World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is kéne valami "szépet" írnom 😊😊
szereted a kínai tankokat? 1688 szavazatból 286 ment az IGEN-re XDDD
csupán átlag alatti gamer vagy mert nincs 1900 effid 😊
ilyen egyszerû! 😄
S pláne ilyenkor a többiek akarnak kilépni.
Egyedül is összejön a 1.5óra szopóka,mindegy mivel megyek és mit csinálok.
én T18 szakasszal baszogatom az embereket... abból kellene összehozni egy 3as szakaszt mert kellene az a kurva kritikus együttmûködés medál...
de nem nagyon akar jönni senki :S
jó múltkorjában mentem egy 3ast.... 11kill összejött elsõre... naná hogy nem 12!!!!! -.-"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Csata: Malinovka 2013. január 31. 15:00:59
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 939
Szerzett kredit: 32 095
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Kapálós körök lennének..
Ez is csak azért lett meg,mert ment a bújás nálunk az összes tier 7nek.
1.4k dmg+2.7k spot dmg.
"akkor nem jól választjátok ki a tankokat"Ez is mi?
Nem 2db pz4 megy amx 1390-el.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A platoon miatt pedig rendszeresen(miattunk)3x1 tierrel kevesebben vunk.Ez nem fikció,hanem rendszeres.
Megyek olvasgatni.
Én se tudok mindent... pl. alig találkozok Obj.263-al és nem tudtam hol kell lõni... erre jó ez: http://lmgtfy.com/?q=world+of+tanks+object+263+weak+spots
egyszerübben: sehogy, csak belelátod
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szóval ezután inkább azt mondom hogy nézzen elõször mindenki magának utána amit nem tud. Elvégre mindenki ismeri a gugli+olvasás kombót.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- ráférne a FAQ-ra egy alapos kiigazítás, rengeteg változás és újdonság van
- bõvíteni kéne a tankismertetõt, ez egy totál jó kezdeményezés
- be kéne írni a fejlécbe, hogy mielõtt kérdezel olvasd el a FAQ-ot (hiába nagy és zöld, nem egyértelmû sokaknak).
Én a is a 2.meghatározással illetném magamat, nem is ismerem minden egyes tank/épület/bokor gyenge pontját, páncélvastagságát, ágyúméretét, sebzését/átütését stb. De azért engem is érdekel, hogy milyen egy magasabb szintû tankkal csatázni?
A WoT a nemlétezõ kerítések ellenére is egy igen komplex makroval bíró játék. Tudomásul kell venni, hogy nem való mindenkinek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csak az zavar, hogy akiknek már a könyökén jön ki, az inkább ne szóljon, minthogy rossz irányba menjen el a társalgás.
2. Ha nem tervezel ezzel a játékkal hosszú idõre, akkor hagyd inkább az egészet, és ne játsz t5 felett! Nekem is kevés az idõm, ezért nem is klánozok, de nem is játszok semmi mást. Ha csinálsz valamit, igyekezz úgy csinálni hogy élvezd, és ez csak úgy fog menni, ha jól csinálod, legalábbis közepesen jól, vagy csak közepesen (mint pl én, asszem nem vagyok sem jobb, sem rosszabb egy közepes gamernél).
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Amúgy többen azért viseltetnek elõre negatív kritikával dolgokat, mert tapasztalatuk van ilyen téren, és nagyjából unják. Vannak, akik türelmesek tízezredszerre is, ugyanazt nyomják el újra és újra, vannak olyanok, akik tizedszerre már a fejét ütnék a delikvensnek, hogy miért nem képes megjegyezni.
Az utóbbiba tartozok majdnem én is, sokaknak segítettem már nemcsak ebben a témában, de már úgy, hogy "te lökött, ezt így kell, nem úgy" vagy "bazzeg, miért vagy ilyen hülye, ezt így kell".
De már nem szokásom, mert kifárad az ember.
Vannak olyanok, akik mindenáron segítenének, de nem úgy teszik, ahogy azt mások elvárják. Vannak olyanok akik segítenek, de minek.
Egy publikus játékba mindenki beléphet, és így qrva nagy a merítés életkor, IQ, játéktudás, általános ismeretek terén.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A Ti idõszámításotok szerint, 1 NAPJA játszom a játékkal...
Akkor a faxomat baxogattok itten! Most komolyan!
Szpeci: elhiszem, hogy Te jártas ezekben a dolgokban, örülök neki! Légyszíves, szólj, hogy mikor játszol a játékkal, mert szeretnék Veled egy csapatban menetelni! (vagy rákeressek a nevedre amikor játszom? melyikre? odball, szpecnyaz?)
Ennyire balanszolva volt, hogy nem lehetett eldönteni hogy melyik éri meg jobban.
Ha jól emlékszem úgy 3-4 petch alatt jutottunk el a mai lõszer "típusokhoz", tehát már biztosan az AP a jobb.
És nem csak én voltam ezzel így, mert itt, sg-n is nem egyszer meg kérdeztem mint bétába, mint amikor vissza tértem, és nem lehetett eldönteni.
1 év után nem jött magától rá, igen, ez súlyos dolog, de most mikor rá jöhetne leköpitek. Nekem meg ezzel van a bajom.
Néhány hozzászólással lentebb leírtam a lényegét.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
hasznos tippek scoutoknak, gyengepontokról info stb.
replayek jól sikerült körökrõl
slow pc packos sráctól szintén replayek, kisebb tierû tankos replayek is vannak
tank/patch ismertetõk (némely tankos bemutató régi már)
myreplays.ru youtubes csatornája