World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol találok múkodó képeset? 😄 régen szedtem le de nem múkodott 😞
pedal to the metal...
eddig mentem vagy 6 kört Tiger P-vel abból volt 1 win :/
Victory! Map: ! Prokhorovka 2013. február 1. 14:24:12
Vehicle: Churchill VII
Exp: 3 942 (x2) + Credits: 43 327
Achievements: : Acélfal, Mesterlövész, Elit lövész, Hidegfejû, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
http://worldoftanks.eu/news/5900-gift-shop-offers-february/
az összes fasszopót el akarom küldeni a k* anyjába 😄😄
nem igaz megint milyen faszok vannak.... ezt sosem fogom megérteni mi a kurva anyjukat élveznek a játékban??? :/
110-röl mi a véleményetek?
Új rész 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"tesco gazdaságos T34-85"Ezek szerint a t34-85 jó kis tank?
Mert ha nekem a kínai(is)bejön,akkor egyszer rá kéne feküdjek a nagy medve med tankjaira is.
Itt megskubizhatod a spoilereket lenyitva .
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
SERVER STATISTICS
Average Win Rate:50.71%
Average Tier:4.64
Average Efficiency:1120
Average WN6 Rating:825
Players Tracked:56561
Clans Tracked:876
Látszik is, hogy mennyivel csökkent a WN6 még átlagban is!
A Type58-ra meg csak Oddballt tudom idézni "tesco gazdaságos T34-85". Ilyen elmegy egynek kategória. Kis tankok ellen jó a gunja, de a nagyobbak ellen már sokszor kell goldot tölteni(IS,KV3, de a KV-1Sre is inkább rátöltöm), mert már a ruszki tankok oldala is megfogja a 120pent.
Ilyenkor van, hogy látják a effidet óóóóóóó és elfordítod jobbra löveget és elindulnak arra mint a jóllakott napközisek, és akkor hé valaki a másik oldal ?, hé? , hahó?, na mindegy
Vagy jönnek veled ha jobbra fordulsz jobbra fordulnak ha balra akkor balra ha kinézel egy domb mögül már visszamenni nem tudsz, mert ott áll a seggedbe és nem érti, hogy csak kinézni szerettél volna majd vissza tolatni fedezékbe, vagy felmész egy dombra kukkolni 2 másodperc múlva 5-en vagytok ott mint a fecskék a dróton 😊
Milyen a Type58?2napja végeztem a kínai t-34-el,csak még kicsit húzom benne a legénységet.Milyen az a 120pen 160dmg ágyú?
pedal to the metal...
Amellett, hogy egy rossz szót nem szólok most erre a hsz-re (pedig...), szeretném megkérdezni:
Miért van más összeg a 2.képen fent, és lent?
Úgy éreztem magam mint ha középiskolásként beszabadultam volna egy óvodába.<#nevetes1>#nevetes1>

pedal to the metal...
próbáltam mozgatni ctrl kombóval az ablakot de nem ment.Hagytam is a fenébe.
pedal to the metal...
Lehet,h valaki meghekkelte az akkontomat. 😄
amúgy passz.
Nem minden nap megyek vele,és néha elfelejtem idõben visszaállítani AP ra,de akkor ha már jó pár goldot kilõttem.
Mert az elsõ ablaknál gold,másodiknál HE,és a harmadiknál van csak a normál AP lövedék,és értelemszerûen az elsõbõl tölt be.
pedal to the metal...
Tán nem HE-t kéne használni 😊
APval nincs az az isten hogy annyit sebezz, ha azt állítod mégis, dobj egy replayt plíz.
Plusz nem találom el a T-150 tornyát 63m-rõl álló célpont, teljesen kitöltött célkörrnél????!!! Szép nap ez a mai...
pedal to the metal...