World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fúú overlord kapja ám a blogjában az áldást a kínai szarok miatt XDDD
nekem is kéne valami "szépet" írnom 😊😊
A type t34-el tegnap 1923 eff-el fejeztem be😊

hahaha Overlord szavazása nagyon fail 😄
szereted a kínai tankokat? 1688 szavazatból 286 ment az IGEN-re XDDD
tuti nincs manipulálva 😄
csupán átlag alatti gamer vagy mert nincs 1900 effid 😊
ilyen egyszerû! 😄
Hi.Persze vágom én,h így van és nem gyártok konspirációkat,de az már feltûnt az utóbbi 2-3hétben,h ha egyedül megyek,utána platon(2-3mindegy)azonnal 1.5óra szopóka jön.
S pláne ilyenkor a többiek akarnak kilépni.
Egyedül is összejön a 1.5óra szopóka,mindegy mivel megyek és mit csinálok.

Bemásoltam azt a töltési idõ modot,de nem csinál semmit.Hogy kell telepíteni?
De.
jaaa ok
én T18 szakasszal baszogatom az embereket... abból kellene összehozni egy 3as szakaszt mert kellene az a kurva kritikus együttmûködés medál...
de nem nagyon akar jönni senki :S
jó múltkorjában mentem egy 3ast.... 11kill összejött elsõre... naná hogy nem 12!!!!! -.-"
Ugyanmár Destydeme, te régi motoros vagy a játékban. Nekem most ért véget egy majdnem 1 hetes lejtmenet, esett a win rate, esett az eff, mégse jut eszembe konteókat gyártani, mivel hosszú távon még így is plusszos vagyok. Szóval egyszerûen csak belefutottatok egy rossz szériába ami majd véget fog érni.
prémium B2

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Imrusssss
Valaki nem tud olyan skineket adni hogy az összes tankot lecseréli és mutatja a gyenge pontokat?

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013. január 31. 15:00:59
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 939
Szerzett kredit: 32 095
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Kapálós körök lennének..
Ez is csak azért lett meg,mert ment a bújás nálunk az összes tier 7nek.
1.4k dmg+2.7k spot dmg.

Az kb akkora cheat mintha meg hakkelnéd a szervert😄

Látom sok az okos.Az mm besorolásra sincs szükségem...Nagyon jól tudom mi mikkel megy.
"akkor nem jól választjátok ki a tankokat"Ez is mi?
Nem 2db pz4 megy amx 1390-el.

az mi az? T18?
vagy 3 puffancs 100% toptier, 100% winrate :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

de ha igazán biztosra akar menni az ember akkor t10 szakasz kell... ott 100%-ban top tier vagy 😊
tier9 szakasz a legjobb 😊 90%-ban top tier vagy 😄
akkor nem jól választjátok ki a tankokat

Jaja ember, take it easy!
Nem szoktam 1 órát úgy menni,h mindenki 2-3 tierrel magasabb nálam...
A platoon miatt pedig rendszeresen(miattunk)3x1 tierrel kevesebben vunk.Ez nem fikció,hanem rendszeres.

na mi a veszekedés (trágya) tárgya??? had szálljak be én is!!!! <#hehe>
Te tényleg bunkó vagy.
Megyek olvasgatni.

+1
Én se tudok mindent... pl. alig találkozok Obj.263-al és nem tudtam hol kell lõni... erre jó ez: http://lmgtfy.com/?q=world+of+tanks+object+263+weak+spots
úgy, hogy te felvázoltál egy fikciót, amire õ válaszolt egy másik fikcióval :-)

egyszerübben: sehogy, csak belelátod

ximix
😊 azt hiszem a felsoroltak közül MM-hez egyiknek sincs köze.

WoTwiki MM
Önérzeteskedés helyett inkább mindenki érdekében kezd el olvasgatni azokat a linkeket, amiket csak az elmúlt egy oldalon belinkeltek más jószándékú, ámde kissé naiv fórumtársak, akik nem bánják ha keresõmotornak nézik õket.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez milyen kérdések?Mi köze az eff-nek ehhez?Mufflon?Vagy valami vicces hsz volt tõled?Ha már van prem fizetve a platonhoz,akkor az lenne a minimum,h nem vagyunk konstans a legkissebbek!

