World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig engem egy vasárnap délután szopatott, gondoltam kicsit tolom a tankot reggel melo nyugodtság kell .. 26 meccset bukktam folyamat mind1 mivel mentem, akkor is szívózott. Garage battle izgi lessz ... akkor én majd szépen sórban beviszek 4 artyt 😊

pfff nekem is kurva jól indul a nap... egybõl 3 semmirekellõ csapatba tesz be a sok kibaszott gyökér közé.... hihetetlen.... egyszerûen hihetetlen!!!!!!!!!
A napokban nekem is nagyon szerencsétlenül adja. Vagy olyan a sorsolásom, hogy esélyem sincs még sebezni se nagyon. Vagy bármit is teszek hozzá. Nem ritkán felül múlva a középszerûségemet, de ez sem elég.. vesztés van 5-10 es sorozatokban...
T5,6,7 bárhová megyek.
Igaz, hogy leszarom a statot, nem is játszom annyit és sose leszek fizetõ vendég, hogy "komoly" legyen, de ez több mint bosszantó tud lenni, ha ilyen rossz hullámba kerül az ember.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ebben én is benne lennék! ez jó ötlet! mostanában agyamra ment a sok kis gyökér o.O 6-os 8-as századba jönnék én is szívesen.. igaz csak hallgatózni tudok, beszélni nem 😛

na indulhat a mai tankozás 😄 tegnapi napom egész jó lett ahhoz képet 😊
és 16:34-kor végre lekerül rólam a chatban 😊 ez a jó hír... a rossz az hogy fogyóban az almapálinka <#rinya>
Hi all!
Szoktatok mostanában századozni?Milyen gyakran,kikkel és milyen idõtájt,milyen tierben?
8-10 hónapja OTEP által szervezettben részt vettem és tetszett,kéne lassan 1 kis változatosság.
THX.

Haha, bele akartam olvasni a kommentekbe, de valakinek már az elsõ mondatban magyaráznia kellett a "miért is nem a tigris a világ legjobb harckocsija" témakörben.

A német medek várósak.

Random_
Tegnap legalább 3 körben voltam balfasz, de kettõben tuti. 😊

Egyiket buktuk volna KV-1S-el voltam és ketten maradtunk a végére. Lett volna esélyünk életben maradni, de én ráuntam és benyomultam az ellenség közé. Még, ha bukó is lett volna, akkor is megspórolok egy teljes tank javítást. Amúgy jó kör volt, mert mi ketten tartottunk egy oldalt, de kevesek voltunk.

A másik körben a T-150-el voltam és egyszerûen álom az a tank, csak a végén elvesztettem a türelmem és bevágtattam az ellen bázisára. Azt gondoltam sérthetetlen vagyok, de nem. 😞 Azért 5 killt sikerült összehozni, de kicsit több türelemmel még lett volna pár kill és életben maradhattam volna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az elmúlt két napban olyan szinten szopat a MM és a random,h elmondani nem tudom.Az ARL39 td-m 15bõl 13 vereségre van ítélve.Sebezhetek ölhetek mindegy mert akkor is bukó.Éreztem,h baj lesz mert 80%winrate és 1,9 kill átlagom volt vele.Most már sehol sincs ez a stat.Volt olyan köröm,h csak golddal lövöldöztem és hiszitek vagy sem 9 sebzésem volt a csatában.Amiatt mert kilõttem a 9hp val rendelkezõ tankot.Onnantól fogva csak lepattanó és 0dmg találataim voltak.Átlag 300pen nem volt elég tier6 ban.És lassan mindegy,h milyen vassal megyek be mert ez a sláger.
Érzésem szerint ha elõbb-utóbb nem változtatnak ez lesz a veszte ennek a játéknak.Jó a játék de amit a háttérben mûvelnek,az már több mint gerinctelenség.

köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tökéletesen igazad van.
Csak egyrészt amikor ezt összeraktam, akkor már baromira nem akartam az efféle gyökerekkel együtt játszani. 2 percet megért, mert így nem a csetben küldtem el valakit a pcsába az utolsó csatában.
"Senki nem hal bele": aham', csak a játékban azok, akiket melléjük rak be az MM. Jó lenne, ha csak században szopatnák magukat és randomban nem hívnák ki maguk ellen a sorsot.

XVM

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ez a színes valami mod?

