World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom. Az elmúlt héten az is csodaszámba ment, ha olyan csapatba rakott, hogy legalább 50% esélyünk lett volna. Az átlag 5 és 25 között mozgott. Cseppet sem idegesítõ olyanokkal lenni egy csapatban, akiknek még az alapvetõ dolgokról sincs fogalmuk. Istenemre mondom, talán egész eddig nem találkoztam ennyi istenbarmával, ( tiertõl függettlenül) mint ezen a héten.
felkéne tennem az xvm-et és akkor nem idegeskednék mert elõre tudnám hogy lose-e vagy win....
hol találok múkodó képeset? 😄 régen szedtem le de nem múkodott 😞
Nagyon hullámzo hogy milyen csatába rak be.... délelött szivás volt csaupa 1-2K körösökkel rakott össze... 2-3 óra pihentetés( a játéknak és az idegeimnek) és legalább most 50% fölé hoztam a reggeli 10 kör bukót...
Tegnap késõn este mondom megyek pár kört valami nagyobb vassal ott már nincsenek nagyon ilyen teknikátlan paraszt gyerekek. Persze, aztán bele ért a bilibe a kezem. Állandóan a noob oldalra pakolt be!<#vigyor1> 10 csata alatt alig bírtam leduplázni a tankot, egyszerûen mindig vesztettünk. Na nefélj csak biztos csuklottak a wg-nél!<#nevetes1> Nekem is vannak szélsõséges napok mint mindenkinek, de általában kiegyenlítõdik az arány! Sõt inkább azt mondanám lassan de biztosan mindig több azért a végére a gyõztes csata.
Nem csak téged. IS-el 12/1win, 1draw... szóval <#rolleyes>

pedal to the metal...

Látod csak engem szopat a game 😄
eddig mentem vagy 6 kört Tiger P-vel abból volt 1 win :/
Huhh<#nevetes1> Szerintem mindenkit te öltél meg, még a tieidet is!<#eljen>
Ez faxa volt... pedig nem is fullos még a tank.
Victory! Map: ! Prokhorovka 2013. február 1. 14:24:12
Vehicle: Churchill VII
Exp: 3 942 (x2) + Credits: 43 327
Achievements: : Acélfal, Mesterlövész, Elit lövész, Hidegfejû, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
már ittam... de sajnos a sok idióta ellen az sem segít 😞
Mondjuk ez már a másik oldal, sajnos a szülõk túl sokat engedik gép elé ülni a nagyon fiatalokat is. Szerencsére az enyémek inkább mennek ki az udvarra.

Hát ez az!<#nevetes1> Fiatalok is olvassák, túúúúl fiatalok is olvassák! Miattuk kapott bant biztos a koléga! Nemhogy tanulnának meg ilyesmi hanem inkább a netet bújják, meg elszarják a másik játékát a world of tanks-ban.<#vigyor>
Ejjj látom nyûgös vagy!<#nevetes1> Igyál meg valamit! (Ha van még a jó kis pálinkádból)<#wink>
Master91
😄
Itt a februári Gift Shop:
http://worldoftanks.eu/news/5900-gift-shop-offers-february/

Azért az érdekelne, miért kell ilyen hangnemben írnod itt, pláne hogy a te chatbannodhoz semmi közünk. Ezt a fórumot fiatalok is olvassák, nem feltétlenül kellenek ezek a fajta megnyilvánulások, csak nyelvi szegénységed minõsíted ezzel. Nem megbántani akarlak, de azért kicsit lehetne kulturáltabban is, nem?

köszönöm <#nevetes1><#eljen>
NoparaWot
8.3-ra is van olyan lézeres mini map mod ? ha igen link plz, nem találom sehol 😞

Fasza!<#nevetes1><#eljen>
na még 2 óra a chat banból! teljen már le 😄 gyerünk gyerünk!
az összes fasszopót el akarom küldeni a k* anyjába 😄😄
nem igaz megint milyen faszok vannak.... ezt sosem fogom megérteni mi a kurva anyjukat élveznek a játékban??? :/
Sziasztok!
110-röl mi a véleményetek?

Új rész 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem drága a javítás/lõszer alapból. De volt a végén 2 KV-1S, az egyik oldalába kapásból lõttem 3 0ásat, szóval ott inkább váltottam goldra és azzal öltem meg õket. Ez viszont nyilván jelentõsen megdobja a számlát csata után.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Okay,köszi.
"tesco gazdaságos T34-85"Ezek szerint a t34-85 jó kis tank?
Mert ha nekem a kínai(is)bejön,akkor egyszer rá kéne feküdjek a nagy medve med tankjaira is.

Jaaa! Tehát 42ezret hozott a csata, de a levonások után 12ezerrel lettél gazdagabb. (nem olcsó a javítás/feltöltés azon a tankon)

ximix
Ezek a pirosak általában mindig cappelnek ha nem hullanak el 2 perc alatt, szóval nem véletlen hogy rájuk eléggé negatívan hatott a WN6.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

WN6 vs. EFF-re itt a jó példa. EU szerver stat. wotlabsban tárolt accountok alapján:

SERVER STATISTICS

Average Win Rate:50.71%
Average Tier:4.64
Average Efficiency:1120
Average WN6 Rating:825
Players Tracked:56561
Clans Tracked:876

Látszik is, hogy mennyivel csökkent a WN6 még átlagban is!

Ja, annyi pénzt kaptam a levonások után.