Van prémfiók vagy nincs? Milyen a win rate / eff kombó? Áldoztál mufflont csata kezdés elõtt? Ez így marha kevés info, hogy választ kapj.
Rám gondoltál? ("vérpistike")

Hi.Az hogy van ha 1edül megyek akkor egész értelmes az mm,ha már platoon-ban akkor azonnal mi vunk a legkisebbek,konstans..Ez,h van?Ez az új platoon mm?Ez hogy van?Thx.

De Mester91 ezt állítja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pl a múltkor bukkant itt fel valaki aki szintén hasonló szinten állt mint Mentol. Felajánlottam neki hogy linkeljen replayt stb hogy tudjunk neki segíteni. Volt aki jól lebunkózott, hogy nagyképû vagyok, az ominózus delikvens pedig flegmán kijelentette hogy ez neki jó így és ne zargassuk.
Szóval ezután inkább azt mondom hogy nézzen elõször mindenki magának utána amit nem tud. Elvégre mindenki ismeri a gugli+olvasás kombót.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Persze, hogy nem kibalanszolt ez egyértelmû, soha nem is volt szerintem kibalanszolt.

Na igen, mint mondtam speciális esetekben. De ez akkor se számít "kibalanszolt"-nak, meg annyira jónak hogy megérje mindig AP helyett HE-t használni.

Igazad van. De:
- ráférne a FAQ-ra egy alapos kiigazítás, rengeteg változás és újdonság van
- bõvíteni kéne a tankismertetõt, ez egy totál jó kezdeményezés
- be kéne írni a fejlécbe, hogy mielõtt kérdezel olvasd el a FAQ-ot (hiába nagy és zöld, nem egyértelmû sokaknak).
Informálódni szeretnék, azért olvasok/kérdezek. Namármost, ha bunkó választ kapok, akkor hagyjam annyiban? Elég türelmesnek tartom magam, de soxor nehéz tûrni/nem felvenni a kesztyût.

Én a is a 2.meghatározással illetném magamat, nem is ismerem minden egyes tank/épület/bokor gyenge pontját, páncélvastagságát, ágyúméretét, sebzését/átütését stb. De azért engem is érdekel, hogy milyen egy magasabb szintû tankkal csatázni?

Ha visszanézed, a vérpistike kezdett el az õ saját tier 8-as játékélményeirõl okoskodn, ahol jelen állapotában semmi keresnivalója.

A WoT a nemlétezõ kerítések ellenére is egy igen komplex makroval bíró játék. Tudomásul kell venni, hogy nem való mindenkinek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én tisztán emlékszek még mikor KV-1s-el kellett menni IS-7 meg mausok ellen. Azokban az idõkben használtam HE-t utoljára, mikor jött az IS-7 és egyszerûen nem lehetett vele szembõl mit kezdeni azzal a tankkal.. Akkor töltöttem be a HE-t és igaz, hogy kb. 100 max 200-akat sebeztem bele, de legalább sebzõdött.. Hozzáteszem akkor sem lövöldöztem olyan célpontra HE-vel amit tudtam, hogy át tudok lõni. Azóta a helyzet meg csak javult rengeteget.. (+-2 tier ugyebár)

Értelek. Egyetértek.
Csak az zavar, hogy akiknek már a könyökén jön ki, az inkább ne szóljon, minthogy rossz irányba menjen el a társalgás.

Jaj ember, ez hol volt így kibalanszolva? Kb sehol, bizonyos esetekben lehetett használni és kész, ez kb most is így van. Ha viszont Te is orrba szájba nyomattad az a saját fogyatékosságod. Mindig is kiröhögtük azokat akik HE-t használtak fõ lõszerként egy normális (nem derp v hasonló) ágyúban.

Figyelj mentol, attól, hogy valaki nem úgy viselkedik veled, ahogy kéne, nem kellene kollektíven basztatni az itteni közösséget. Nem állsz rossz helyen, az IS3 jó szint már, csak most már döntsd el: 1. Tetszik a játék, hosszú távon ezt akarod játszani (akkor tanulj, nézz replayt, de az egyik leghasznosabb a hivatalos oldalon lévõ "tankopedia", én még most is sûrven nézegetem, egy idõ után megjegyzed mi hány milliméter vastag, és milyen irányból, minek mit tud az ágyúja, és milyen fürge, ha tudni fogod mikor mivel állsz szemben, az már sokat jelent)
2. Ha nem tervezel ezzel a játékkal hosszú idõre, akkor hagyd inkább az egészet, és ne játsz t5 felett! Nekem is kevés az idõm, ezért nem is klánozok, de nem is játszok semmi mást. Ha csinálsz valamit, igyekezz úgy csinálni hogy élvezd, és ez csak úgy fog menni, ha jól csinálod, legalábbis közepesen jól, vagy csak közepesen (mint pl én, asszem nem vagyok sem jobb, sem rosszabb egy közepes gamernél).