Ezzz mi?
Nem elég az idiota matchmaking + rájön hogy az IS-2es nagyágyujával 4 lövésbõl 4 penetration 0dmg-es sebzéssel...
2 db a (láma tank) KV-1S be
1 db a francia 7 TD-be
1 db a black prince-be
Elmennek a jó Q-anyukájukba a készitõk hogy ilyen "elõre eldöntött" csatába még sebezni sem lehet.
Nem nagyon hallottam még errõl az enginerõl ezért lehetett hiányos az ismeretem. Viszont ha ez a Vision engine van annyira jó mint maga a havok fizikai része akkor valóban jól jártunk😊.

[/url][/img]

OMG Mekkora kört mentem lorival😄 3 vs 1ben ki TD-ztem 3 másik artyt hát ez nagyon nagy volt 😄
Nem csak fizika. A cég vett egy grafikai motort 2011-ben. http://en.wikipedia.org/wiki/Vision_(game_engine)

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

na nekem meg is volt az agyfelbaszás így lefekvés elõtt 😄
ellenség KV-4ese kilõhetetlen volt-.-" de utálom azt a geci tankot.... amsu hozzá képest papírrepülõ..... 5 tank kellett hogy lõjje de még akkor sem! 200mm penetration nem viszi egyszerûen azt a szart! 😄
naná hogy áll bent 1 a garázsomban xDD
rengeteg jó játék van ahol a havokot használták fizikai enginenek pl: Company of Heroes, F.E.A.R., Just Cause 2, Skyrim és a lista gyakorlatilag végtelen.

Már elõre félek.
A havok az fizikai engine az felelõs a ragdoll effektekért/collisionért stb. de emellé még fog kelleni egy grafikus engine is, az meg majd érdekes lesz, hogy mit vadásznak maguknak ha ezt leváltják😊.

http://www.youtube.com/watch?v=b7reUEILI3k Gondolom hasonló szinten lenne mint ez. Persze biztos csinosítanának még rajta, de határozottan tetszik.

Ez már nem az én szintem informatikában, de ha a dinamikus idõjárásra gondolsz akkor az is egy plussz pont lenne a wg-nek.

Fec papa kösz de kihagyom 😊) Anno a Mardert is azért adtam el, mert hihetetlenül káros hatással volt az egészségemre az a töketlenkedés ami ott folyik.
Ebbõl talán a grafikai motort várom legjobban. Ha tényleg a havoc engine jönne, akkor nem csak hogy jobban nézne ki mint most, de a gépigény is jelentõsen csökkenne. Nem ártana.

Fec papa
T82, t40 teljesen korrektek és lehet azokkal is darálni. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Sippie
hogy artyzol? Igen... tényleg buzis. 😄
Én nem akarlak csesztetni de ahelyett, hogy kórósan vadászod a nem legjobb játékosokat és ahelyett, hogy most összeállítottad volna ezt a montázst mehettél volna 4 kört. Az erre felhasznált idõt fordíthatnád a saját épülésedre is.
De, hogy kérdésedre válaszoljak: haveri / munkahelyi társaság, legfõképp olyan emberek akik hobbiszinten ûzik a játékot és nem cw-znek, csak szeretnek max szakaszozni, századozni. Senki nem hal bele.
Állítólag idén (info).

A Wolverine nincs kikutatva, elõröl kéne kezdenem az ágat, ehhez viszont nincs ingerem. T5 meg meg ami alatta van idegesít 😊 Pedomacizni ok, de egyedül akkor se (ill. ott a T1 Cunningham a Hispano löveggel kizárólag szakaszban). Ha tehetem free xp-bõl átugrom az elsõ 5 szintet, ott még a legénység se megy fel annyira, hogy érdemes legyen megtartani. Még alszom rá egyet, de szerintem a Jacksont választom.
ximix
Ó jee komoly károkat okoztam, még jó hogy ez lett a dupla 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma esti hall of fame.

No comment.
Illetve egy kérdés: ezek mégis milyen célból megalakított klánok lehetnek?

hát jó lenne ha idén jönnének 😊 azok engem is érdekelnének
😊 Ezt a magyar vasakat várom dolgot úgy mondod, mintha a közeljövõben jönnének. Vagy lemaradtam valamirõl, és tényleg jönnek a magyar tankok?

