banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hát te nem tudtad? Foxi felette áll minden kritikának, ha ő tékázza illetve koccolja le az általa nem megfelelően cselekvőnek ítélt játékost, vagy csak mert épp olyan kedve van, illetve ha épp alpári proli stílusban osztja a népet ingame illetve global chatben, az teljesen elfogadott és oké, sőt még illik meg is dicsérni érte a buksi kis fejét. De ha valaki ne adj isten őt tékázza le, akkor az illető instant mocskos áruló noob lengyel paraszttá avanzsál.
    De cserébe napi szinten, mintegy "elejti" az aktuális statjait, killjeit, xp-it, természetesen aki azt hinné önfényezésből, az tévedésben él, csupán a világ tudni akarja mindezt. Akarja. Kész. Ja és ilyenkor magától értetődik, hogy mellé kell szúrni némi hisztit is, mint "jajj de nem megy ezzel a tankkal, csak 2,7 a kill rátám vele", vagy "ilyen fost még nem láttam, hülyék a csapatok is, most nézzétek meg, csak 62% a winratem vele, bezzeg múltkor a...". Aki gyakran jár facebookon, annak ismerős lehet a jelenség, mikor tizenéves tinilányok jóformán félmeztelen képeket tesznek ki, "jajj de ronda vagyok" felkiáltással, amire aztán persze beindul a "dehogy is, nagyon gyönyörűséges vagy" komment-lavina.