banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Első benyomások E-25-el 10 csata után (Toweliee-nek főleg): én, mint átlag (főleg medes) játékos, átlagban 1300 sebzést tudtam produkálni vele 10 csata alatt, ami szerintem nem rossz, de ezt szerintem simán felül tudja múlni egy nálam tehetségesebb játékos. Akkorát sebez, mint a Panther szívószála, csak kb. 2x olyan gyorsan lő, gyorsan szűkül és elég pontos, 79%-os találati arányom van vele, úgy, hogy nem nagyon álltam meg sose teljesen beszűkülni. Az átütése abban a tier tartományban, ahová bedobálja, maximálisan elég. Főleg 5-6-7-be dobálja, ha 8-asok közé mentem, sose volt több 2-3db-nál. Minden csatában a lista felső felén voltam. Ja, és rohadt alacsony. Az biztos, hogy ezt is szokni kell, mert olyan, mint egy TD meg egy gyors medium keveréke.