Én a WN6-os XVM-et használom. Ott gyakoribbak a pirosak a cap pontok megnyirbálása miatt. Ha nem is ilyen nagy számban, de azért gyakoribbak lettek a 600 alatti játékosok nagy tierben is. A low/mid tier meg elég gyakran néz ki így.
A Type58-ra meg csak Oddballt tudom idézni "tesco gazdaságos T34-85". Ilyen elmegy egynek kategória. Kis tankok ellen jó a gunja, de a nagyobbak ellen már sokszor kell goldot tölteni(IS,KV3, de a KV-1Sre is inkább rátöltöm), mert már a ruszki tankok oldala is megfogja a 120pent.

Arra gondolok, hogy a "Credits" mellett egyik helyen 42112 van alatta meg 12099.

ximix
Ez good 😊
Ilyenkor van, hogy látják a effidet óóóóóóó és elfordítod jobbra löveget és elindulnak arra mint a jóllakott napközisek, és akkor hé valaki a másik oldal ?, hé? , hahó?, na mindegy

Vagy jönnek veled ha jobbra fordulsz jobbra fordulnak ha balra akkor balra ha kinézel egy domb mögül már visszamenni nem tudsz, mert ott áll a seggedbe és nem érti, hogy csak kinézni szerettél volna majd vissza tolatni fedezékbe, vagy felmész egy dombra kukkolni 2 másodperc múlva 5-en vagytok ott mint a fecskék a dróton 😊
Mindegyik szám más értéket mutat, de oda van írva melléjük hogy pontosan mit.

Hi.Ezek a"pirosak"milyen gyakoriak?Nem hasznlok xvm módot,nem zaklatom fel magam.Vagy 10/9 csata ilyen?😊
Milyen a Type58?2napja végeztem a kínai t-34-el,csak még kicsit húzom benne a legénységet.Milyen az a 120pen 160dmg ágyú?

És IGEN!!! Köszi! <#wave>

pedal to the metal...

Jó reggelt Tanár Úr! Rég találkoztunk... 😊

Amellett, hogy egy rossz szót nem szólok most erre a hsz-re (pedig...), szeretném megkérdezni:
Miért van más összeg a 2.képen fent, és lent?

Battle of Noobs<#vigyor>
Úgy éreztem magam mint ha középiskolásként beszabadultam volna egy óvodába.<#nevetes1>

Patent.Helyreállt a világbéke a garázsomba.Végre nem kell csata induláskor is ezzel molyolni.

Yoyo
Ha bent vagy a lõszervásárlás ablakban, rákattintasz bármelyik lõszer ikonjára kidobja a lehetõséget a cserére, ugyanúgy mint a fogyóeszközöknél.

de hogy lehet visszaállítani az eredeti sorrendet? mert hiába cserrélgetem...

pedal to the metal...

Kösz a megoldást!
próbáltam mozgatni ctrl kombóval az ablakot de nem ment.Hagytam is a fenébe.

Az történt, hogy feltettem az IS-re a D10T-t. Még csak nem is mentem vele, de már vissza is raktam a D-25t-t. És attól a pillanattól kezdve- csak ennél az egy ágyúnál- a sorrend nálam is: APCR-HE-AP. És mivel van 5 HE, a többi AP, a HE-t tölti be... De eddig mindig az AP volt elõl. Idõ kellett, mire észre vettem és most nem tom, hogy kell visszacsinálni. <#fejvakaras>

pedal to the metal...

Tököm tudja!
Lehet,h valaki meghekkelte az akkontomat. 😄
amúgy passz.
Nem minden nap megyek vele,és néha elfelejtem idõben visszaállítani AP ra,de akkor ha már jó pár goldot kilõttem.

Ha cserélgeted a lövegeket akkor szokott megváltozni a sorrend.

-.-" amatõrök XD
miért van neked az elsõ ablakban gold? Nálam az összes tanknál ap-gold-he a sorrend. De én nem is tudtam, hogy ezt meg lehet változtatni...😄
Tényleg.Át lehet állítani az IS3nál,h ne alapból goldlõszert töltsön be?
Mert az elsõ ablaknál gold,másodiknál HE,és a harmadiknál van csak a normál AP lövedék,és értelemszerûen az elsõbõl tölt be.

Bameg, ez szopat!!! Valamiért felcserélõdött a HE és a Ap a játékban és elõször automatikusan HE-t tölt be... Ez mitõl van és hogy lehet visszaállítani????

pedal to the metal...

"és azon kívül 46-146-ig, akármit, akárhol lövök"

Tán nem HE-t kéne használni 😊

APval nincs az az isten hogy annyit sebezz, ha azt állítod mégis, dobj egy replayt plíz.

Van ma valami a levegõben... IS-el a top ágyúval egy 375-öst sikerült sebeznem és azon kívül 46-146-ig, akármit, akárhol lövök, Tier V- VIII-ig. <#fejvakaras>
Plusz nem találom el a T-150 tornyát 63m-rõl álló célpont, teljesen kitöltött célkörrnél????!!! Szép nap ez a mai...

pedal to the metal...

Nekem általában két fajta vesztes csatám van. Van a meggondolatlan, amikor nem figyelek eléggé vagy türelmetlen vagyok vagy csak benéztem. Ekkor általában némi sebzést kiosztva hamar elhullok. Van a másik - és ez a rosszabb - amikor az utolsók között pusztulok, de úgy ,hogy az ellenfélnek még legalább 10 játékosa van. És ezekre a csatákra jellemzõ nagyon a 0 dmg, lepattanó, lánctalp sebzés. Az ilyen csatákban még ha sokat sebzek, azt is kétszer annyi lövésbõl teszem mint általában. Legutóbb E100-al 3 lövésem volt. Mire találkoztam az enemyvel a fele csapat elhullott. Utána a túlerõ lenyomott. Ja és 0 dmg volt. 1 lánctalp, két crit.