banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Dehogy lesz jobb. Ugyanolyan kacat mint az AT8. Az is lassú, a furdulékonysága is ugyanolyan rossz mint az AT8-nak. A löveg kitéríthetősége szinte nincs. A löveg jobb oldalon van, ami nagy szívás tud lenni, ha a jobb oldalon van a fedezék, de teljesen ki kell állni a járművel, hogy tudj lőni. A kupola gyenge pont és nálam a homlokpáncél tetejét is elég gyakran átlőtték.
    Maga a 20 fontos löveg nem lenne rossz, de nem igazán szerettem. A rossz lövegkitéríthetőség és a lomhaság teljesen hazavágja a nagy RoF-ot. A nagy RoF-ot nyílt terepen és hosszú utcákban lehet kihasználni. Nem tudom ezeket az AT2, AT8, AT7 gépeket hogy a fenébe lehet jónak, sőt OP-nak tartani, szeméttelepre való az összes.

Most az AT15-nél tartok. Ez már egész használható. Bár a tűzereje nem valami nagy. Egyszerűen túl kicsi az alfa sebzése. Nem vagyok nagy alfa sebzés mániás, szerintem tier 9-10-es nehezken is bővel elég a 400, közepeseken elég lenne 320-350 (nem ám 390-440...), de egy lassú torony nélküli harcjárművön kevés az a 230/250. Normális paramétereket kellett volna kapni a 32 fontosnak és akkor egész jó lenne az AT15. De így az ISU, Ferdinand, AC Mle 48 mellett csak elmegy kategória.