hehe, nagyon zsíroskolbász kis TD 😊 csak ajánlani tudom....
Fec papa
Nekem is bejön, bár én még csak 170 meccs körül járok de szintén 66%os winrate magasságában. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

pffff Wolverine nélkül semmit nem ér a WOT ember 😄
persze ha szereted a tier5-öt.... 100%-os álcával meg Álcahálóval egy bokor mögött olyan álcája van ennek h hihetetlen 😄
és ugye nem kell megmozdulnod mert forog a torony.... darál mint állat, durva tûzgyorsasága van, átütése is jó viszonylag tier5be...
statom: 394 csata 720 kill 65% WR és ezzel sose mentem szakaszban 😄
2 Halonen medál 24 top gun... nem kifejezetten az a top gun vadász TD de szerintem iszonyatosan élvezetes vele menni... legalábbis nekem nagyon bejön 😊
Még egyik td-vel sem mentem 😊 Heavy ág van meg végig + a med T20-ig. Ez most adna valamiféle új játékélményt mert most nincs újabb célom. A magyar vasakat várom.
Ez konspiráció nélkül így van. Pusztán matek.

ugye nem azt akarod mondani hogy még nem mentél Wolverine-el? Ugye nem? <#ijedt>
ne viccelj.. imádom!

A legénységem elég poor, a legnagyobb ágyúval iszonyat mit kaszál...
A torony páncélzata meg kiváló, volt már 15 lepattanóm is 😄

Mondjuk nem egy ferrari..

Bokros vagyok, fõ motivációm az, hogy meg akarom lesni, hogy mit tud egy forgótornyos td. Köszi!
namármost... a gun ugyanaz! MM-el nincs gond.. fullosan simán jó ez a 90mm-es gun tier6-7 ellen...
aztán hogy Hellcat-et vagy Jackson-t akarod-e megvenni az már csak rajtad múlik 😊
Ha sebesség kell akkor Hellcat, ha páncélzat akkor Jackson
Ha bokorban ülõs TD kell akkor Jackson, ha elsõ sorban akarod élvezni a csatát akkor Hellcat

én biztosra megyek... amint meglesz a zsé a Jackson-ra megveszem azt is 😄
az lényegében ua. mint a Wolverine... csak jobb gun, jobb páncélzat és jobb ellenfelek 😄
Épp ez a dilemmám. A mostani MM-el melyikkel lehet jobb köröket futni? A további USA td-k nem motiválnak, viszont a kettõ közül melyiket ajánlod, ajánljátok?
Egy kis toborzás. 😊

Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
Link a csapathoz: HUNS - Underdogs

Követelmények:
- Performance rating az utolsó ~1000 csatában 2000 pont felett legyen!
- 60% körüli gyõzelmi arány.
- 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
- 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
- Lehetõségeidhez mérten maximális aktivitás.
- Minimális kezdõtõke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítõkre, álcafestésre.)
- TS3 használata.

Top eredmények:
Go4WoT 70 - 4. hely(150€😉 - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_70/rankings/

Go4WoT 81 - 1. hely(400€😉 - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_81/rankings/

World of Tanks Poland East Qualifier - 2. hely(35.000 gold) - http://www.esl.eu/eu/wot/iempoland/east/rankings/

Go4WoT 87 - 2. hely(250€😉 - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_87/rankings/

December Finals - 4. hely - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_89/rankings/

Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklõdhet ezen a fórumon, ingame vagy akár a hivatalos EU fórumon is.

chaten vagy itt a szobában??? 😄
chaten nem tudok mert chatban-t kaptam, a szobában meg nem fogok mert hülyének néznek 😄

OFF OFF:
tök megvagyok elégedve ezzel a Hellcat-el 😄
90mm-essel abszolúte zsír "TD" 😊
lehet visszaveszem majd a Jackson-t is.. anno megvettem de 76mm-el annyira gagyi volt h feladtam :S 90essel szerintem az is zsíroskolbász lehet 😊
OFF ON!
Ha idegesítenek, akkor káromkodj egy jót. Az tök egészséges!! 😊

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Cigizõ kagylók 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Pales27
Az mi is?

nanehogy behozzák a szmókshellszt!!!!!! lenne 2 fps-em! XDDD
Master91
- apparently, the Leopard's gun L7A3 might be even more accurate and have faster aiming than the one of the E-50M (SS: 0.28 mentioned)

- no special matchmaking for platoons is planned (SS: for example for the cases where one team recieves one platoon of 3xHT8, another 2xMT6)

- SerB doesn't see any suitable tanks for German premium T8 med tank

- smoke shells and generators are difficult to implement technically, they will come in distant future

Nem, de akkor legalább nem itt lennének és nem engem idegesítenének...
ha lesz gyerekem tuti nem lesz drogos, alkoholista fasz
persze azért megnevelném hogy sörbõl és pálinkából csak a minõségit igya meg 😄