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Sunsetjoy
Most visszaléptem 2530 oldalt a fórumban, 2010 nyarára. Jajj 😊

Amúgy többen azért viseltetnek elõre negatív kritikával dolgokat, mert tapasztalatuk van ilyen téren, és nagyjából unják. Vannak, akik türelmesek tízezredszerre is, ugyanazt nyomják el újra és újra, vannak olyanok, akik tizedszerre már a fejét ütnék a delikvensnek, hogy miért nem képes megjegyezni.
Az utóbbiba tartozok majdnem én is, sokaknak segítettem már nemcsak ebben a témában, de már úgy, hogy "te lökött, ezt így kell, nem úgy" vagy "bazzeg, miért vagy ilyen hülye, ezt így kell".
De már nem szokásom, mert kifárad az ember.
Vannak olyanok, akik mindenáron segítenének, de nem úgy teszik, ahogy azt mások elvárják. Vannak olyanok akik segítenek, de minek.

Egy publikus játékba mindenki beléphet, és így qrva nagy a merítés életkor, IQ, játéktudás, általános ismeretek terén.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ja, és valószínûleg rosszul interpretáltam az "egy év"-et, vagy nem emeltem ki eléggé, hogy ritkán van alkalmam játszani ezzel a játékkal, vagy csak simán nem olvas vissza a törzsközönség, de most máshogy fogalmazom meg:
A Ti idõszámításotok szerint, 1 NAPJA játszom a játékkal...

Ja, hogy ez ráadásul nem is egyértelmû (PCT <-> RRO)?
Akkor a faxomat baxogattok itten! Most komolyan!

Szpeci: elhiszem, hogy Te jártas ezekben a dolgokban, örülök neki! Légyszíves, szólj, hogy mikor játszol a játékkal, mert szeretnék Veled egy csapatban menetelni! (vagy rákeressek a nevedre amikor játszom? melyikre? odball, szpecnyaz?)

Master91
Mint mondtam, bétába, ÉS még 7.0 környékén.
Ennyire balanszolva volt, hogy nem lehetett eldönteni hogy melyik éri meg jobban.

Ha jól emlékszem úgy 3-4 petch alatt jutottunk el a mai lõszer "típusokhoz", tehát már biztosan az AP a jobb.

És nem csak én voltam ezzel így, mert itt, sg-n is nem egyszer meg kérdeztem mint bétába, mint amikor vissza tértem, és nem lehetett eldönteni.

1 év után nem jött magától rá, igen, ez súlyos dolog, de most mikor rá jöhetne leköpitek. Nekem meg ezzel van a bajom.
El ne kezd használni, csak ha ellenem vagy a játékban.
Néhány hozzászólással lentebb leírtam a lényegét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Másik, tegyük fel hogy nem vagy minimálisan se jártas az ilyen dolgokban. Oda van írva a lõszer neve. PÁNCÉLTÖRÕ, vagy REPESZ ROMBOLÓ. Na, vajon mit is fogunk használni egy tankos játékban ahol csak tankokra lövünk? Szerintem ennek a megválaszolásához szintén nem kell nagy IQ fighternek lenni.

viccet félretéve, rátartod az egeret a célra és jobbklikk. Becélozza a tank közepét, van hogy haszno, én személy szerint ritkán haszánlom, pedig sokat megyek meddel. Akkor segít pl ha körbetáncolsz egy másik tankot. Inkább gyengébb páncélzatú tankok ellen érdemes használni. Szembõl az autoaim a lövegpajzsot fogja célozni, ami többynire AP-val átüthetlen. Van aki azomban autoaim+HE lövedéket szokott használni szembõl, ez azért jó, mert nagy valószínûséggel szétzúzza a löveget.