muszáj volt kivenni, meg a 107-est tier5bõl...iszonyat OP volt
QuentinT
A SU-85 tényleg OP volt a 107 mm-es ágyúval, de még mindig egy jó td. Jól rejtõzik, mobilis, egész pontos az ágyúja, és azon a szinten elég az a 144-es átlag átütés - szerintem. Pláne, hogy a gutaütés kerülgetne vele, mikor a random istene szívóágra tesz és a jó kis 300-as sebzéseket intézné el egy sima "penetration" felkiáltással a program.

Ezen nem veszünk össze, su85-m csak addig volt amíg át nem mentem vele a következõ tankra, a KV1el viszont kínlódás nélkül kihúztam az S51-et.

Na, megyek vissza Magickázni 😊

"ne félj, TSen azóta is emlegetünk, hogy te vagy az aki az oroszoknál még a nerfet is buffnak tartod 😊 )"
hahahahaha <#taps>
nem a kv-1 nerf tényleg nerf, de a su-85 nerf sztem buff 😄
Azután Jancsika átszállt a KV1-be, mert egy éve olvasta róla hogy a 107-essel milyen OP cucc....

(ne félj, TSen azóta is emlegetünk, hogy te vagy az aki az oroszoknál még a nerfet is buffnak tartod 😊 )

pedig most jobb is... kapott egy marha pontos gunt a marha pontatlan helyet...
Jajj azt a TD-t úgy sajnálom, hogy nerfelték, még OP korában de imádtam😞

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

"nem nerfelik mert orosz 😊" mondta Jancsika, és beszállt az su85-jébe....

nem nerfelik mert orosz 😊
ha ésszel játszol nagyon jó kis TD
Értem. Hát, alkalom adtán majd kipróbálom 😊 Talán nem nerfelik ...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

na mentem vele most egy kört.... továbbra is azt gondolom hogy nagyon OP tier7 ben...
5 sec alatt tárazza a skulót, kurva pontos, jó átütés, jó sebzés, kiváló dpm ez mellé társul a jó mobilitás, jó álcázás... szerintem gyerekjáték vele alázni 😊
QuentinT
Fullozva egész mozgékony, meglepõen pontos az ágyúja a többi oroszhoz képest. Szóval a "távolról meglapulva lövészkedni, és ha gáz van gyorsan pozíciót váltani" stílushoz nagyon passzol.

su-100-m1???? istentelen jó TD 😄
elég jó vele a statom, nem nehéz alázni vele 😊
Amúgy szerintem fordítva kéne lennie, a SU100m1 kéne prémnek mivel sokkal gyengébb.
Nekem megvan a SU100M1 és a SU122-44 prém TD. Hát a 122-44 sokkal jobb mint a 100M1. Amiben rosszabb az a célzás idõ, a pontosság és a látótávolság.
szerintem igen! mert elkezdtem menni azokkal a tankokkal amin kicsi volt az effi és elkezdett növekedni egybõl! 😄

Itt minden tankra kiírja külön az effit!

csak fel kell tölteni a dossier filet és elemzi!

C:\Documents and Settings\bejelentkezési név vagy fiók ide\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache
Az egy nagyon jó TD. Mozgékony, néha még pattogós is, gyors újratöltés, elég T7-be bõven.

Srácok. Ennek a Su-100M1-nek van valami semmi értelme ???
Jobbank nem jobb mint a Su-100 ... Nem?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

bizony olvastam, de annyira meglepett, hogy nem válaszoltam rá :-)
Én általában kritikus hangnemben szoktam véleményezni a replayeidet (az elsõ csörténk egy kampinovkás t-44 replayed kapcsán volt), te meg már már pozitívan elfogultan írtál. :-)
Azt nem tudom, hogy mivel lõtt, én bemondásra elhittem a no gold szabályt (csaták elõtt prtscrt is csináltam a tankokról).
Mindkét csata sorozat elõtt volt félreértés, én a medesnél hittem azt, hogy nyilt mezõs, õ a hvysnél, hogy nyíltsisakos.
Én is visszanéztem õket, sajnos(szerencsére) én csak a hibáimat láttam. Igyekszem a saját teljesítményemet is kritikusan szemlélni. Legordítobb számomra a 3. medes csatánál a elkényelmeskedés. Illetve a 2. hvysnél a test felsõ részére rossz szögnél, illetve a torony közepéhez közel -leadott lövés jelentette.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaja én is gondolkodtam h bekempelek 1-2 mapon a kezdõ mellé... de áááá az unalmas .... pedig kellene az a kurva de langlade medál is
ximix
Most amúgy is 15000 rupi jár a defért neki ez kánaán😊

Kinek-kinek szaja ize szerint lehet orulni, vagy szomorkodni..

- KV-1S won't lose the D-25 gun (SS: the question was actually whether the devs will remove the 122mm gun, move KV-1S to tier 5 and make a new KV-122 at tier 6)

- 25 percent random coefficient won't be changed

- new RU record: 740k online

- the devs try to issue cca 2 premium vehicles per patch, there might be even more occasionally, but the devs want to focus on the regular branches more
én nem fogok tiltakozni a WN6 bevezetése ellen, mert míg az effim csak great, addig a WN-ek már piásak :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

popey8
Olvastad a neked szánt hozzászólásomat?

igen ez is igaz... gyanus is volt nekem hogy 2260 effi mellé 54% WR-volt neki 😊
Aki xvm-et használ nem csak az efft nézi, hanem a lejátszott csaták száma, eff és gyõzelmi arányt egyszerre. Ha valaki capeléssel és def pontokkal növeli az effjét annak a win rateje nem lesz elég magas az adott eff értékhez. Szóval szépen be lehet lõni ki milyen valójában...
de ebbõl is látszik hogy az effi rendszer nem valami jó....
performance rating meg WN6 sokkal jobb, valós képet adnak
akkor úgy mondom, hogy a high effisek nagy része nem ilyen, illetve kis utánanézéssel hamar kilóg a lóláb (pl itt túl magas def) :-)

szóval kisebbséget felhozni egy példában és azzal igazolni az egységet téves következtetés.

Egyszerû sztereotip példával, csak, hogy üssön: ismerek egy dolgos cigányt, tehát mindegyik az

de átverõs is... mert én "féltem" tõle holott nem olyan durva képességû csak sokat védett bázist 😄 volt vagy 6 de langlade medálja meg 40 kolobanov 😊
ximix
Attól még valós, mert azt effi kukkolok nem látják mibõl van a 2260 pont biztos fajin beverjük õket 3 perc alatt srác helyett a védem a bázist 10 perc .
ha valaki szélsõségesen játszik, mondhatni a haranggörbe valamelyik szélén csücsül, az nem releváns, innentõl õt felhozni példának értelmetlen szerintem :-)

Igen ebben egyet értek, ha be van forgatva akkor valóban a helyzet javul védettség szempontjából, de nem benjamin_breegekbõl áll a szerver (sajnos) ezért általában easy célpont.

koszi. meglesem ma.

Jacksont beforgatod élére akkor pattog mint a szar 😊
(t6 osok ellen persze)